hosgeldin duduuuuu.. ah o yanma 2 gündür bende de var.. şurubu dikiyorum tepeme resmen banamısın demiyoor.
gözün aydın darkçım. artık anneannesi de geliyor doruk bebek rahat rahat gelebilir...
teşekkürler canım! :1hug:
gelsin evetttttt delikafadulden
sen nasılsın var mı sancı felan ? bizler beklicez topici sanırım :)
boşuna mı ekim annesi dediler size diyor oğlum galiba. ekimden önce gelmeyecek bu yaramaz. 40. haftaya geldim ama hala bişey yok cnm yaaaa
sağol duducum öyle vallahi...
ya ben yine 1kilo vermişim. 12 kilo almıştım toplamda geçen ay 1kg vermiştim şimdi tartıldım 1kg daha vermişim anlamadım delikafadulden doğumda da birden 10kg verirsem süper olur
selam kızlar ben perşembe günü saat 8.30 da kızımı kollarıma alacagım allah nasıp ederse...haber vermek istedim bir gün önceye alındı dogum tarihi....hakkımızdan hayırlısı dua edın bıze...bizde sizin duacınız olacagız:))
boşuna mı ekim annesi dediler size diyor oğlum galiba. ekimden önce gelmeyecek bu yaramaz. 40. haftaya geldim ama hala bişey yok cnm yaaaa
sağol duducum öyle vallahi...
ya ben yine 1kilo vermişim. 12 kilo almıştım toplamda geçen ay 1kg vermiştim şimdi tartıldım 1kg daha vermişim anlamadım delikafadulden doğumda da birden 10kg verirsem süper olur
haklısın sanırım sözlerinde duracak yaramazlar. hayırlısıyla kurtulalım inşallah. sende nevyas gibi beklemedesin.
şişlikler iniyormuş son zamanlarda doktorum öyle dedi. geçen hafta benimde öyle olmuştu cnm. normalmiş...
selam kızlar ben perşembe günü saat 8.30 da kızımı kollarıma alacagım allah nasıp ederse...haber vermek istedim bir gün önceye alındı dogum tarihi....hakkımızdan hayırlısı dua edın bıze...bizde sizin duacınız olacagız:))
ahhhh ahhhh darkhayırlsı ya
evet aslında bebişlerimiz olması gerekeni yapıyo ama biz artık dayanamıyoruz galiba.rabbim yardımcımız olsun sabır ve dayanma gücü versin inş hepimize
şişlikler iniyormuş son zamanlarda doktorum öyle dedi. geçen hafta benimde öyle olmuştu cnm. normalmiş...
aminnn... benim sabrım kalmadı vallahi. artık kucağıma almak istedigimden cok sabırsızlanıyorum son haftalar geçmez derlerdi de inanmazdım..
aman iyi bari normalse :) hepten bir sevindim şimdi... eski halime döneceğim inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?