günaydın kızlarrrrrrr
günaydın canım benim opuyorumnanaktangünaydın kızlarrrrrrr
ay bi de ne rahat olmus dogumu di mi?evet pike ve kızı pek tatlı masallah
bende cok begendim
evet ya apar topar biraz acele etmiş ufaklık :))gunaydın cnm
bu arada bocukk ta dogurmus anacım habersizzzzzz
yok cnm lavman yapmıyolar,spinal anestezi olcam..en son sabah 8 de kahvaltı etmiş olcam 4 de dogum,zaten bişi olmicak yani ac olcam,spinal oldugu için de sondayı uyuştuktan sonra takıcaklarironicim lavma olmucak demi :))
peki genelmi spınalmı olcak sezeryan
günaydın canım benim opuyorumnanaktan
ay bi de ne rahat olmus dogumu di mi?
evet ya apar topar biraz acele etmiş ufaklık :))
yok cnm lavman yapmıyolar,spinal anestezi olcam..en son sabah 8 de kahvaltı etmiş olcam 4 de dogum,zaten bişi olmicak yani ac olcam,spinal oldugu için de sondayı uyuştuktan sonra takıcaklar
günaydııınn yavrucum nabersin karsılasamadık bu ara :))gunaydın kıslaaaarrrrrrrrrrrr
neden genel istedin ki?ben de genelden cok korkuyorum ya :SSbizim dr da öle sölemıstı spınalde uyuştuktan sonra takıyorlargenel olcagım için odada takılcak benim eyvahedigeldismile
seninki kanala gırmıs mı? benimki girmio nedense?
onu önceden belirt ama dr una,yoksa yatısın yapılınca hemsire gelip takmaya calışır..bend eepıdural olcaam en iisi amelıyathana de takmaları bencede
ıgrenc bısey
onu önceden belirt ama dr una,yoksa yatısın yapılınca hemsire gelip takmaya calışır..
ben şöyle bişi yapmayı düşünüyorum aksilik olmaz inşallah.belgesel gibi bişi hazırlıcam kendimce,oglumun anne karnındaki son gününden baslıcam,persembe günü yani,o sabah kalktıgımdan itibaren herseyi fotolicam,dinelnicem gezicem her anımı cekicem,sonra cuma sabah kalkıp oglumsuz son kahvaltıya oturdugumu,evden cıkısımı,hastaneye gidişimi,yatışımı,ameliyathaneye girişi her kareyi ama her kareyi fotograflamayı düşünüyorum..ameliyathanede de dr larım cekicek ..böle sırayla bi belgesel yapıcam..sonra bunların üzerine uygun bi müzik düşeyip videoklip düşünüyorum..nasıl olur??
pazar ya da pazartesi bi aksilik olmazsa yazmaya calışcam canım,inşallah toparlarım da hemen yetiştiririm havadisleri :))evet canım dogru dıyoon sen benden once dogurucaan ımkanın olursa neelr yasadıgını yaz emı canımm cok merka edıyorumm
günaydııınn yavrucum nabersin karsılasamadık bu ara :))
ıyıyım canım sagol evet dek gelmedı hc ama ben gırememıstım ıslerım vardı o sebeptendr.ee az kaldı senın ya ayyy valla sen dgrcan ama ben daha heycanlıyım.ayrıca o belgesel ısı cok gsl olur kuzu bence yap yap ıslerız bızkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?