2010 Ekim Anneleri

burcix masallah kızına Allah ım nazarlardan korusun analı babalı büyütsün ınsallah darısı basımıza

inşallah canım benım kuzu 2 haftada 100 gr almıs sadece hep boyle gıdıyor
karın cevresı ve kemıklerı 2 hafta gerı cıkıyor

canım senı süreklı takıp edıyorum haftalarımızda aynı oldugu için ama yedıklerıne çok dıkkat et özellıkle her sabah kaynamıs yumurta ye haftada ıkı defa kırmızı et ıkı defa tavuk tüket balık ye arada, ceviz önemlı çok muz da çok kılo yapıyo bebege ve sabahları tereyag ve bal ye ekmek üstü ıkı dılım ekmek yemege çalış her ögününde arada beyazda ye ama bugday kepek çavdar ekmegıde ye hepsınden al besını bebekler için çok faydalı bılgın olsun yedıkten 1 saat sonrada sol yanına yat ve pozıtıf düşün tamam mı tatlım ınsallah bebişin kılo alacak

hoşgeldın canım saolasın inşallah alır ama ben bunların herpsını tuketıyorum doktorum yedıklerınle alakalı degıl dıyor amelıyat oldum ben hamıleyken o etkılemıs oalbılır dıyor kansızlıkda var çok sukur saglıgı ıyı bakalım persembe ne olucak destegın ıcın cok tsk ederimmopuyorumnanaktan

dün dr muaynanede beklerken kadının kucagında bebebği görünce gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttuum kendimi çok duygulandım ya çok tatlıydıı..neden gözlerim dolduki kendi beegım doğunvca ca ağlıcam kesinn

ben onunla konuşurken bile bana resmen cevap veriyo ve gözlerimden yaşlar akıyo ki ben mantıklı aşırı duygusal bi insan değildim

hosbulduk canım evet okumustum apandısıt amelıyatı olmustun sanırım çok sukur kı ıyısın sen ve melegın yanı yasadıgın amelıyatta etkılemıs olabılır tabıkıde doktorun daha ıyı bılır yanı canım ama sen yınede aksatmadan yemeye devam et kansızlık varmıs kan hapı içiyomusun canım sen artı kan hapının yanında kuru sıyah üzüm al ye çekırdeklı olanından hergün 1 avuç tuket kansızlıgına çok ıyı gelecek emın ol canım kafana takmamaya çalış herseyı ınsallah hersey ıyı olacak

kızlar bebegın hareketleri canınızı acıtıyormu bana bazen sancı gibi giriyor ya. dr ne desem olur sıkayetler haftalar geçtkçe artıcak dedi

evet canım ıcıyorum hapımı hergun pekmez kaşıklıyorum:)
hayırlısı olsun hakkımızda senın bellımı dogum şeklin

bende saglık ocagındaydım geçen gün ılaç yazdıracaktım o kadar çok bebek vardıkı asıya gelen ve topuktan kan aldırmak için gelen nasıl aglıyordu yavrularmafoldumben annelerı bakamıyodu bıle o kadar kötü oldum kı gözlerım doldu tastısenağlama böyle çok zor tuttum kendımı bırde hemsıreyım yanı ben

evet bazen oğlumun hareketleri canımı acıtıyor
bizimki de oynarken seslendiğimizde duruyor dinliyor gaiba
babası oynuyor bir bakıyorum babaya tepki
babacı ne olacakkk :ecrin_bebek:

evet canım ıcıyorum hapımı hergun pekmez kaşıklıyorum:)
hayırlısı olsun hakkımızda senın bellımı dogum şeklin

canım en son geçen cumartesı doktorumdaydım işte bebegım normal dogum pozısyonunda bende öle ıstıyorum zaten bır aksılık olmazsa ama hangısı hayırlısı ıse o olsun tatlım bakalım oglumda çok hareketlı masallah bırkaç gündür agrılarımda var sonumuz hayr olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…