inşallah canım yaa....
randevu almadım cnm kontrol için acile gidicem akşam 7:30 gıbı gıderım..eşim 7 de geelıyor çünkü
hafta sonu da böyle idi zaten çıt oynuyor herkes...
aksi gb benimde bugün konuşmaya çok ihtiyacım var ama vakit yok balumcum.
iştesın ondan dımı canım.
haftasonu ben yoktum da gercı bugun de oyle.
slmlar hanimlarr... ben geldim.. dun gecirdigim en kotu gundu diyebilirim.. allahim resmen ogurtuden bebegim agzimdan cikicak sandim.. cok kotuydu.. umarim en kisa zamanda gecicek bu.... yoksa ben aklimi yitirmekden korkuyorum... dun ogurtuden burnum kanadiii..
baluum ordamısıncnm????????
sus pus herkes balum.ne söylesinler ki.bekleme,klasik şikayetlerimiz.günler geçmiyor.
geçende bir arkadaşım ilk hissettiğimde sanki içimde arı uçuyormuş gibi oldu dedi.vızzz.
bizde hala tık yok şimdilik.kısmetse elimize aldığımızda da uslu uslu dursalar ne ala...
ne kadarlikken hissetmis?
kıslar ben geldım balum ekledım resım:)))) o gun dr. görseydın bebegın en buyuk halını gösterdı yaaa kuzumun kolları ayakları vucuda ayyyy cok sekerdı ama daha bı seye benzemıoo:))))
ya bılıyomusun ben hıc hamıle gıbı degılım cnm okuyorum sızlerı bı dunya şikayet bende hıc bısı yok yabulantım yok bıtek mıdede yanma var onun dısında bel agrısı flan fılan hıc bısı yok nıye acaba sanırım ben de bı anormallık var 10 haftalıgım buarada ben 41 kıloyla hamıle kaldı 45 yaklaştım suan
ya bılıyomusun ben hıc hamıle gıbı degılım cnm okuyorum sızlerı bı dunya şikayet bende hıc bısı yok yabulantım yok bıtek mıdede yanma var onun dısında bel agrısı flan fılan hıc bısı yok nıye acaba sanırım ben de bı anormallık var 10 haftalıgım buarada ben 41 kıloyla hamıle kaldı 45 yaklaştım suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?