2010 Ekim Anneleri

gecen salı gitmiştik 10 gun snra demişti nst için ama herhangi bir sancı, bebeğin hareketleri azalma vs de gel dedi simdilik bişi yok dun biraz suyum geldi bidaha gelmedi zaten gitmedim

gecen salı gitmiştik 10 gun snra demişti nst için ama herhangi bir sancı, bebeğin hareketleri azalma vs de gel dedi simdilik bişi yok dun biraz suyum geldi bidaha gelmedi zaten gitmedim

anladım melikeciğim. suyunun geldiğini söyledin mi
nst i çok merak ediyorum:)) ablamlar girerken hep yanlarındaydım ama kendi bebeğimin kalp atışları beni çok heyecanlandırıyor

cumartesi gittiğimizde nst odasından sesler geliyordu eşim bu ne diye sordu. kalp atışları dedim hadi ya dedi gülmeye başladı çok şaşırdı:))

kızlar şimdi erdem in muhasebesini aradım. pazar günleri doğum ücretlerini sordum. sadece muayenede fark ödeniyormuş. doğum aynıymış. yatarak tedavi aynıymış.

karnın aç mı girdin nst e
bize tok gelin dediler
hatta bazı hastanelerde çikolata falan yiyin diyorlar:))

slm kızlar.ben doğumdan çıktım dün evime geldim.c.tesi saat 14.18 de 3660 gram 51 cm boyla ve sezeryanla dünyaya geldi keremim:asigim:bugün ironic girecekti doğuma umarım hayırlı haberlerle gelir.onun ve sizlerin biran önce bu mutluluğa ermenizi dilerim.insanın bebeği olunca başka şeylere çok zor vakit bulabiliyormuş o sebepten anca fırsat bulup sizi haberdar edebiliyorum.muhteşem bi duygu arkadaşlar.hepiniz yaşadığınızda anlayacaksınız :asigim:bulduğum ilk fırsatta tekrar gelip sizlerle detayları paylaşacağım.opuyorumnanaktan

son gittiğimde bebeğim yüzünün tamamını gösterdi çok güzeldi maşallah yavrum. içime sarmak istedim:))) gözleri kapalıydı yine:))) ama yüzünü döndü canım yavrum. her gittiğimizde ayaklarınıda gösteriyor dr um. ayakları küçük olacak dedi:) çok uzun olmayacakmış:))

goncak gecmis olsun canımm. hayırlı olsun bebişin sağ salim kurtulmuşsunuz cok sukur..

ironic bugun doguma mı gidecekti? benim haberim yoktuuuuuu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…