2010 Ekim Anneleri

bende de varr o.. cocuk mu emiyor artik ne yersek bilemiyorum ki???... gerci ben pekde bisey yiyemiyorum...

ahyrica sizin evde kurbaga varr.. bizim evde filllllllll

Fil mi? çok hoşsun . Bir arkadaşım bunun mide yanması olduğunu , benim açlıkla karıştırdığımı söyledi ve bunun için de bir ilaç ismi verdi doktora soracağım bakalım neymiş. Bir de ben hamile kalmadan önce de karnım vardı birazcık şimdi de gazla beraber iyice belirginleşti, henüz çok erken değil mi bilmiyorum , gerçi bu benim 2. hamileliğim ama hatırlamıyorum ki ne zaman şişmeye başlamıştım.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr biz pıtpıtlarımızı duyduk çok şükür. O nasıl bir güzel ses ya gene olsa da gene dinlesem. Çok şükür. Rabbim dileyen ehrkese yaşatsın bu mutluluğu hayırlısıyla. Bir de kan ve idrar tahlili istedi onalrı verdik bir kısmını bugün, bir kısmını perşembe günü alacakmışız. Tokzoplazma taraması falan yapılacakmış. ınşallah sonuçalrım da iyi çıkar da..Kızlar bugün başka kimlerden gü<el haberler geldi? Balum canım sen testler hakkında karar verebildin mi?

gözün aydın canım
bende kalp atışlarını gördüm ama ses felan duymadım sesdemi duyuluyorduya

gozunaydın tatlım. 2 lı testı dıyon yaptırmıycam. senın yaptırdıgın testlerı ben yaptırdım canım. merak etme bısey cıkmaz inş.

arkadaşlar ben durup dururken endişeye kapıldım bebegın saglıklı sekılde gelısımını devam ettırdıgını nasıl anlarız daha doktora gıtmemıze var ıcımı boyle bı endıse kapladı ... Herhangı bı kanama sancı karın agrısı vs bıseyım yok hersey normal mıdır kı bu nasıl anlasılır kıı =((((

gözün aydın canım
bende kalp atışlarını gördüm ama ses felan duymadım sesdemi duyuluyorduya

sesı bebek bıraz buyuyunce dınletıyolar canım zararlıymıs kucuk bebege. bana da seslı dınletcekler ama bıraz daha sonra dedı.

nesemese gözün aydın canım..

canım kendine boşuna endişe yapma bazılarımız normal halimizden farklı değiliz gebelik sırasında. yani niye şuram ağrımıyo niye sancım yok diye düşünmeyelim bence.. olanlar da bu hallerinden yakınıyorlar çünkü.. kaydirigubbakcemile3 kalp atışlarını duyduktan sonra hepimize yaklaşık 1 ay sonrasına gün verildi. bu arada huzurlu olup kendimize dikkat etmekten başka yapacak bi şey yok sanırım.. yerimseniben

tatlm geçmiş olsun..haberim olmadı hiç..ben tüm haftasonunu kuzucuğuma ayırdığım için fırsatım olmuyor tabi..kıyamam nasıl üzüldüm sana..rabbim şifalar versin bitnm..

darısı başımıza tatlm..ne mutlu sana..

bende bi sutlu tatlı yapmaya gıdıyorum gelırım
bana da bi tabak gönderimisn:kedi:

lütfen telkin edin kendinizi arkadaşlarım..bu karamsarlıktan vazgeçin..hem kendinize hem kuzucuğa zarar veriyorsunuz böyle..hadi bakalım..atın şu hormonların yaptığını üzerinizden..sakinleşin..neticede rabbim neyi nasip ederse onu yaşayacağız hepimiz..elimizden geldiğince temkinli olalım..koruyalım kendimizi..sonrası içinde rabbimize dayayalım sırtımızı huzurla..rabbime emanetsiniz..:Saruboceq:

bu arada pembedanaydı değil mi streteskopla karnını dinlemeye çalışan.. acaba başarılı olmuş muydu kızlaaarr...

ahaaa benden biri daha kızlar bebekelrin kalp durması 12 haftaya kadar olabiliyormuşş beni bir endişe aldıı 12 haftada çağardı dr çatlarım ben ya bir yolu varmı acaba duymanın

pınarcıgım sagol canım cuma aksamı oldu ama azaldı gun gectıkce. cumartesı oglenden berı bende gıremedım bugun gırdım anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…