aaa yeni farkettim valla :))bu arada edit geri gelmiş kızlar hayretttttt nolduysaaaaaaaa :)
ahaa işte tecrübeli annemiz de geldi :)) napıyosun canım,kızın napıyo?
sende gebelik reflüsü mü var acaba?
aa hakket azönce yoktu hatta bi topik vardı edit geri gelsin falan bende dedim ay evt bencede geri gelsin dedim keşke başka bişe isteseymişim :)bu arada edit geri gelmiş kızlar hayretttttt nolduysaaaaaaaa :)
ahaa işte tecrübeli annemiz de geldi :)) napıyosun canım,kızın napıyo?
sende gebelik reflüsü mü var acaba?
kacıncı hafta senin ?
bilmem sancım cıkınca nst de 37. haftadaydık,bişi olursa gel alırız hemen sezeryana demişti,küvöze falan mı koyulur alırsanız demiştim,yok küvözlük bi durum olmaz ama anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi demişti..sonucta onların dogal süreci 40 hafta olmazdı ki eger 38 den sonra bosuna tasısak,bi sebebi var demek ki..ama tabi bişi olursa hemen alırız falan diyince dr benim akıl ucup gittiği için ben konuyu pek deşemedimkaydirigubbakcemile3niyeyiş canım bizde onla avunalım artık inş. öledir merak ettim bak :)
burçix 3saat aralıksız ağlıyosa gaz sancısı olabilir kolik krizi gibi bişe 3 saat sürermiş genelde
ay kıyamam ya,napıyosun susturmak için peki?:)) hosbuldum canim.. ya napsinn su an uyuyorr ama her gece saat gibi 9 da uyaniyor 12 30 a kadar kicini yirtarcasina agliyor :))) 12 30 oldumu da gene saat diye 1 saniye icinde uykuya daliyor.. anlamadik nedirr :)) ama boyle her bebegin 3 saatlik aglama esref saatleri olurmus... bakalim 40 indan sonra nolucak.. :)
yediklerinin de etkisi oluyodur biraz hafif seyler yesen,mideni rahatsız edebilecek gıdalardan uzak dursan rahatlatmaz mı?aa hakket azönce yoktu hatta bi topik vardı edit geri gelsin falan bende dedim ay evt bencede geri gelsin dedim keşke başka bişe isteseymişim :)
valla bilmiyorum zaten vardı ama dünden beri resmen kudurdu dayanamıyorum rennie yi diktim kafama
:)) hosbuldum canim.. ya napsinn su an uyuyorr ama her gece saat gibi 9 da uyaniyor 12 30 a kadar kicini yirtarcasina agliyor :))) 12 30 oldumu da gene saat diye 1 saniye icinde uykuya daliyor.. anlamadik nedirr :)) ama boyle her bebegin 3 saatlik aglama esref saatleri olurmus... bakalim 40 indan sonra nolucak.. :)
canım ben elazıglıyım ufukta yapıcam kısmet olursa dogumumu :) orhan bey yapıcak inşevet canım elazığda görev yapıyorum...ufuk tıp ta yapacağım doğumu Allah nasip ederse inşallah...23?sen de mi elazığdasın?
canım yaa hayırlısı ile haftaya gideyim kesinleşsinde bende lokal isterim sezeryan iiçin genelde uyanmak zor oluyolokal sezeryan cok iyi bisey :)) 30 dk da hersey bitiyor.. 15 dk icinde cocuk cikiveriyr.. ama snrasi cok aci verici oluyor.. vucudunda agrimayan yer kalmiyor.. gerci bunyeden bunyeye degisiyormus ama genede en guzeli normal dogum
son hafta cocuk pek kilo almıomusssss zaten 38 den sonra ha anne karnı ha dısarı bosuna tasıoz
38 -4 haftaligim bir bilgisi olan varmi bebek ne zeman kanala girer diye
ay kıyamam ya,napıyosun susturmak için peki?
yediklerinin de etkisi oluyodur biraz hafif seyler yesen,mideni rahatsız edebilecek gıdalardan uzak dursan rahatlatmaz mı?
evet canım benimki kafayı asagı da cevirdi dogum kanalına da girdi ama bende iş yok sezeryan olucam bi işe yaramıyo böle olması :))yok canım öle bir kalıp oldunuda yurumek ii geiomus bası asagı ama gırmıo sıpaaaaa girse dogurcam belkinese hayırlısı napalım
senle aynı sayılırız bende girip girmedigini anlayan var mı onu merak ediom
kızlar sizden kanala girmiş diyen doktor oldumu sizeee
evet canim sanirim gaz sancisi.. karni agriyorr.. bacaklarini cekiyor.. ama doktoru dedi her bebegin 3 saatlik aglama senfonisi oluyomus boyle :)))bizde saat dolduruyoruzz cunku gercekden 3 saati dldurunca hop diye susup uyuyorr :)) ve resmen aglama sesinden simariklik aglamasi oldugunu anliyosunn :))
bilmem sancım cıkınca nst de 37. haftadaydık,bişi olursa gel alırız hemen sezeryana demişti,küvöze falan mı koyulur alırsanız demiştim,yok küvözlük bi durum olmaz ama anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi demişti..sonucta onların dogal süreci 40 hafta olmazdı ki eger 38 den sonra bosuna tasısak,bi sebebi var demek ki..ama tabi bişi olursa hemen alırız falan diyince dr benim akıl ucup gittiği için ben konuyu pek deşemedimkaydirigubbakcemile3
evet canım benimki kafayı asagı da cevirdi dogum kanalına da girdi ama bende iş yok sezeryan olucam bi işe yaramıyo böle olması :))
sezeryan öncesinde kan tahlili yapılıyo sanırım,bi de ekg cekiliyo galiba...ben 1ekim die ısrarla sölememe rağmen adam ısrarla 6sı 7si nde falanda alabilirim istersen dedi dedim 5ekimi zor bekliyorum 6.7 diyosun
ctesi gidicem son kez gidicem tahlil falan olucakmış ne tahlili bilen varmı
ctesi tarihide afilli 02.10.2010 =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?