Akşama bizde yürüyüşe çıkacağız eşime diyorum ben 5 dk sonra yoruluyorum oda diyor yürüme yolunda oturma yerleride var bi paket çekirdek alırız yoruldukça oturur çekirdek yeriz sonra devam ederiz :roflol: bana kalsa avm giderdim orda vakit nasıl geçiyor anlamıyorum 3-4 saat bile yürüyebiliyorum :lepi:
saol nevyascım sende olmasan cevap alamıcam valla...pikeyi okudum sanırım normal yapmış...esraya da maşallah..yeni duydum..ohh ne güzel..onun nasıl olmuş...
kızzz nevyascımm senin eşinne güsel anlayışlı adam yaaa benim adam hayatta böle bi cümle kurmaz yani çok çok ii bir gününde olması lazım böle bişe demesi için biz hepimiz kocişleri tolayalım senin eşine staja gelsinler :):)maaaşalah 41,5 kere
bittercim iyiyiz tatlım klasik gaz sorunları..ama çok şükür...geçen hafta 15:10 yani şimdi dünyaya geldi...göbeği de düştü dün:)))
darısı hepinize:))
son kutum açılmış allahım sana şükürler olsunnnnn kaydirigubbakcemile2
ayyyyyyyyy ama daah 1 ayin var :)))))):teytey:
:roflol: arkadaşlarımın eşleri, benimkine kızıyor bizim hanımların yanında bari böyle şeyler yapma diye, maşallahı var sağolsun..Gönderin kız cumartesi-pazar müsait kendisi delikafadulden
selam kızlar muhabbet baslamıs bakıyorum da :))
evettttttt ama benim için az kaldı çok merak ediyorum oğlumu normali denicem belki 40 gün durur karnımda daha belli olmaz :))
bittercim iyiyiz tatlım klasik gaz sorunları..ama çok şükür...geçen hafta 15:10 yani şimdi dünyaya geldi...göbeği de düştü dün:)))
darısı hepinize:))
tamam canım ben baya erken geldim ama pek yazan olmadı,ara ara bakıyodum..kanbersiz düğün olmaz canım muhabbete renk kat :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?