2010 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo, melisesra+, aymeh, porttakal, gulayse7, duduu, kardelen_olelli, simge_wxyz

aklinialirimsmile

ben pazartesinin geçmiş yarısına bakıyorum mutlu oluyorum..bardak örneğindeki gibi..kaydirigubbakcemile3

valla ben cinsiyetini o kadar merak etmiyorum benim için küçük bir ayrıntı sadece.5 nisana kadar nasıl geçer zaman benim derdim o.ama hepinizin dediği gb miniğimi üzmemek için rahat olmalıyım

:roflol::roflol: kocaman mı kız dogduklarında bıle mınnacık oluyo:):):)

valla kocamandı abartmıyorum doğduğunda baş parmak kadar pipisi vardı çocuğun ablam korkmuş hatta doktora sölemiş normalmi bu die kayınvalideside normal oktayla okanda böle doğdu demiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohooo:) calısırken bende de olurdu. ama muhabbete dalın pazartesı sendromuna degıl:)

ya ben çalışmayı çok severim aslında. bilmem öyle pazartesi çarşamba ama bugün çok fenayım mafoldumben sabah ağlaya ağlaya geldim işe bayılacam bi yerde diye.. bulantı mide ağrısı bel ağrısı mahvediyo kalktığımdan beri. kocişimden de ayrılamadım zati sabah. diyom ya şefkate ihtiyacım var.... :teselli:

cinsiyeti bende çok fazla merak etmiyorum ilk çünkü gönlümde erkek yatıyo o ayrı kaynım rüyasında görmüş erkek doğurmuşum nası seviyo karnımı sevgilisinin yanında heee eltimle tanıştım sölemiştim dimi hafta sonu
enfeksiyon doktoru konu saçlardan açıldı 5.6 aydan sora boyatmanda hiç bi sakınca yok dedi beyni ve organları gelişmiş oluyo bi sorun olmaz dedi nedense sevdim birden kızcağızı naniknaniknaniknanik

:roflol::roflol: yoksa sevmemıstın yanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…