2010 Ekim Anneleri

sut sagma makinasi ile oluyor.. bende de yoktu bide ben erken dogum yapinca .. ama sut sagma makinesi ile cogalttilar.. bide yemek icmek ve uyku da sutu cogaltiyor...

maşallah prensesine burcixx face'te resimlerini gördüm...canım çok tatlı...

şu ticker'ını değiştir artık kız kocaya gitçek nerdeyse senin ticker hale hamile modunda:))

burcixx sen normal istiyordun kilolu bebek old.içinmi sez yaptılar.hep konuşmuştuk bulunduğun yerde tercih etmediklerini söylemiştin.
genel anes.oldu.heyecan varmıydı.anlatsana biraz.

yarican belden uyusturdularr... yaa aslinda dogum cok kolay yarim saatte bitiyorrrr... 15 dk sonra bebek cikiyorr.. esiniz doguma girebiliyorsa girsin... cok onemlii biseyy..

ama ilk kalkiss sezeryandan felaket otesi bisey

yarican belden uyusturdularr... yaa aslinda dogum cok kolay yarim saatte bitiyorrrr... 15 dk sonra bebek cikiyorr.. esiniz doguma girebiliyorsa girsin... cok onemlii biseyy..

ama ilk kalkiss sezeryandan felaket otesi bisey
ben de o şekilde olucam cnm sezeryanı...ameliyathaneye başkasını almıyolar,zaten eşim de girmek istemiyo...ayy deme ya,ben de ameliyathane kısmından korkuyodum sadece bi de şimdi ayaga kalkma derdi mi olcakeyvahedigeldismile

gecmiş olsun canım atlttın bak biz hala bwkliozz kimisi kıymetini bilion dio gelecek olanı merak etmeyin yapıskn bir gazman gelio dio ama biliosun böleside zor
sen masallah ii vermişin kilo tebrikler dogumd 18 kg ne demek valla superötesi

kız ebru sallıda dogurmussssssss bi biz kaldııkkkkkk

tv da mı duydun.sözde bizden 1 ay önce idi yok göbeği yok falan geçende gördüm ne yoku var aynen vardı.olacakta hepsi reklam.
demet ş.paşalar gibi çıktı en az 20 kg alıyorumda veriyorumda dedi.gerçek bu.alıyorsan alıyorum diyeceksin.helal kadına.aferin alıyorda veriyorda.

aman alsa ne verse ne neden saklıosa pess ole kendimi sıkcama alırım kilomu cosarım

bunların özeldir anacım sezeryan dikiş yeride estetik yaptırır duramazlar öleeeeee

aman alsa ne verse ne neden saklıosa pess ole kendimi sıkcama alırım kilomu cosarım

bunların özeldir anacım sezeryan dikiş yeride estetik yaptırır duramazlar öleeeeee
belki de hazır sezeryan olurken karın gerdirme de yaptırıyolardır,yoksa hemen nasıl toparlıcaklar ı göbegi :))

öle beklerim
benim gözler şiş ya ben dinleniim belki salıya dogurtursa bu kadın dedini yapıp cok yorgun durmiim görüşür,z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…