hb dudu nasılsın
ii canım sağol sen
walla bi doktor tutturamadım gittinapçem bilmiom ebecikte ölmüş. şurda 3 hafta daha dayansa nolurdu :S
zavallı die kocana dedim kıs :)) adam bi dr umuz bile yok diomus ya kıyamam ya :))kız adam deil karıyaşlıymış e dedim anneme o kdr yaşlısa nasıl doğurtçaktı beni dio o doğurtmucak sen doğurcan o göbeni kesçek. hastanedede aynısını yapçaklar zaten dio. iki dikiş attık die para alcaklar bi ton dio. ama mecbur hastaneye kaldık. başka ebeye güvenmez annem. senin için sevindim. ben napçam bakam ortada kaldım
walla bi doktor tutturamadım gittinapçem bilmiom ebecikte ölmüş. şurda 3 hafta daha dayansa nolurdu :S
hehehheallahhh seniikaydirigubbakcemile3
hee yazık adama dert oldu :)zavallı die kocana dedim kıs :)) adam bi dr umuz bile yok diomus ya kıyamam ya :))
allah rahmet eylesin.ece sende kadın ölmüş dayansaydı diyosun:)allah yardım eder tatlım.
selam canım nabersin?alm kızlar yerimseniben
hehehhe
hee yazık adama dert oldu :)
off napim ama dudu yaanie öldü bu kadın :)
bakam nasip hayırlısı olsunda herşeyde bi hayır var sonuçta.
aa balumgelmiş.nerelerdeydin sen?
alm kızlar yerimseniben
sorma ya netım yoktu ama artık burdayım:) nasılsın napıyosun?
slmmmmm
selam canım nabersin?
evet cnm hayırlısı bakalım nolcak. bebişim sağlıklı olsunda olur bi şekilde.herşeyde bi hayır vardır canım benim.üzme kendini.bizim drlar belli de ne olacağı belli mi sanki.allaha emanetiz.benim yeni felsefem allah dönüp büyük derdim var dememek derdime dönüp benim büyük b,i rabbim var demek.teslimiyet yani canım.
ecrınece cok dertlı gordum senı yaa:)
napim canım oğlumu bekliyorum.sen nasılsın.doğum nasıl olcak bebişin adı ne anlat neler yaptın uzun zamandır
evet cnm hayırlısı bakalım nolcak. bebişim sağlıklı olsunda olur bi şekilde.
he yaa çok dertliyim balum hoşgeldin. walla özlettin kendini :9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?