2010 Ekim Anneleri

teşekkürler canım! :1hug:

gelsin evetttttt delikafadulden
sen nasılsın var mı sancı felan ? bizler beklicez topici sanırım :)

boşuna mı ekim annesi dediler size diyor oğlum galiba. ekimden önce gelmeyecek bu yaramaz. 40. haftaya geldim ama hala bişey yok cnm yaaaa

selam kızlar ben perşembe günü saat 8.30 da kızımı kollarıma alacagım allah nasıp ederse...haber vermek istedim bir gün önceye alındı dogum tarihi....hakkımızdan hayırlısı dua edın bıze...bizde sizin duacınız olacagız:))

boşuna mı ekim annesi dediler size diyor oğlum galiba. ekimden önce gelmeyecek bu yaramaz. 40. haftaya geldim ama hala bişey yok cnm yaaaa

evet aslında bebişlerimiz olması gerekeni yapıyo ama biz artık dayanamıyoruz galiba.rabbim yardımcımız olsun sabır ve dayanma gücü versin inş hepimize

sağol duducum öyle vallahi...
ya ben yine 1kilo vermişim. 12 kilo almıştım toplamda geçen ay 1kg vermiştim şimdi tartıldım 1kg daha vermişim anlamadım delikafadulden doğumda da birden 10kg verirsem süper olur

ay darısı başımıza.bende 1 1 alıyom valla.

allah yardımcın olsun cnm. inş. sağlıkla alırsın kızını kollarına. dualarımız seninle.

şişlikler iniyormuş son zamanlarda doktorum öyle dedi. geçen hafta benimde öyle olmuştu cnm. normalmiş...

iyi ettin canımmm. allah yardımcınız olsun.. iyi haberlerinizi bekliyoruz habersiz bırakma bizi a.s.

ahhhh ahhhh dark hayırlsı ya

amin canıııımm... hele bana ne oluyosa daha ben sizdende geriyim ama artık sabrım kalmadı sanırım. :bbo:

evet aslında bebişlerimiz olması gerekeni yapıyo ama biz artık dayanamıyoruz galiba.rabbim yardımcımız olsun sabır ve dayanma gücü versin inş hepimize

aminnn... benim sabrım kalmadı vallahi. artık kucağıma almak istedigimden cok sabırsızlanıyorum son haftalar geçmez derlerdi de inanmazdım..

şişlikler iniyormuş son zamanlarda doktorum öyle dedi. geçen hafta benimde öyle olmuştu cnm. normalmiş...

aman iyi bari normalse :) hepten bir sevindim şimdi... eski halime döneceğim inş :)

geçmiyo tatlım ama nasıl doğcak ne olcak bu fiziksel sıkıntılar falan ondan benim ki.

nohutlu kızz hayırlısıyla kucağına al inş.

ya kızlar son haftalarda şişlik mi iniyormuş benim tam tersi oldu ellerim ayaklarım şişiyor gecelerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…