2010 Ekim Anneleri

bu persembe kontrole gıdıceemmm nst baglancam son kontrolum olucaak ınşşgecn hafta salı 2700 grdıı acaba 3 olmusmudur dogana kadar olur bırazda gecer dedı doktor ama merak edıyomm fındıkımı
ben de dün son kez baglandım nst ye...benim bebiş de en son 3120,1 hafta falan önce..acaba 3.5 olur mu diorum ama zaten usg ölçümleri birebir örtüşmüyomus dogum kilosuyla

kıslar annelerın dgm tarh lerıne baktımda maasallah herkes sezeryan ya pıkenın remlerı nerde ıronıkcım

super fikir ama cok duygusal aglarım ben

kıslar annelerın dgm tarh lerıne baktımda maasallah herkes sezeryan ya pıkenın remlerı nerde ıronıkcım
hehe ben de onu diodum herkes sezeryan ne die isim arıyoz ki herkes sezer koysun olsun bitsin :))normal dogum yapanlara mucize gözüyle bakıyom artık :))kendim tırsık oldugum için :))

lokal sezeryan cok iyi bisey :)) 30 dk da hersey bitiyor.. 15 dk icinde cocuk cikiveriyr.. ama snrasi cok aci verici oluyor.. vucudunda agrimayan yer kalmiyor.. gerci bunyeden bunyeye degisiyormus ama genede en guzeli normal dogum

ben şuan çok kötüyüm anormal bi şekilde mide yanması yaşıyorum azönce bayılıyorum sandım gözlerim döndü sanki nefesim gitti

lokal sezeryan cok iyi bisey :)) 30 dk da hersey bitiyor.. 15 dk icinde cocuk cikiveriyr.. ama snrasi cok aci verici oluyor.. vucudunda agrimayan yer kalmiyor.. gerci bunyeden bunyeye degisiyormus ama genede en guzeli normal dogum
ahaa işte tecrübeli annemiz de geldi :)) napıyosun canım,kızın napıyo?
ben şuan çok kötüyüm anormal bi şekilde mide yanması yaşıyorum azönce bayılıyorum sandım gözlerim döndü sanki nefesim gitti
sende gebelik reflüsü mü var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…