ben de dün son kez baglandım nst ye...benim bebiş de en son 3120,1 hafta falan önce..acaba 3.5 olur mu diorum ama zaten usg ölçümleri birebir örtüşmüyomus dogum kilosuylabu persembe kontrole gıdıceemmm nst baglancam son kontrolum olucaak ınşşgecn hafta salı 2700 grdıı acaba 3 olmusmudur dogana kadar olur bırazda gecer dedı doktor ama merak edıyomm fındıkımı
bu hafta geçermi acaba ya
acaip duygusallaştım ama ben karnımı okşayıp okşayıp ağlıyorum salak gibi
evet canım ya bugünü ve cumayı saymazsak 2 gün :))evet hazırlıyım da koyarım face e :))adım adım kare kare cekmeyi düşünüyorum..ay cok güzel olucak,izler izler aglarım artık :))günaydııınn yavrucum nabersin karsılasamadık bu ara :))
ıyıyım canım sagol evet dek gelmedı hc ama ben gırememıstım ıslerım vardı o sebeptendr.ee az kaldı senın ya ayyy valla sen dgrcan ama ben daha heycanlıyım.ayrıca o belgesel ısı cok gsl olur kuzu bence yap yap ıslerız bızkaydirigubbakcemile2
gecmiş sayfalarda canımcım,bi 20 sayfa falan öncedir heralde...pike nın resımlerı nrde bende bakem ya
belden iğne ya da katater takılaıp oluyomus cnm..bana da herkes diretti ama maalesef olmadı normal...günaydın kızlarr bugün dogummu var gene kimin???????
ya bende hala tereddütteyim sezeryan mı istesem normal mi die offfffben 2.5 sene sonra kaldım hamile birçok sıkıntı stres çekerek hem sorunlu biriyim .. ne etsem kocişte illam normal dogum diyo ay deli olcam .. bide lokal sezeryan nasıl oluyo kızlar??
o haltı ben de yiyorum merak etme :))bu hafta geçermi acaba ya
acaip duygusallaştım ama ben karnımı okşayıp okşayıp ağlıyorum salak gibi
günaydın kızlar...
hoşgeldin fadimsa şimdilik dogum yok :) sen elazıg damısın hangi hastaneye gitcen doguma ??
ben şöyle bişi yapmayı düşünüyorum aksilik olmaz inşallah.belgesel gibi bişi hazırlıcam kendimce,oglumun anne karnındaki son gününden baslıcam,persembe günü yani,o sabah kalktıgımdan itibaren herseyi fotolicam,dinelnicem gezicem her anımı cekicem,sonra cuma sabah kalkıp oglumsuz son kahvaltıya oturdugumu,evden cıkısımı,hastaneye gidişimi,yatışımı,ameliyathaneye girişi her kareyi ama her kareyi fotograflamayı düşünüyorum..ameliyathanede de dr larım cekicek ..böle sırayla bi belgesel yapıcam..sonra bunların üzerine uygun bi müzik düşeyip videoklip düşünüyorum..nasıl olur??
hehe ben de onu diodum herkes sezeryan ne die isim arıyoz ki herkes sezer koysun olsun bitsin :))normal dogum yapanlara mucize gözüyle bakıyom artık :))kendim tırsık oldugum için :))kıslar annelerın dgm tarh lerıne baktımda maasallah herkes sezeryan ya pıkenın remlerı nerde ıronıkcım
dün hastane kontrolunde 3 kilo dedi daha dogum kanalina girmemis kafasi asagi dünükmüs karnim sertlesiyor dedim oda ön sancilar falan artik ben diyorum ya umudumu kestim dogum kanlaina girene kadar dogum tarihim gececek herhalde
günaydın hg canımgünaydın kızlar...
evet baylemurum hazır,hem de uzun zamandır :))kasılmalarım artmıs,dün nst de de cıktı,sıklaşmıs..dr da suyun gelirse kanama falan gelirse gel dio hemen,ben de cuma dan önce gelmesin die dua ediyorum:Saruboceq:cantan hazr mı ıronic agrı falan varmı hc sende
günaydın kızlarr bugün dogummu var gene kimin???????
ya bende hala tereddütteyim sezeryan mı istesem normal mi die offfffben 2.5 sene sonra kaldım hamile birçok sıkıntı stres çekerek hem sorunlu biriyim .. ne etsem kocişte illam normal dogum diyo ay deli olcam .. bide lokal sezeryan nasıl oluyo kızlar??
yaaa ... benim dr um da ne kadar anne karnında tutarsak o kadar iyi diodu ama :SSson hafta cocuk pek kilo almıomusssss zaten 38 den sonra ha anne karnı ha dısarı bosuna tasıoz
ahaa işte tecrübeli annemiz de geldi :)) napıyosun canım,kızın napıyo?lokal sezeryan cok iyi bisey :)) 30 dk da hersey bitiyor.. 15 dk icinde cocuk cikiveriyr.. ama snrasi cok aci verici oluyor.. vucudunda agrimayan yer kalmiyor.. gerci bunyeden bunyeye degisiyormus ama genede en guzeli normal dogum
sende gebelik reflüsü mü var acaba?ben şuan çok kötüyüm anormal bi şekilde mide yanması yaşıyorum azönce bayılıyorum sandım gözlerim döndü sanki nefesim gitti
yaaa ... benim dr um da ne kadar anne karnında tutarsak o kadar iyi diodu ama :SS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?