aynısı canım.takıyodum kafama ama takmıyom artık
gunde 1 tane canım
iyi gelecektir canım gece yatmadanmı iç dedi ?
ben Ayse hanımdan memnun kalmamıstım.. bilmem bana pek iyi gelmedi:)
bırsey demedı gece yatarkenmı ıcım dahamı ıyı
doğumdan korkmuyorum ama demek ki bilinç altında sadece doğum var:) devamlı aynı rüyaları gördüğüme göre
daha iyi demişti bana ben hep öyle içiyorum birde erken içince tadı ağzına geliyor hos olmuyor en guzeli içip yatmak bence..
hep aynı dusuncelerde olduğumuz için genelde herkesin ruyası böyle son zamanlarda:)
ğeçen bi iki arkadaşla bu durumu konuştuk da onlarda şişmişler dr gittiklerinde söylemişler tahlil vermiş birinin kendisinde idrar yolu enfeksiyonu çıkmış bundan şişiyomuş diğerininde çocuğun ciğerlerinde bi rahatsızlık çıkmış bundan şişiyomuş duyduktan sonra kafaya takmaya başladım ya bende de öyle bişiy varsa:çok üzgünüm:
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
baya uzun sürdü geçmişe bakmam ama soru göremedim, nasıl doğurduğumu anlatayım, daha iyi olacak sanırım.
cuma akşam 19da nişan geldi
o gece boyunca nişan gelmeye devam etti, bi kerede gelmedi yani, her wcde peçeteyle sildikçe geliyordu.
kasılmalarım hep oluyordu benim biliyorsunuz, ama acısızdı öncekiler. o akşam kasıklarıma doğru acı vurmaya başlamıştı hafif hafif.
regl olacağımdaki acıyı kasılma anında hissedebiliyordum.
yattım uyudum. sabah (ctesi) 6 gibi wcye kalktım, nişan baya bi gelmişti, bi daha da gelmedi zaten. baktım kasılmalarım ağrılı devam ediyor. ama sıklaşmamış.
doğum olacağını tahmin ettim, eşimi uyandırdım, dedim ki ağrılı sancılar devam ediyor, bunlar sıklaşacak belli ki, hadi hazırlanalım.
evi mevi hazırladık, çantayı kontrol ettik, duş aldık vs, baya oyalandık çünkü ben sıklaşsın diye bekledim iyice, yanlış alarm olmasın dedim.
ay gitmem gerek, sonra devam edicem sorry
tamda en önemli yerde bıraktın pike.uzun uzun anlat bu bölümü.en çok merak ettiğim bölümkızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
baya uzun sürdü geçmişe bakmam ama soru göremedim, nasıl doğurduğumu anlatayım, daha iyi olacak sanırım.
o gece boyunca nişan gelmeye devam etti, bi kerede gelmedi yani, her wcde peçeteyle sildikçe geliyordu.
kasılmalarım hep oluyordu benim biliyorsunuz, ama acısızdı öncekiler. o akşam kasıklarıma doğru acı vurmaya başlamıştı hafif hafif.
yattım uyudum. sabah (ctesi) 6 gibi wcye kalktım, nişan baya bi gelmişti, bi daha da gelmedi zaten. baktım kasılmalarım ağrılı devam ediyor. ama sıklaşmamış.
doğum olacağını tahmin ettim, eşimi uyandırdım, dedim ki ağrılı sancılar devam ediyor, bunlar sıklaşacak belli ki, hadi hazırlanalım.
evi mevi hazırladık, çantayı kontrol ettik, duş aldık vs, baya oyalandık çünkü ben sıklaşsın diye bekledim iyice, yanlış alarm olmasın dedim.
öyle yapıyım ozaman canım bende saolasınnnnopuyorumnanaktan
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?