2010 Ekim Anneleri

burcixxxxcim nasılsınn canımm ben seni face te ekledim ama sen galba kabul etmedin göremiorum ben senin kuznun resmini

saol caNIM BENIM.. sende hayirlisiyla vaktiyle alicaksin bebisini kucagina.. sonra uykusuz gecelerrr :)) 1 dk bos kalmiyosun vallaaa...:)

burcixim gündüzleri uyku için kestiriyormyusun :) geçmişe birz baktım maşallah bebeği yıkayabiliyormusun :) ay ben bebek tutmayı bile beceremezdim insan kendi bebegı olunca yapabiliyor derler

inşallah canım 2 kılo şuan 2 3 haftada 1 kılo alırmıkı

yanlış hatırlamıosam benim kız 2300 falandı 36cı hafta bitmeden sonra bi yavaşladı en son geçen salı 2870 civarıydı şimdi salı tekrar gitcem 3000 oldu die umut ediorumm yani bu demek oluoki 2-3 haftada bir kilo alabilir hatta daha fazlasınıda alabilir sen hiç kafana takma normal yemeklerini yee süt iç peyniri çok tüket özellikle kaşar peyniri tatlı yememe ye çalış hem karnında almasada doğunca gene alıo nasılsa

burcixim gündüzleri uyku için kestiriyormyusun :) geçmişe birz baktım maşallah bebeği yıkayabiliyormusun :) ay ben bebek tutmayı bile beceremezdim insan kendi bebegı olunca yapabiliyor derler

valla aynen oyle kendi bebegin olunca yapiyosunn herseyii.. anneme bile guvenemiyorummm suan..

gunduzleri kestirmiyorumm cunku gunduzleri uyku hic adetim degildir.. uyuyamiyorum yaniiii

inşallah canım benım kuzu 2 haftada 100 gr almıs sadece hep boyle gıdıyor
karın cevresı ve kemıklerı 2 hafta gerı cıkıyor

herekese merhaba arkadaslar sızlerı süreklı takıp edıyorum ama pek yazamıyorum bende ınsallah ekım annesı olucam ama suan ekım sonu görünüyor hayırlısı artık bıraz zor geçıyor zaman Allah hepımıze yardım etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…