ben geldim amma kaynetmışınız hee.
bugun uyurkene karabasan geldi. hamileliğimden beri ilk defa oldu çok kötüydü
ben geldim amma kaynetmışınız hee.
bugun uyurkene karabasan geldi. hamileliğimden beri ilk defa oldu çok kötüydü
kızlarrrr ben geldım. artık ınternetım var. gec kaldım gercı nerdeyse doguracaz:)
:dance:balummm gelmişşş aaaa aklımdaydın hepp nasılsın hemşerimm :)) doğum ne zaman belli oldumu ?sezeryan normal ? dr kimdi :)
selammm burcix canım kızın öyle tatlı ki maşallah yanaklarını sıkıcam derken bilg.in ekranını kırcaktım. :):)
kızlarrrr ben geldım. artık ınternetım var. gec kaldım gercı nerdeyse doguracaz:)
hlb .ecrinim hoşgeldiniz kızlar
hg balum.. bu ne süpriiiizzz :))
nasılsın, sende dogurmadın daha anlasılan.. hersey yolundamı??
hoşbulduk canım..
evet canım sagol hersey yolunda. daha dogurmadım:) hosbuldum bu arada. sızler nasılsınız ya dogum yapan var mı?
hoşgeldin balum.nasıl gecti hamilelik.en son annenlerin yanına istanbula gitmiştin onu hatırlıyorum dogum ne zaman nasıl bellimi
slm kızlar..
12den beri hic oturmadan iş yapıyorum, bi enerji geldi bana sormayın :)
dogum yakınmı acep??
ıyıyım ya napım. dogum hala 5 ekım dıyo doktor ama gec mı olur erken mı bılmıyorum. normal dogum dıyor bı aksılık cıkmazsa inş. doktorum fıgen hanım senın bulent beydı dımı. senın ne zaman bellı mı? normal mı?
evet ya gıremıyodum hıc. ama artık donus yaptım gec olsada:) normal dogum dıyo bı aksılık olmazsa. senın nasıl bellı mı.
slm kızlar..
12den beri hic oturmadan iş yapıyorum, bi enerji geldi bana sormayın :)
dogum yakınmı acep??
kızlar selam... benim biraz sancım var galiba bacaklarım kasıklarım elektrik çarpmış gibi kasılıp duruyo sürekli adım atıyorum biri bacağımdan çekip bırakıyo gibi bişey bide bebek çok oynuyo bastırdıkça bastırıyo aşağıya doğru. doğum sancıları olabilirmi sizce
kızlar selam... benim biraz sancım var galiba bacaklarım kasıklarım elektrik çarpmış gibi kasılıp duruyo sürekli adım atıyorum biri bacağımdan çekip bırakıyo gibi bişey bide bebek çok oynuyo bastırdıkça bastırıyo aşağıya doğru. doğum sancıları olabilirmi sizce
ana olabilir dogum öncesi enerji.kız boşuna harcama o zaman.dogumda lazım o enerji sana.
Maşallahh canım dikkat ett :))) yorma kendi...biraz enerji bana versen ben şuan halszilikten zor yazıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?