kıslar göğüslerim çok kaşınıyor benim bugun sizdede oluyormu
tamam canım dikkat etmeye çalışacam şıkıştırdım şimdi kendimi masa ile sandalyenin arasına eğilmiyim diye..
dudu sen nasılsın?
cuma aksamı belım cok kotuydu canım ya. dayanılmaz bıseydı oturup aglamıstım yanı. oturamıyodum gezemıyodum yatamıyodum. esım masaj yaptı oyle dızlerımı kırarak uyudum zarzor. sımdı baya ıyıyım. azcık var ama bu bısey degıl.
aman dikkat et kendine canım benim
ii sayılır canım.biraz duygusalım bugünyerimseniben
o duygusallık bende de var bugün ama adetimin ay dönümüde geldi sanırım ondan bunalıma girdim. yoksa akşam uyurken gayet iyiydim. aklinialirimsmile
gunaydın arkadaşlar
kızlar benım karnım çok sert ıkı gundur yaa..gazımda var ama bu sertlık pek normal gelmıyo elımle bastırınca canım yanıyo akşam dr gıdıcem ınşallah....
gunaydın arkadaşlar
kızlar benım karnım çok sert ıkı gundur yaa..gazımda var ama bu sertlık pek normal gelmıyo elımle bastırınca canım yanıyo akşam dr gıdıcem ınşallah....
inşallah canım yaa....ümid ederim önemli bir şey yoktur.ferah tut gönlünü.kendini çok dinleme.
randevu almadım cnm kontrol için acile gidicem akşam 7:30 gıbı gıderım..eşim 7 de geelıyor çünkükorkma hemen sorun yoktur inş. kacta randevun?
inşallah canım yaa....
randevu almadım cnm kontrol için acile gidicem akşam 7:30 gıbı gıderım..eşim 7 de geelıyor çünkü
gunaydın arkadaşlar
gunaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?