canım 3cm açıklıktan sonra bazı hekimler 4cm den sonra..belden bir katater takılıyor.10 dk ya falan etki başlıyor.kataterden ilaç yapılıyor.ağrı hissetmiyorsun.yani mesela sezeryanda kesildiğini hissetsende ağrı hissetmiyorsun..bir avantajı da katater orda kalıyo doğumdan sonra da ağrı kesici veriliyor ordan.hatta bir düğme veriliyor eline ağrın oldukça basıyorsn ağrı kesici salgılanıyor ordan...ağrısız doğum olduğu için PRENSESdoğumda deniliyor..fakat doğum süresi 1 yada2vst uzayabiliyor...
ben geldiiiiiiiiiiim doğuran varmı
hele sukuuurrrrrrr yarıcandan haber var mı?
yok msj falan arıyımmiki.
ok canım prensımı prenses dgm la yaparım ınsaallahyerimseniben
benimki 2 hafta önce 3250 idi dun 3500 olmus gittikce yavaslıo almaları 35 ve 36 da ne alıosa
boyuda 52 yi gecio o FL degerini 7 ile carpınca hadi inş.
inşallah canım hayırlıı bende öle düşünüyorum...
günaydın ne güzel uyuyodum komşunun mal kızı bastı zile aşağıdan kapıyı açarmısınız diye kalktım baktım çişim gelmiş bidaha yatayım dedim ama mideme birden açlık hissi çöktü =)
ara ya nolcak sevinir selamımızıda söle
benim de canım makarna istedi kalkım da yapayım accıkkk bariigünaydın ne güzel uyuyodum komşunun mal kızı bastı zile aşağıdan kapıyı açarmısınız diye kalktım baktım çişim gelmiş bidaha yatayım dedim ama mideme birden açlık hissi çöktü =)
maşallah bebegıne
hımm bak bişi daha öğrendim epidual normal olması için 3cm açıklık olması gerekiyo öle mii hımmm
benim dr dün epidural normal yaparız dedi du bakalım nolcakk
ay heyecanlanırım benmsj atim bari cvp gelmezse ararım :)
kızz hoşgeldiin a.s.hosgeldın. hemen ye bıseyler.
benim de canım makarna istedi kalkım da yapayım accıkkk barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?