2010 Ekim Anneleri

cicim benim iki elim ayaklarım sadece bacaklarda şşişlik yok ama çukur da kalmıyor bastırınca sadece haretket ettirirken eklem yerlerim acıyor şişliktenn

oh oh kendimi bööle avutayım benimki kilolu gelecek biraz da inş.

epidural normal ii bişey ben normal denicem olmazsa son anda epidural normal olcak dün öle konuştuk drla

aaa dogumun yaklastı sanırım,peki araları nasıl düzenli mi,sık mı?

valla canım çok sık değil gibi ama baya vuruyo yani

Maşşallah. Nazar değmesin inşallah. Doğumun gerçekleşmesse 40.haftayı beklerse çok rahat tutacağın bir bebişin olacak ne güzel.

efet maşallahı var :)

baharcım maşallah kuzuna canım

saol canım

hadi gözün aydın canım bakarsın hakan dorukta gelir artık.

hayırlısı canım

amann yaa gelsin gelsinnn hadi hayırlısı

kiloları nasıl bebişlerin kızlarr ben kilolu çocuk normal doğumda anneye yardım edip kendini itiyormuş diye duydum doğru mu aceppp

benim oğluş 1 hafta önce 52 cm 3200 gr dı cnm ama ben usg nin yanılabileceğini düşünüyorum...zaten son haftalarda bebek çok kilo almazmış artık, bide benim plesentada yaşlanma vardı...

evet sancıları hissetmiyorsun sadece ıkınma hissi geliyor onu hissedip ıkınıyorsunn
daa bu ıkınma nasıl oluyor onu da öğrenmek laızm ya bakınayım bugün o konuya da önemliymiş çünkü ıkınmayı bilmek

nefesını tut cenenı gogsune daya gozlerını kapa ve tum gucunle ıcındekını ıt kısaca boyle olsa gerek hhhhhh

kıslar epıdural normal dgm nsl olyo bılen var mı

canım 3cm açıklıktan sonra bazı hekimler 4cm den sonra..belden bir katater takılıyor.10 dk ya falan etki başlıyor.kataterden ilaç yapılıyor.ağrı hissetmiyorsun.yani mesela sezeryanda kesildiğini hissetsende ağrı hissetmiyorsun..bir avantajı da katater orda kalıyo doğumdan sonra da ağrı kesici veriliyor ordan.hatta bir düğme veriliyor eline ağrın oldukça basıyorsn ağrı kesici salgılanıyor ordan...ağrısız doğum olduğu için PRENSESdoğumda deniliyor..fakat doğum süresi 1 yada2vst uzayabiliyor...

ben taze hurma buldum kızlar hani sarımsı yesilinden dalından yaniii
kurusu kadar guzel olmaada taze tadı işte asıl tzesi işe yarıomus zaten meryem suresinde de öyle geciyor agactan tazesi yeniyor.
Metroda buldum denemek isteyen olursa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…