ay ben bu zamanlarda hep üşürdüm. şimdi askılı şortlarla duruom kocişte şaşırıo. artı gecede üstü açık uyuyomdaral gelio
valla gece uyuyamıyınca gunudz fırsatı kacırmıyon hazır oglusumda okuldaaa o yuzdeeen son 9 gunum uyuyayımda bı dhaa bu gunlerı bulamam
o kadar tatli uykuyu nasil kaciriyorsun kiz perdeleri cek panjurlari kapa artik karanlik yap odayi yatmaya calis bizim burda hava kötü yagmur soguk onun icin daha rahat yatiyorum insanin disari cikasi bile yok havadan yatmada careyi buluyorum
gunduz ben de uyumam. bu arada benı de hep sıcak basıyo ya yelpaze elımde genelde.
slm herkese.oooo balum nerelerdesin sen ya.kayboldun gitti.
kızlar ya bişey soracam sizinde mide bulantınız oluyomu sırf midem bulanıyo diye ilaçlarımıda içmez oldum ama halen arada bulanıyo hapşırsam yada durdugu yerde bulanmaya başlıyo neden olabilir
bende kcıom kızlar iyi uykulaarrrrrrrr
sorma ya netım yoktu ama baglandık tekrar cok sukur. artık burdayım. nasılsın nasıl gıdıyo?
epey uzun oldu ama.neyse hoşgeldin.zor zamanlar geçti sayılır artık hayırlısı ile güzel zamanları bekliyoruz.hepimiz dimi.
aperpıl sen 2010 ekım bebeklerı gelıyor topıcınde bugun dogum yapacak olarak gorunuyorsun.
kızlar kızımın ismi kesin olaraktan Birce Nur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?