2010 Ekim Anneleri

inşallah canım yaa....

randevu almadım cnm kontrol için acile gidicem akşam 7:30 gıbı gıderım..eşim 7 de geelıyor çünkü

canim gecmis olsun.. hemen ben sana diyim neden oyle oldugunu , hazimsizlikdan.. yemek borundaki kaslar artik iyi calismadigi ve miden yavas calistigi ogunleri ogutmekde sorun yasiyor.. ve yediklerinde sana tas oturmasi gibi geliyor. gazda bunu baskiliyorr... canim benim bende bu sorunu yasiyorum 5 haftadir. bana parasetemol iyi geliyor.. sende gunde 2 tane olmak uzere kullanabilirsin sanirim..

konu çok tabiki önümüzde o kadar çok yol varki hangisini konuşsak acaba.ama hepimiz erken diye konusunu açmak istemiyoruz sanırım.daha cinsiyetleri var,sağlıkları var,boy var kilo var varda varsositososito

slmlar hanimlarr... ben geldim.. dun gecirdigim en kotu gundu diyebilirim.. allahim resmen ogurtuden bebegim agzimdan cikicak sandim.. cok kotuydu.. umarim en kisa zamanda gecicek bu.... yoksa ben aklimi yitirmekden korkuyorum... dun ogurtuden burnum kanadiii..

haftasonu ben yoktum da gercı bugun de oyle.

sus pus herkes balum.ne söylesinler ki.bekleme,klasik şikayetlerimiz.günler geçmiyor.
geçende bir arkadaşım ilk hissettiğimde sanki içimde arı uçuyormuş gibi oldu dedi.vızzz.

bizde hala tık yok şimdilik.kısmetse elimize aldığımızda da uslu uslu dursalar ne ala...

o kadar kötü yani çatlatmışsın kılcal damarlarını.üfffffff üffffffffffff.geçmiş olsun.

ne kadarlikken hissetmis?

kıslar ben geldım balum ekledım resım:)))) o gun dr. görseydın bebegın en buyuk halını gösterdı yaaa kuzumun kolları ayakları vucuda ayyyy cok sekerdı ama daha bı seye benzemıoo:))))

ya bılıyomusun ben hıc hamıle gıbı degılım cnm okuyorum sızlerı bı dunya şikayet bende hıc bısı yok ya bulantım yok bıtek mıdede yanma var onun dısında bel agrısı flan fılan hıc bısı yok nıye acaba sanırım ben de bı anormallık var 10 haftalıgım buarada ben 41 kıloyla hamıle kaldı 45 yaklaştım suan

bizde yarin aksam gidicez doktora.. bebegimin hareket ettigni gorebilicek miyim acaba cok merak ediyorummmm

kıslar ben geldım balum ekledım resım:)))) o gun dr. görseydın bebegın en buyuk halını gösterdı yaaa kuzumun kolları ayakları vucuda ayyyy cok sekerdı ama daha bı seye benzemıoo:))))

ben senı facebooktan bılıyom kı resımlerıne bakmıstım ordan arkıdısım:) darısı basımıza. bende bebısımın kollarını bacaklarını kocaman kafasını gormuıstum:)

sukur et otur asagiiiiiiiiiiiii............ iyiki yoookkk... boyle igrenc bi duygu olamazzz... su icmek isteyip icememek ne kadar kotu biliyon mu???? dua et sesini cikartmaaa....ben saatleri dakikalai sayiyorum bitsin diyeeee

sıkıntısız bir gebelik dönemi ne güzel.yok yok anormallik.her gebelikte(her gebede demiyorum çünkü insanın bir gebeliği birine uymazmış)farklı olurmuş.
sadece birden kilo almamaya gayret et derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…