üçüncü ayın sonunda.
ya bılıyomusun ben hıc hamıle gıbı degılım cnm okuyorum sızlerı bı dunya şikayet bende hıc bısı yok yabulantım yok bıtek mıdede yanma var onun dısında bel agrısı flan fılan hıc bısı yok nıye acaba sanırım ben de bı anormallık var 10 haftalıgım buarada ben 41 kıloyla hamıle kaldı 45 yaklaştım suan
kıslar ben geldım balum ekledım resım:)))) o gun dr. görseydın bebegın en buyuk halını gösterdı yaaa kuzumun kolları ayakları vucuda ayyyy cok sekerdı ama daha bı seye benzemıoo:))))
bende bugun ılk defa bulantı hapı ıcmedım denemk ıstedım ne durumdayım dıe gecmıs yaaa bulantılarım cok az var:))) allah olanlara sabır versın
nereye ekledin resim.biz niye görmedik.
nereye ekledin resim.biz niye görmedik.
arkadas lısteme ekleyım görursun o zamn canım :))))
kizlar ben geldim:)
Kızlar merhaba 9 haftalığım ve 6-7. haftadan beri midemle başım dertte . Ne yersem yiyeyim 5 dakika geçmeden yeniden midem kazınmaya başlıyor. Bu bütün gün boyunca böyle devam ediyor her an bir açlık ve kazınma hissi, atıştırmaktan fenalık geldi, zaten iştahım da yok zorla yiyorum ne yapacağımı şaşırdım bu durumda olan var mı, yoksa midemde mi bir sıkıntı var anlamadım. Doktorum da şu an kongrede soramıyorum da. Mide gazı bir yandan artık eşimden utanmaya başladım, kurbağa besliyoruz sanki evde!!
hosgeldın sekerım:)
balum allah ne dıyeyım sana emiiii bi ara herkes cağla şikel e cok benzetırdı..sende öle bırılerıne benzetme sakın:)))):roflol:
hosbulduk sekerim ama ben bugun pek hos bi gun gecirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?