2010 Ekim Anneleri

selammm burcix canım kızın öyle tatlı ki maşallah yanaklarını sıkıcam derken bilg.in ekranını kırcaktım. :):)

kızlarrrr ben geldım. artık ınternetım var. gec kaldım gercı nerdeyse doguracaz:)

ben geldim amma kaynetmışınız hee.

bugun uyurkene karabasan geldi. hamileliğimden beri ilk defa oldu çok kötüydü

karabasanmı akannehir daha önceden geliyormuydu ayy allahım sen koru bana hiç gelmedi ama çevremden ailemden duyduklarıma göre acayipp bişi .. Dua okuyormusun canım yatarken mutlaka felak -nas -ayeltelkürsi oku hiçbirşey olmaz allahın izniyle eyvahedigeldismile

Ayyy benim en çok korkutüum lohusalıkta annenin ve bebeğin dikkat etmesi gerekiyor duymuşsundur belki 3 harfliler karşıı musallat vs. ruyalarda rahatsızlık veriyorlarmışş allah korusunn ( bende zaten küçükken birşeyler vardı şimdide var gibi geliyor ..daha önceden ruyalarımda rahatszı ederdi genelde erkek kılığında giriyor ( hamileliğin ilk 3 ayı çok rüyalar gördm düşük tehlikeside vardı çok korkmuştumm..şimdide hamileliğin son ayları uğraşıyor benle ama dua edip okuyorum allahın izniyle birşey olmaz insallahh. arkadaş bıçak koy yastıgın altına dedı koydum bugun cıkardım yeniden .. kuran v.s koymak gerekmıs bebegın yanna , ılk zamanlar bebegıde yanlız bırakmamak lazımmış eyvahedigeldismile

:dance:balummm gelmişşş aaaa aklımdaydın hepp nasılsın hemşerimm :)) doğum ne zaman belli oldumu ?sezeryan normal ? dr kimdi :)

ıyıyım ya napım. dogum hala 5 ekım dıyo doktor ama gec mı olur erken mı bılmıyorum. normal dogum dıyor bı aksılık cıkmazsa inş. doktorum fıgen hanım senın bulent beydı dımı. senın ne zaman bellı mı? normal mı?

slm kızlar..

12den beri hic oturmadan iş yapıyorum, bi enerji geldi bana sormayın :)
dogum yakınmı acep??

kızlar selam... benim biraz sancım var galiba bacaklarım kasıklarım elektrik çarpmış gibi kasılıp duruyo sürekli adım atıyorum biri bacağımdan çekip bırakıyo gibi bişey bide bebek çok oynuyo bastırdıkça bastırıyo aşağıya doğru. doğum sancıları olabilirmi sizce

hg balum.. bu ne süpriiiizzz :))
nasılsın, sende dogurmadın daha anlasılan.. hersey yolundamı??

evet ya gıremıyodum hıc. ama artık donus yaptım gec olsada:) normal dogum dıyo bı aksılık olmazsa. senın nasıl bellı mı.

hadi hayırlısı olsun hakkında opuyorumnanaktan
benim bülent bey sempatiksalakcinni 20 ekim allah izin ederse sezeryan olucak normal istemedim :)

slm canım bilmiyorumki sancımıdır :sm_confused: benim bebekte oynadıkca kafası ile feci baastırıyor aşağıya sancı gibi zıplıyorum .dün dr sormuştum dahada artıcak şikayetle dedi:1ninca:

slm canım.. belkide dogum sancılarıdır.. aralarını takip etsene düzenlimi?

ana olabilir dogum öncesi enerji.kız boşuna harcama o zaman.dogumda lazım o enerji sana.

pek umudum yok aslında ama beklemiyoda deilim..
bundan önce kac kez ''sanırım dogurcam '' dedim ama doguramadım yaa, stres oldum :))

kızlar dondurucuya doğum sonrası için yufkdan börek (peynir ,patates v.s) sarıp atmak istiyorum hiç denemedim güzel tarifi olan varsa verirse sevinirim .

yufkalar kurumadan halletsem kolum kalkmıyor ya hiçte yapasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…