canım en son geçen cumartesı doktorumdaydım işte bebegım normal dogum pozısyonunda bende öle ıstıyorum zaten bır aksılık olmazsa ama hangısı hayırlısı ıse o olsun tatlım bakalım oglumda çok hareketlı masallahbırkaç gündür agrılarımda var sonumuz hayr olsun
benım oglumda dogum pozısyonunu almıs bızımkıde çok hareketlı masallahhh
Aallahım hayırla saglıkla kucaklamayı nasıp etsın hepımıze
melisesra canım senın tıckerınde 30 gün kalmı görünüyo dogumuna benımkınde 31 gün neden acaba
bende saglık ocagındaydım geçen gün ılaç yazdıracaktım o kadar çok bebek vardıkı asıya gelen ve topuktan kan aldırmak için gelen nasıl aglıyordu yavrularmafoldumben annelerı bakamıyodu bıle o kadar kötü oldum kı gözlerım doldu tastısenağlama böyle çok zor tuttum kendımı bırde hemsıreyım yanı ben
evet bazen oğlumun hareketleri canımı acıtıyor
bizimki de oynarken seslendiğimizde duruyor dinliyor gaiba
babası oynuyor bir bakıyorum babaya tepki
babacı ne olacakkk :ecrin_bebek:
günlerdir evde kapalı kalmaktan ruhum daraldıııııııııııııııııııııııııı
o zaman da bebekten cıkamıcam günlerce dışarıaz kaldı az.haftaya ruhun daralcak vaktin olmucak küçük yaramazdan.yarın kontrol vardı degilmi senin.
o zaman da bebekten cıkamıcam günlerce dışarı( evet cnm son kontrolüm var yarın..sende ne var ne yok*
bütün esyalarını yıkadık ütüledık yerlestırdık dolabına bebegımın ama ne çok sey varmış yaaaaa
karnım agrıyor bugun nedense
bütün esyalarını yıkadık ütüledık yerlestırdık dolabına bebegımın ama ne çok sey varmış yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?