2010 Ekim Anneleri

bende çağırmayı hiç düşünmedim canım:) sıkarım dişimi beklerim dermişiiiimeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
sanırım melike çağırabilir:))

öff ateş basıyor yıne heryerime

bana da:))))

hıçkırık tuttu kuzumu :)

benimkinide :)) çok tatlı oluyorlar ya seyretmeye bayılıyorum:)

balum anlasılıyor ki pıt pıttt diye bişiler hissediyosun :))

yok kız boyatmadım, doktora sormadım ki gidince sorucam doğumdan sonra müsade ederse boyatıcam.

kızlar kaç kilo aldınız
biizm dr hiç tartmadı ve kiloyla ilgili bişey de demedi. sadece göz ucuyla göbeğimi inceliyor:)))

kızlar kaç kilo aldınız
biizm dr hiç tartmadı ve kiloyla ilgili bişey de demedi. sadece göz ucuyla göbeğimi inceliyor:)))

benımkı de gobege bakıp guluyo:) ne guzel oldu senın balkon dedı:):) ben tam 18 kılo aldım ama herkes nerde aldıgın o kılolar dıyo.

hamilelikte ayakta çok kalmaktan şişer ayaklar eller de eğer normalden çok şişiyorsa ve inmiyorsa baktırmak lazım
yuhhhh ya adamlara bak kocan demiş demesine gerek yok bile karnı burnunda kadın bi de oğlun var zaten nasıl düşünürler gelmeyi
gelince kalkma yat dr kalkma dedi dersin anlasınlar ayıp yaaa
kayınvalidemler biile gelmiyorlar ben iş yapmıyım diye bunlar gelmeyin denmesine rağmen geliyorlar

maşallah gonca Allah analı babalı büyütsün

benımkı de gobege bakıp guluyo:) ne guzel oldu senın balkon dedı:):) ben tam 18 kılo aldım ama herkes nerde aldıgın o kılolar dıyo.

her dr a gittiğimde benimde göeğime bakıp gülüyor dr ve maşallah büyütmüşsün bebişi göbeği diyor:))

çevremdekler fazla kilo almadın diyorlar olur mu canım 15 kilo aldım diyorum baksanıza totoya diyorum bi göbekte orda:) ideal kilo almışsın biz 20 25 kilo aldık diyorlar

benımde 18 kılo aldıgıma ınanmıyolar. popo ve gobek bende de:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…