2010 Ekim Anneleri

valla benmde uykumu getirdiniz:ecrin_bebek:
ama ocakta yemeğim var. pişsin biraz yatcamboshayallersmile

turpu lımonladım tuzaldım oturup bı guzel yıyomm turpun yararları cok en onemlısı guzel mıdeyı calıstırıyooo

kızlar nasılsınız... karışık olarak geçmişe bakıyorum ..
ama bugun aniden doguran yok sanırım....
sezeryanlar belli zaten... hepimizi Allah kurtarsın benim bebiş de bayagı asagı inmiş...
her an hersey olabilir...

slm kızlar nasılsınız doguran varmı nevyas dogurdumu acaba ??kızlar hıc fırsat olmuyo nete gırmeye buglem oyle bırseykı emme zorlugu yasıyoruz cok sukurn bugun bıraz dhaa ıyıyız meme ucu kullanıyorum goguslerı parcalandı ....herkes ıyıdır ınsallah

iyi diyem ii olam sıkıldık bizde doğurmak istioz artık son doğurcek olana üzülüom gerçi benimde beklenen tarih 20 ekim zeytin yağ sür cnm meme uçlarına geçen kızlar söledidi.

ütülerimi bitirdim. cam silesim var ama yine yağmur yağacak diye korkuyorum. daha geçen hafta silmiştim yaaaaa

canım bak daha öncede söyledim.doğumdan önce bir enerji gelirmiş insana doğumda kullanmak için ama biz kadınlar bu enerjiyi ya temizlik yapmada(örn sen)ya da alışverişte kullanırmışız..halbuki bol bol dinlenmek lazımş doğum için...diyene bak çok duruyorum sankii:_)

gozun aydın canım ben yoktum uzun zamandır. saglıkla buyut inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…