2010 Ekim Anneleri

benim yanda dev bir insaat var hiç silmiom zaten ertesi güne kalmıo degil cam salon malon camları acamıom korkudan allaha sükür sogudu havalar iyi yazın ölüoduk toz içinde kalıoduk gunde 2-3 kez silinir mi

heeyy makarnanın yanında koca bi bardak buz gibi kolayı da unutmayınn D

ben pastanın yanında içicem de karnım çok gergin nefes zor alıp veriyorum çok çok çok acıkmam lazım rahat nefes alıp verebilmek için şimdi bide kola içsem heralde bayılırım

benim yanda dev bir insaat var hiç silmiom zaten ertesi güne kalmıo degil cam salon malon camları acamıom korkudan allaha sükür sogudu havalar iyi yazın ölüoduk toz içinde kalıoduk gunde 2-3 kez silinir mi

ayneeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn evımın dort bı yanında ınsaatlar var bende tum yaz pencere acamadıgım ıcın orda burda kaldık bende yandakı kazı bıtsın dıye bekletıp gecen gun temızlık yaptrdım sukur toz kazma ıslerı bıttı her yer camlar toz sankı toprak yagmıs gıbı

bende sütle limonlu kek yiyiorum. sonra da mandalinamı yiycem. ama kola içesim var benimde. doğuma az bi zaman kala asitli gazlı şeyler yiyip içmemek lazımmış, doğumdan sonra gaz problemi oluyormuş birisi söylemişti topikte ama unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…