2010 Ekim Anneleri

kızzz nevyascımm senin eşinne güsel anlayışlı adam yaaa benim adam hayatta böle bi cümle kurmaz yani çok çok ii bir gününde olması lazım böle bişe demesi için biz hepimiz kocişleri tolayalım senin eşine staja gelsinler :):)maaaşalah 41,5 kere

saol nevyascım sende olmasan cevap alamıcam valla...pikeyi okudum sanırım normal yapmış...esraya da maşallah..yeni duydum..ohh ne güzel..onun nasıl olmuş...

:) evet pikenin kolay bir normal doğumu olmuş sanırım gerçi gelip detaylı anlatamadı..Esradan net bi haber yok canım, ama kaşıntı yüzünden hastaneye yatmışdı duruma göre müdahale edilebir diyordu, sezeyanla olmuş olabilir yani..

:roflol: arkadaşlarımın eşleri, benimkine kızıyor bizim hanımların yanında bari böyle şeyler yapma diye, maşallahı var sağolsun..Gönderin kız cumartesi-pazar müsait kendisi delikafadulden

bittercim iyiyiz tatlım klasik gaz sorunları..ama çok şükür...geçen hafta 15:10 yani şimdi dünyaya geldi...göbeği de düştü dün:)))
darısı hepinize:))

bittercim iyiyiz tatlım klasik gaz sorunları..ama çok şükür...geçen hafta 15:10 yani şimdi dünyaya geldi...göbeği de düştü dün:)))

canim hayirli ugurlu olsun... allah anali babali buyutsunn.. allaha sukur kurtuldukk.. naslsin? bebis nasil ?? ben simdi banyo yaptirdimmm emdirdim uyuttum :))

:roflol: arkadaşlarımın eşleri, benimkine kızıyor bizim hanımların yanında bari böyle şeyler yapma diye, maşallahı var sağolsun..Gönderin kız cumartesi-pazar müsait kendisi delikafadulden

benim adam görse oda kızar fazla ii örnek oluooo der :):)

oyyy maaşallah ozaman kuzuyaaa gaz herkeste oluomuş göbeğide düşmüş ne güsel artık raat raat yıkarsında ne güselll inşallah darısı başımıza bide senin gibi kolay doğumda olursaaa yemede yanında yat olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…