2010 Ekim Anneleri

gunaydın kıslarr doktor tahlıl vermıstıı ana saglık bı kısmını yapıyo testlerın bosuna para vermeyınn yapmadıklarını hastahanede yaptırırsınız ama ıdrarımda enfeksıyon cıktı kadın dogumcu yoktu yarın gosteremcem tahlılımı

benımde sadece ıdrar enfeksıyonum vardı gerısı ıyıydı. ılac verdı bana.

çok işim var bugün ya kalkasım yok hiç
cuma günü doktora gidicem ya hem heyecanlanıyorum hem korkuyorum

ya bu bulantılar ne zman gececek yaaaa ay oluyorumm cok zor gcıyo kıslar benım bı iş yaoasım yok her yerım ne halll ufffff

bende çarşamba alıcam tahlıl sonuclarımı ınsallajh bı sorun yoktur belkı kuzularımıda görürüm

arkadaşlar benım de sat tarıhım 3 ocak perşembe gunu gıdıcem dr inş.bebısımı gorebılırmıyım sımdı? giden varmı yarında dr bana verdıgı kan testını falan yaptırmaya gıdıcem

arkadaşlar benım de sat tarıhım 3 ocak perşembe gunu gıdıcem dr inş.bebısımı gorebılırmıyım sımdı? giden varmı yarında dr bana verdıgı kan testını falan yaptırmaya gıdıcem

daha hıc gıtmdın mı tatlım doktora?

ayyyy ikiz bebek annesi olmak cok farklı olsa gerek sagsaglım allırsın inş.kucagınına bebsılerini hangı dr gıdıyosun cnm

evet duydum kalp atışlarını ıkı kere gıttım dr cnm sımdı bu ayın 18 gun verdı yanı perşembe gunu gıdıcem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…