hb canım,geldim son kontrolümden,son kez nst ye girdim :)) topikte var mı gelişme*slm canım hoşgeldin
vallahi ben bir an önce doğum yapıp,eski formuma yaklaşmak,saşlarımı uzatıp boayatmak,kıyaferlerimi giymek kendime gelmek istiyorum.....
tamam çok güzel falan ama doğum gerginliğini de üzeriden attmak istiyoruuuuummmm
hb canım,geldim son kontrolümden,son kez nst ye girdim :)) topikte var mı gelişme*
konusmustuk onla canım evet artık aramızda o da :))sancılarım artmıs sıklamşmıs umarım cuma saat 4 e kadar dayanır oglum içerde :))balum buralardaydı.en büyük gelişme.o artık neti bağlanmış.ee nst de sancı falan nasıldı
hg kuzuuu ben de geldim :)ben geldim nabersiniz
hg kuzuuu ben de geldim :)
konusmustuk onla canım evet artık aramızda o da :))sancılarım artmıs sıklamşmıs umarım cuma saat 4 e kadar dayanır oglum içerde :))
ben de nst deydim sancı yoktu..
anestezi uzmanıyla görüştüm..
tahliller yapıldı..
ama ilginç cuma günü özelde başı 2 hafta karnı 1 hafta geri çıkmışken burada tam çıktı...neye inanacağımı bilmiyorum..
acaba son hafta ne kadar kilo alırlar
:roflol::roflol:son umudun da gitti :))kızlar :d benim ebe ölmüş bu c.tesi hahahha
ben de okumadım,zaten yeni geldim hayatım ya...cuma 4 de canım giricem sezeryana,anestezi uzmanımla konustum baya rahatladım yanaptın kuzu geçmişi okumadım nasıl geçti. nasılsın bakiyim
saol cnmmee hadi bakalım hayırlısı şeker.
ece hoşgeldiiinnn
:roflol::roflol:son umudun da gitti :))
ben de okumadım,zaten yeni geldim hayatım ya...cuma 4 de canım giricem sezeryana,anestezi uzmanımla konustum baya rahatladım ya
saol cnmm
kıs o kadar yaslı mıymıs o ebe ??zavallı adam yaa :))evet canım kızkıza ameliyata gircez,laklak yapa yapa ameliyat olcaz :))cok tatlılar dr larım :))walla yaa son umudumda gittikocişe demin yazdım ne var yazdı bende sancı var yazdım doktora götürimde bi doktorumuz bile yok dio hahaha
rahatlamana sevindim. hadi bakam hayırlısıyla doğur gel :)
kıs o kadar yaslı mıymıs o ebe ??zavallı adam yaa :))evet canım kızkıza ameliyata gircez,laklak yapa yapa ameliyat olcaz :))cok tatlılar dr larım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?