selcan hosgeldin canım.
balum sende hosgeldin epeydir yoktun :) netin baglanmış sanırım.. ne dedi doktor? :)
tuba,adalet hanım eğer orada olmazsa çağırmayı düşünmüyorum. :) nasip belki orada oldugu bi an doğuruveririm:)
öff ateş basıyor yıne heryerime
hıçkırık tuttu kuzumu :)
balum anlasılıyor ki pıt pıttt diye bişiler hissediyosun :))
yok kız boyatmadım, doktora sormadım ki gidince sorucam doğumdan sonra müsade ederse boyatıcam.
kızlar kaç kilo aldınız
biizm dr hiç tartmadı ve kiloyla ilgili bişey de demedi. sadece göz ucuyla göbeğimi inceliyor:)))
kızlar kaç kilo aldınız
biizm dr hiç tartmadı ve kiloyla ilgili bişey de demedi. sadece göz ucuyla göbeğimi inceliyor:)))
hamilelikte ayakta çok kalmaktan şişer ayaklar eller de eğer normalden çok şişiyorsa ve inmiyorsa baktırmak lazımğeçen bi iki arkadaşla bu durumu konuştuk da onlarda şişmişler dr gittiklerinde söylemişler tahlil vermiş birinin kendisinde idrar yolu enfeksiyonu çıkmış bundan şişiyomuş diğerininde çocuğun ciğerlerinde bi rahatsızlık çıkmış bundan şişiyomuş duyduktan sonra kafaya takmaya başladım ya bende de öyle bişiy varsa:çok üzgünüm:
yuhhhh ya adamlara bak kocan demiş demesine gerek yok bile karnı burnunda kadın bi de oğlun var zaten nasıl düşünürler gelmeyiya kızlar deliricem ya demin eşim aradı abisiyle amcası bize geliyolarmış memleketten eşime olmazde dedim söylemiş abisi biz karar verdik yola çıkmaya gelcez demiş ya bu akşam yada yarın akşam yola çıkacaklarmış ne düşüncesizler ya eşim doguma azkaldı dedigi halde gelcez diyo adam ya sinirden delirmemek elde degilalsanaalsanasmile
slm kızlar.ben doğumdan çıktım dün evime geldim.c.tesi saat 14.18 de 3660 gram 51 cm boyla ve sezeryanla dünyaya geldi keremim:asigim:bugün ironic girecekti doğuma umarım hayırlı haberlerle gelir.onun ve sizlerin biran önce bu mutluluğa ermenizi dilerim.insanın bebeği olunca başka şeylere çok zor vakit bulabiliyormuş o sebepten anca fırsat bulup sizi haberdar edebiliyorum.muhteşem bi duygu arkadaşlar.hepiniz yaşadığınızda anlayacaksınız :asigim:bulduğum ilk fırsatta tekrar gelip sizlerle detayları paylaşacağım.opuyorumnanaktan
benımkı de gobege bakıp guluyo:) ne guzel oldu senın balkon dedı:):) ben tam 18 kılo aldım ama herkes nerde aldıgın o kılolar dıyo.
her dr a gittiğimde benimde göeğime bakıp gülüyor dr ve maşallah büyütmüşsün bebişi göbeği diyor:))
çevremdekler fazla kilo almadın diyorlar olur mu canım 15 kilo aldım diyorum baksanıza totoya diyorum bi göbekte orda:) ideal kilo almışsın biz 20 25 kilo aldık diyorlar
melsciğim maşallah 9 kilo mu aldın maşallah az almışsın:) daha önceden zayıf mıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?