ayyyy ikiz bebek annesi olmak cok farklı olsa gerek sagsaglım allırsın inş.kucagınına bebsılerini hangı dr gıdıyosun cnm
melıesra abımın ıkızlerı olmustu ya. dun aksam ınternetten konustuk kamera actık. ıstanbulda ya benım aılem. ay masallah buyumus. uslu olan uyuyodu. oburu hep uyanık:):) abımın esı dıyokı tek bebek bakmak ne kolaymıs:):)
bende çarşamba alıcam tahlıl sonuclarımı ınsallajh bı sorun yoktur belkı kuzularımıda görürüm
heheeheh doğru demiş bende kara kara onu dusunuyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saglıklı hayırlı olsunlardaaa uykusuzluga katlanıcaz napalımmopuyorumnanaktan
esracım hoşgeldin nasılsın bakalım bulantılarınla aran nasıl?? bu arada göbüş çok tatlı ama senin iki tane o yüzden ileriki aylarını daha bi merakla bekliyorum .kaydirigubbakcemile3
kaç haftalıksın cnm gordunmu bebişlerini ben perşmebe gııdıccem dr acaba bebegı gorurmuyum ne dersın 10 haftalıgım
uykusuzluk ayrı da hıc durmuyo ya gaz problemı:)
merhaba kızlar
giremedim ne zamandır nasılsınız
bende doktora gittim tahlil verdi bi sürü bakalım inş iyi çıkar
bebğim 2 cm olmuş 8+4 olmuşuz tickerim farklı ama olsun ay büyüdüğünü görmek ne güzel bişeymiş yaaa
iyiyim canım sen nasılsınnn
bulantılar bıraz azaldı ama ıstahım yok hıc yok yıne bırsey yıyemıyorumm
canım o benım kendı gobusum bıde gaz sanırım hehehehehe
daha cok erken cıkması
sen nasılsınnn
hosgeldın. bısey dıcem senın eskı nıck neydı ya ?
senayburge tatlım
biraz rahatsızım bugün ama çalıştıkça açılıyom galiba ya da öyle olmak zorunda.. akşama eve gidince bakacam gerçekten iyileşiyom mu diye.. :sinifsinif: valla fotolara bakıyom da benim de o kadar göbüş var hani ama o zati vardı. o yüzden sabırla bekliyorum biraz daha büyüsün diye.. sonra bende ekleyecem bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?