2010 Ekim Anneleri

bende karın ve göğüslerde biraz kaşıntı var ağrı nedir bilmezdim bel ağrısı da bugün oldu. gerçi hafta sonu biraz yordum kendimi neredeyse hiç yatıp dinlenmedim gece uykusu hariç. o yüzden olabilir diyorum ama canım yanıyo çünkü ağrı gibi değilde sanki tam belimin ortasında bir acı var..

aman dikkat et kendine canım benim

benim göğüslerim ilk zamanlar kocaman olmuştu korkmuştum ilk ayda bu kadar büyürmü die ama adet zamanı olduu için büyümüş şimdi normal boyutunda fakat ağrısı devam ediyo bebeyağı sürmüştüm çatlamasın die okadar büyüyünce ama alerji yaptı bu sefer arada kaşıntı oluyo ama kaşımamaya çalışıyorum
karnımda hiç bişe yok
badem susam kakao yağı
lierac
bepanten krem
acıbadem kremi+evigen ampul
bunların hepsini denicem zamanı gelirse

gunaydın arkadaşlar
kızlar benım karnım çok sert ıkı gundur yaa..gazımda var ama bu sertlık pek normal gelmıyo elımle bastırınca canım yanıyo akşam dr gıdıcem ınşallah....

gunaydın arkadaşlar
kızlar benım karnım çok sert ıkı gundur yaa..gazımda var ama bu sertlık pek normal gelmıyo elımle bastırınca canım yanıyo akşam dr gıdıcem ınşallah....

korkma gebelikte gaz sancısı çok olurmuş.ben ezelindende çektiğim için ii bilirim o sancıyı bazen oturduğun yerden kaldırmaz.kötü birşey olduğunu sanmıyorum canım

gunaydın arkadaşlar

hoşgeldin canım. öncelikle geçmiş olsun endişe etme inş. bi sorun yoktur. bi kaç defa benimde öyle oldu. hatta patlayacak sandım. sağıma soluma bile dönemiyordum sancısından. ama doktorum normal olduğunu söyledi. senin de umarım öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…