2010 Ekim Anneleri

selam kızlar uzun zamandır yazamıyordum sizlere internette sorun vardı
DOGUM YAPAN VARMI DR BANA HERAN AOLABILIR DIYO BEBEGINIZ SIZ NASILSIZNI BEBEGINIZI KILOSU NEKADAR

aynısı canım.takıyodum kafama ama takmıyom artık

ğeçen bi iki arkadaşla bu durumu konuştuk da onlarda şişmişler dr gittiklerinde söylemişler tahlil vermiş birinin kendisinde idrar yolu enfeksiyonu çıkmış bundan şişiyomuş diğerininde çocuğun ciğerlerinde bi rahatsızlık çıkmış bundan şişiyomuş duyduktan sonra kafaya takmaya başladım ya bende de öyle bişiy varsa:çok üzgünüm:

ya kızlar deliricem ya demin eşim aradı abisiyle amcası bize geliyolarmış memleketten eşime olmazde dedim söylemiş abisi biz karar verdik yola çıkmaya gelcez demiş ya bu akşam yada yarın akşam yola çıkacaklarmış ne düşüncesizler ya eşim doguma azkaldı dedigi halde gelcez diyo adam ya sinirden delirmemek elde degilalsanaalsanasmile

ben rüyamda her gece istisnasız doğumla ilgili bişeyler görüyorum. ya suyum geliyor ya kanama ya leke yada doğum ya muayene:)))

doğumdan korkmuyorum ama demek ki bilinç altında sadece doğum var:) devamlı aynı rüyaları gördüğüme göre

bırsey demedı gece yatarkenmı ıcım dahamı ıyı

daha iyi demişti bana ben hep öyle içiyorum birde erken içince tadı ağzına geliyor hos olmuyor en guzeli içip yatmak bence..

doğumdan korkmuyorum ama demek ki bilinç altında sadece doğum var:) devamlı aynı rüyaları gördüğüme göre

hep aynı dusuncelerde olduğumuz için genelde herkesin ruyası böyle son zamanlarda:)

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.

baya uzun sürdü geçmişe bakmam ama soru göremedim, nasıl doğurduğumu anlatayım, daha iyi olacak sanırım.

cuma akşam 19da nişan geldi
o gece boyunca nişan gelmeye devam etti, bi kerede gelmedi yani, her wcde peçeteyle sildikçe geliyordu.
kasılmalarım hep oluyordu benim biliyorsunuz, ama acısızdı öncekiler. o akşam kasıklarıma doğru acı vurmaya başlamıştı hafif hafif.
regl olacağımdaki acıyı kasılma anında hissedebiliyordum.
yattım uyudum. sabah (ctesi) 6 gibi wcye kalktım, nişan baya bi gelmişti, bi daha da gelmedi zaten. baktım kasılmalarım ağrılı devam ediyor. ama sıklaşmamış.
doğum olacağını tahmin ettim, eşimi uyandırdım, dedim ki ağrılı sancılar devam ediyor, bunlar sıklaşacak belli ki, hadi hazırlanalım.
evi mevi hazırladık, çantayı kontrol ettik, duş aldık vs, baya oyalandık çünkü ben sıklaşsın diye bekledim iyice, yanlış alarm olmasın dedim.

ay gitmem gerek, sonra devam edicem sorry

yok canım ben bunun için 2 kere görüştüm drla.şişmenin eğer gebelik zehirlenmesi ve yüksek tansiyonla ilgisi yoksa sadece kan basıncıyla ilgiliymiş.o yüzden çok sık tansiyonunu takip et.

sağlıkla buyut canım yavrunu darısı basımıza ınsalalh

tamda en önemli yerde bıraktın pike.uzun uzun anlat bu bölümü.en çok merak ettiğim bölüm

pikecim en önemli anları kalmıs yazının bekliyoruzz:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…