2010 Ekim Anneleri

vallahi ben bir an önce doğum yapıp,eski formuma yaklaşmak,saşlarımı uzatıp boayatmak,kıyaferlerimi giymek kendime gelmek istiyorum.....

tamam çok güzel falan ama doğum gerginliğini de üzeriden attmak istiyoruuuuummmm

slm kızlar. opuyorumnanaktan
bende kilo bazında son iki aydır coştum iştahım öle arttı ki???
13 14 kilo arasındayım. offf 15i geçmese bariii :S bayanssulusmile
bugün nstye girdim ilk defa herşey yolunda bebiş yerinden memnun.:ecrin_bebek: gelmeye niyeti yok zatenkaydirigubbakcemile2

tamamen katılıyorum sana.allahım ne olur hayırlısıyla doğsun da şu bebişler.

ben de nst deydim sancı yoktu..
anestezi uzmanıyla görüştüm..
tahliller yapıldı..

ama ilginç cuma günü özelde başı 2 hafta karnı 1 hafta geri çıkmışken burada tam çıktı...neye inanacağımı bilmiyorum..

acaba son hafta ne kadar kilo alırlar

son haftalarda yanılma payı artıomuş canm. merak etme içini rahat tut. hem bebekler doğduktan sonra daha hızlı kilo alırlarmış. hem kızın çıtı pıtı minnoş bişi olur ne güzel

:roflol::roflol:son umudun da gitti :))

ben de okumadım,zaten yeni geldim hayatım ya...cuma 4 de canım giricem sezeryana,anestezi uzmanımla konustum baya rahatladım ya

saol cnmm

walla yaa son umudumda gitti kocişe demin yazdım ne var yazdı bende sancı var yazdım doktora götürimde bi doktorumuz bile yok dio hahaha

rahatlamana sevindim. hadi bakam hayırlısıyla doğur gel :)

walla yaa son umudumda gitti kocişe demin yazdım ne var yazdı bende sancı var yazdım doktora götürimde bi doktorumuz bile yok dio hahaha

rahatlamana sevindim. hadi bakam hayırlısıyla doğur gel :)
kıs o kadar yaslı mıymıs o ebe ??zavallı adam yaa :))evet canım kızkıza ameliyata gircez,laklak yapa yapa ameliyat olcaz :))cok tatlılar dr larım :))

kıs o kadar yaslı mıymıs o ebe ??zavallı adam yaa :))evet canım kızkıza ameliyata gircez,laklak yapa yapa ameliyat olcaz :))cok tatlılar dr larım :))

kız adam deil karı yaşlıymış e dedim anneme o kdr yaşlısa nasıl doğurtçaktı beni dio o doğurtmucak sen doğurcan o göbeni kesçek. hastanedede aynısını yapçaklar zaten dio. iki dikiş attık die para alcaklar bi ton dio. ama mecbur hastaneye kaldık. başka ebeye güvenmez annem. senin için sevindim. ben napçam bakam ortada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…