2010 Ekim Anneleri

o kadar tatli uykuyu nasil kaciriyorsun kiz perdeleri cek panjurlari kapa artik karanlik yap odayi yatmaya calis bizim burda hava kötü yagmur soguk onun icin daha rahat yatiyorum insanin disari cikasi bile yok havadan yatmada careyi buluyorum

kızlar ya bişey soracam sizinde mide bulantınız oluyomu sırf midem bulanıyo diye ilaçlarımıda içmez oldum ama halen arada bulanıyo hapşırsam yada durdugu yerde bulanmaya başlıyo neden olabilir

o kadar tatli uykuyu nasil kaciriyorsun kiz perdeleri cek panjurlari kapa artik karanlik yap odayi yatmaya calis bizim burda hava kötü yagmur soguk onun icin daha rahat yatiyorum insanin disari cikasi bile yok havadan yatmada careyi buluyorum

bak yagmuru unutmusum yagmur yagarsa baska bende direk uyku gelir zaman mekan muhim diil

sorma ya netım yoktu ama baglandık tekrar cok sukur. artık burdayım. nasılsın nasıl gıdıyo?

epey uzun oldu ama.neyse hoşgeldin.zor zamanlar geçti sayılır artık hayırlısı ile güzel zamanları bekliyoruz.hepimiz dimi.

Son düzenleme:
aperpıl sen 2010 ekım bebeklerı gelıyor topıcınde bugun dogum yapacak olarak gorunuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…