2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlarrrrrrr
günaydın canım benim opuyorumnanaktan
evet pike ve kızı pek tatlı masallah
bende cok begendim
ay bi de ne rahat olmus dogumu di mi?
gunaydın cnm

bu arada bocukk ta dogurmus anacım habersizzzzzz
evet ya apar topar biraz acele etmiş ufaklık :))
ironicim lavma olmucak demi :))
peki genelmi spınalmı olcak sezeryan
yok cnm lavman yapmıyolar,spinal anestezi olcam..en son sabah 8 de kahvaltı etmiş olcam 4 de dogum,zaten bişi olmicak yani ac olcam,spinal oldugu için de sondayı uyuştuktan sonra takıcaklar

bizim dr da öle sölemıstı spınalde uyuştuktan sonra takıyorlar genel olcagım için odada takılcak benim eyvahedigeldismile

ben şöyle bişi yapmayı düşünüyorum aksilik olmaz inşallah.belgesel gibi bişi hazırlıcam kendimce,oglumun anne karnındaki son gününden baslıcam,persembe günü yani,o sabah kalktıgımdan itibaren herseyi fotolicam,dinelnicem gezicem her anımı cekicem,sonra cuma sabah kalkıp oglumsuz son kahvaltıya oturdugumu,evden cıkısımı,hastaneye gidişimi,yatışımı,ameliyathaneye girişi her kareyi ama her kareyi fotograflamayı düşünüyorum..ameliyathanede de dr larım cekicek ..böle sırayla bi belgesel yapıcam..sonra bunların üzerine uygun bi müzik düşeyip videoklip düşünüyorum..nasıl olur??

seninki kanala gırmıs mı? benimki girmio nedense?

dün hastane kontrolunde 3 kilo dedi daha dogum kanalina girmemis kafasi asagi dünükmüs karnim sertlesiyor dedim oda ön sancilar falan artik ben diyorum ya umudumu kestim dogum kanlaina girene kadar dogum tarihim gececek herhalde

bende epıduraldan korkuyomm ama olcaam butun cesaretımı toplayıpp genelde bebekte annede cok ılac alıyoo epıduralda ole degıl ama

evet guzel fıkır neden olmasın

bu persembe kontrole gıdıceemmm nst baglancam son kontrolum olucaak ınşşgecn hafta salı 2700 grdıı acaba 3 olmusmudur dogana kadar olur bırazda gecer dedı doktor ama merak edıyomm fındıkımı

günaydın kızlarr bugün dogummu var gene kimin???????
ya bende hala tereddütteyim sezeryan mı istesem normal mi die offfff ben 2.5 sene sonra kaldım hamile birçok sıkıntı stres çekerek hem sorunlu biriyim .. ne etsem kocişte illam normal dogum diyo ay deli olcam .. bide lokal sezeryan nasıl oluyo kızlar??

bu hafta geçermi acaba ya
acaip duygusallaştım ama ben karnımı okşayıp okşayıp ağlıyorum salak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…