2010 Ekim Anneleri

her daimmmm suand HELE yemek yedim ama perde durmuo yerinde e don paça gezyoz evde acamıom evin en soguk yerini buldum yatıom

ay ben bu zamanlarda hep üşürdüm. şimdi askılı şortlarla duruom kocişte şaşırıo. artı gecede üstü açık uyuyom daral gelio

valla gece uyuyamıyınca gunudz fırsatı kacırmıyon hazır oglusumda okuldaaa o yuzdeeen son 9 gunum uyuyayımda bı dhaa bu gunlerı bulamam

arkada bir okul var her tenefus ringa ringa calıo
hani behlulun nihali kına gecesinde calan slumdog millionerin müzigi nasıl okul anlamadım yada nasıl uygulama cocuklar oynasın enerjisini boşaltsın diye mi nedir

ben yatıcam tekrardan çok fena midem bulanmaya başladı gene
sabah çok fenaydı ya amma korktum ölüyorum sandım nefesim gitti kafam buz gibi oldu midem ağzıma geldi gene öle olmadan yatayım

gunduz vakti nasıl uyuyonuz yaaa hep sasmısımdır

yapicak hic bir sey olmayinca birde benim moralim bozuk olunca hemen yatiyorum bu son bir kac gündür uyumasam rahat etmiyorum bebegin gelecegi yok ya geceleride hayalet gibiyim artik careyi böyle bulmaya calisiyorum üstelik rüyamda yanimda kücücük bir bebis pembeler icinde yanimda yatiyordu rüyanin etkisindeyim

ne guzel canım uyuyabiliosan ne mutlu sana
ben hamilelikte uyunur diolar ya zerre uyumamısımdır gelmio oek özenirim öle uyuyanlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…