2010 Ekim Anneleri

bende bugun ılk defa bulantı hapı ıcmedım denemk ıstedım ne durumdayım dıe gecmıs yaaa bulantılarım cok az var:))) allah olanlara sabır versın

bende de belırtı yoktu ıkı gun bel agrım oldu. baska bısey bende de yok.

Kızlar merhaba 9 haftalığım ve 6-7. haftadan beri midemle başım dertte . Ne yersem yiyeyim 5 dakika geçmeden yeniden midem kazınmaya başlıyor. Bu bütün gün boyunca böyle devam ediyor her an bir açlık ve kazınma hissi, atıştırmaktan fenalık geldi, zaten iştahım da yok zorla yiyorum ne yapacağımı şaşırdım bu durumda olan var mı, yoksa midemde mi bir sıkıntı var anlamadım. Doktorum da şu an kongrede soramıyorum da. Mide gazı bir yandan artık eşimden utanmaya başladım, kurbağa besliyoruz sanki evde!!

ay cnm ben hıc hamıle oldugumu anlamadım test yaptım ole cıktı sonra dr gıttım bana zayıfsın dedı c
elevıtle forbıol varya onu verdı daha sonra dedı demır ılaçını at ılacı attıgım gıbı kustum kusunca ılacı atmafım bıraktım bıtek oılacta ksutum onun dısında kusmadım bıle nebılım cnm anormal bısı olmasından korkuyom annem de dıyokı kız zor olurmus erkek cocuk okadar sıkıntı vermez dedı

bende bugun ılk defa bulantı hapı ıcmedım denemk ıstedım ne durumdayım dıe gecmıs yaaa bulantılarım cok az var:))) allah olanlara sabır versın

evet inan gerçekten çok zor allahtan benimde pek ağır değil bulantı.sabahları kalkarken 2 dk.dinlenip kalkıyorum.iğğğğ iğrenç.

balum allah ne dıyeyım sana emiiii bi ara herkes cağla şikel e cok benzetırdı..sende öle bırılerıne benzetme sakın:)))):roflol:

bende de varr o.. cocuk mu emiyor artik ne yersek bilemiyorum ki???... gerci ben pekde bisey yiyemiyorum...

ahyrica sizin evde kurbaga varr.. bizim evde filllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…