slm kızlar.ben doğumdan çıktım dün evime geldim.c.tesi saat 14.18 de 3660 gram 51 cm boyla ve sezeryanla dünyaya geldi keremim:asigim:bugün ironic girecekti doğuma umarım hayırlı haberlerle gelir.onun ve sizlerin biran önce bu mutluluğa ermenizi dilerim.insanın bebeği olunca başka şeylere çok zor vakit bulabiliyormuş o sebepten anca fırsat bulup sizi haberdar edebiliyorum.muhteşem bi duygu arkadaşlar.hepiniz yaşadığınızda anlayacaksınız :asigim:bulduğum ilk fırsatta tekrar gelip sizlerle detayları paylaşacağım.opuyorumnanaktan
son gittiğimde bebeğim yüzünün tamamını gösterdi çok güzeldi maşallah yavrum. içime sarmak istedim:))) gözleri kapalıydı yine:))) ama yüzünü döndü canım yavrum. her gittiğimizde ayaklarınıda gösteriyor dr um. ayakları küçük olacak dedi:) çok uzun olmayacakmış:))
ultrasonda oyle degıl ama acıyor malzemeyıDd:roflol:
slm kızlar.ben doğumdan çıktım dün evime geldim.c.tesi saat 14.18 de 3660 gram 51 cm boyla ve sezeryanla dünyaya geldi keremim:asigim:bugün ironic girecekti doğuma umarım hayırlı haberlerle gelir.onun ve sizlerin biran önce bu mutluluğa ermenizi dilerim.insanın bebeği olunca başka şeylere çok zor vakit bulabiliyormuş o sebepten anca fırsat bulup sizi haberdar edebiliyorum.muhteşem bi duygu arkadaşlar.hepiniz yaşadığınızda anlayacaksınız :asigim:bulduğum ilk fırsatta tekrar gelip sizlerle detayları paylaşacağım.opuyorumnanaktan
ıyıyım cok sukur. kaan da ıyıymıs:):) persembe tekrar gıdıcem doktora artık 3 gunde bır kontrol. sen nasılsın?
hosbuldum. ıyıyım sagol sen nasılsın nasıl gıdıyo?
bende ıyıyım canım cok sukur şafak sayıyoruz napalım:roflol:
goncak gozun aydınn canımmm...
ay bugun bede gıttım dr a ntsye bagladıı o ana kadar atann bebekk orda durdu kaldıı::):) sankı oyun yapıoo welett sonradan karnımı durttum de attı bı kac defa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?