o zaman sende baya bı sısık var dıkkat et kendıne.
sımdıye kadar hıc olmadı sımdıde sadece sol ayak bılegımde var dedgm gıbı ayakları uzatmak lazım bıde tuzu azaltmak sanırımbaska hıc sısısm olmadı
ıyı ama nsl bısey sancılarımı hıssetmıyosunoh oh kendimi bööle avutayım benimki kilolu gelecek biraz da inş.
epidural normal ii bişeyben normal denicem olmazsa son anda epidural normal olcak dün öle konuştuk drla
aaa dogumun yaklastı sanırım,peki araları nasıl düzenli mi,sık mı?
Maşşallah. Nazar değmesin inşallah. Doğumun gerçekleşmesse 40.haftayı beklerse çok rahat tutacağın bir bebişin olacak ne güzel.
baharcım maşallah kuzuna canım
ayy bugün cok mutluyummmm annemler geliyormuşşşş, yoldalarmışşş hihoyyythihoyyyt
süpris edeceklermişde heyecanlanırım diye dayanamamışlar aradılar delikafadulden yazları çok gıcık oluyo bi gidiyolar kaç ay yoklar neyse ki geliyorlar. allah'ın izniyle akşama burdalar.
selam kızlar ben perşembe günü saat 8.30 da kızımı kollarıma alacagım allah nasıp ederse...haber vermek istedim bir gün önceye alındı dogum tarihi....hakkımızdan hayırlısı dua edın bıze...bizde sizin duacınız olacagız:))
amann yaa gelsin gelsinnn hadi hayırlısı
kiloları nasıl bebişlerin kızlarr ben kilolu çocuk normal doğumda anneye yardım edip kendini itiyormuş diye duydum doğru mu aceppp
benim oğluş 1 hafta önce 52 cm 3200 gr dı cnm ama ben usg nin yanılabileceğini düşünüyorum...zaten son haftalarda bebek çok kilo almazmış artık, bide benim plesentada yaşlanma vardı...
evet sancıları hissetmiyorsun sadece ıkınma hissi geliyor onu hissedip ıkınıyorsunn
daa bu ıkınma nasıl oluyor onu da öğrenmek laızm ya bakınayım bugün o konuya da önemliymiş çünkü ıkınmayı bilmek
kıslar epıdural normal dgm nsl olyo bılen var mı
ben geldiiiiiiiiiiim doğuran varmı
evet drum 200gr yanılma payı olabilir dedi bakalım hayırlısı en az 3 doğacağı kesin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?