2010 Ekim Anneleri

dudu ben hiç doğumu düşünmüyorum,korkmuyorum da ama bekleyip bekleyipte sezeryan olmak gözümü korkutuyo sadece

dudu ben hiç doğumu düşünmüyorum,korkmuyorum da ama bekleyip bekleyipte sezeryan olmak gözümü korkutuyo sadece

aynen dün dra gittim doğumu konuştuk ben sezzeryandan korkuyorum dikiş falan dedim o da normal doğumda da dikişin olıuyor falan dedi üzüldüm ya ben normalden korkmuyorum inş kolay olacak ama bekleyip bekleyip de sezeryan olmak koyar insana ban diyor ki sezeryan da olsa son ana kadar bekleyelimm yaa tabii dedim ben çekiyorumm.neyysee oğlum da maaşallahh 51 cm 3490 gr olmuş şimdiden doğuma kaçla girerim bilmem:uhm:

amann yaa gelsin gelsinnn hadi hayırlısı

kiloları nasıl bebişlerin kızlarr ben kilolu çocuk normal doğumda anneye yardım edip kendini itiyormuş diye duydum doğru mu aceppp

amann yaa gelsin gelsinnn hadi hayırlısı

kiloları nasıl bebişlerin kızlarr ben kilolu çocuk normal doğumda anneye yardım edip kendini itiyormuş diye duydum doğru mu aceppp

ben de kılolu bebegın daha kolay dogdugunu duydum bı kac kısıden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…