2010 Ekim Anneleri

benım oglumda dogum pozısyonunu almıs bızımkıde çok hareketlı masallahhh

Aallahım hayırla saglıkla kucaklamayı nasıp etsın hepımıze

melisesra canım senın tıckerınde 30 gün kalmı görünüyo dogumuna benımkınde 31 gün neden acaba

mafoldumben ayy çok kötü oluyor insan

evet bazen oğlumun hareketleri canımı acıtıyor
bizimki de oynarken seslendiğimizde duruyor dinliyor gaiba
babası oynuyor bir bakıyorum babaya tepki
babacı ne olacakkk :ecrin_bebek:

Bizimde tam tersi benim sesime ve dokunuşlara tepki veriyor..babasının sesini duyunca dokununca duruyor çok ilginç ya :))

lovelim bu can acıtıyor dedin ya aşağyamı baskı yapıyor ay ben zıplıyorum yerimden

bütün esyalarını yıkadık ütüledık yerlestırdık dolabına bebegımın ama ne çok sey varmış yaaaaa

bütün esyalarını yıkadık ütüledık yerlestırdık dolabına bebegımın ama ne çok sey varmış yaaaaa

hadi hayırlı olsun.bende gecen hafta tamamladım.çok güzel bişey ama gidip gidip bakıyorum dolabına.sen gecelik pijamalarını aldınmı canım hastane icin

ben geldim amma kaynetmışınız hee.

bugun uyurkene karabasan geldi. hamileliğimden beri ilk defa oldu çok kötüydü

hadi gözünaydın güle gülekullanın inşallahh..banada tam aksine dolaplara yerleştirince çok az şey almışım gibi geliyyor (( gerçi ilk 3 ay aldıklarımızı çok çok az giyiliyor gerçii... ay ben HASTANE cantamı hazırladım ama bebegınkı hazırlamadım sadece hastan cıkısını ve bezını seffaf bır posete koydum ..bezlerınıde seffaf bır posete koydum görünmesi kolay olsun diye.. halam gelıcek bu hafta onla ayarlamak ıstıyorum ka. corap .mendıl .bazı zıbın karar veremedım .dolu sey göturmek ıstemıyorum canım cıktı yıkayıp ütülerken sonra hasteneye götürdüklerimizi kullanmadıklarımız eve gelınce tekrar yıkamak gerekicek ..sonrakim ugrascak onlarla amelıaytalı amelıaytlı :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…