sut sagma makinasi ile oluyor.. bende de yoktu bide ben erken dogum yapinca .. ama sut sagma makinesi ile cogalttilar.. bide yemek icmek ve uyku da sutu cogaltiyor...
pissssssss nerdesin sen bana bak eylul analarına yazmıon dimi cok pis kıskanırımmmmm :roflol:
maşallah prensesine burcixx face'te resimlerini gördüm...canım çok tatlı...
şu ticker'ını değiştir artık kız kocaya gitçek nerdeyse senin ticker hale hamile modunda:))
:roflol::roflol::roflol:maşallah prensesine burcixx face'te resimlerini gördüm...canım çok tatlı...
şu ticker'ını değiştir artık kız kocaya gitçek nerdeyse senin ticker hale hamile modunda:))
yok anam yoookkk ben hala ekim annesi gibi hissediyorum kendimi...
ben de o şekilde olucam cnm sezeryanı...ameliyathaneye başkasını almıyolar,zaten eşim de girmek istemiyo...ayy deme ya,ben de ameliyathane kısmından korkuyodum sadece bi de şimdi ayaga kalkma derdi mi olcakeyvahedigeldismileyarican belden uyusturdularr... yaa aslinda dogum cok kolay yarim saatte bitiyorrrr... 15 dk sonra bebek cikiyorr.. esiniz doguma girebiliyorsa girsin... cok onemlii biseyy..
ama ilk kalkiss sezeryandan felaket otesi bisey
ben de o şekilde olucam cnm sezeryanı...ameliyathaneye başkasını almıyolar,zaten eşim de girmek istemiyo...ayy deme ya,ben de ameliyathane kısmından korkuyodum sadece bi de şimdi ayaga kalkma derdi mi olcakeyvahedigeldismile
ne zaman ya?o da sezeryandı bi dekız ebru sallıda dogurmussssssss bi biz kaldııkkkkkk
ilki de sezeryandı ondan 2. de öle olcakmıs,gerci onlar estetiklerden dolayı bıçak altına yatmaya alışkın :))he sezeryanmısssss
Ebru Şallı 2. kez anne oldu - Milliyet.com.tr
kız ebru sallıda dogurmussssssss bi biz kaldııkkkkkk
tv da mı duydun.sözde bizden 1 ay önce idi yok göbeği yok falan geçende gördüm ne yoku var aynen vardı.olacakta hepsi reklam.
demet ş.paşalar gibi çıktı en az 20 kg alıyorumda veriyorumda dedi.gerçek bu.alıyorsan alıyorum diyeceksin.helal kadına.aferin alıyorda veriyorda.
belki de hazır sezeryan olurken karın gerdirme de yaptırıyolardır,yoksa hemen nasıl toparlıcaklar ı göbegi :))aman alsa ne verse ne neden saklıosa pess ole kendimi sıkcama alırım kilomu cosarım
bunların özeldir anacım sezeryan dikiş yeride estetik yaptırır duramazlar öleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?