inşallah canım 2 kılo şuan 2 3 haftada 1 kılo alırmıkı
saol caNIM BENIM.. sende hayirlisiyla vaktiyle alicaksin bebisini kucagina.. sonra uykusuz gecelerrr :)) 1 dk bos kalmiyosun vallaaa...:)
slm kızlarmirmirmirmir
inşallah canım 2 kılo şuan 2 3 haftada 1 kılo alırmıkı
burcixim gündüzleri uyku için kestiriyormyusun :) geçmişe birz baktım maşallah bebeği yıkayabiliyormusun :) ay ben bebek tutmayı bile beceremezdim insan kendi bebegı olunca yapabiliyor derler
yanlış hatırlamıosam benim kız 2300 falandı 36cı hafta bitmeden sonra bi yavaşladı en son geçen salı 2870 civarıydı şimdi salı tekrar gitcem 3000 oldu die umut ediorumm yani bu demek oluoki 2-3 haftada bir kilo alabilir hatta daha fazlasınıda alabilir sen hiç kafana takma normal yemeklerini yee süt iç peyniri çok tüket özellikle kaşar peyniri tatlı yememe ye çalış hem karnında almasada doğunca gene alıo nasılsa
selam canım :) listenin sonuncularından bakalım hangimiz en son doğurucak kaydirigubbakcemile3
valla aynen oyle kendi bebegin olunca yapiyosunn herseyii.. anneme bile guvenemiyorummm suan..
gunduzleri kestirmiyorumm cunku gunduzleri uyku hic adetim degildir.. uyuyamiyorum yaniiii
saol caNIM BENIM.. sende hayirlisiyla vaktiyle alicaksin bebisini kucagina.. sonra uykusuz gecelerrr :)) 1 dk bos kalmiyosun vallaaa...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?