ayy bugün cok mutluyummmm annemler geliyormuşşşş, yoldalarmışşş hihoyyythihoyyyt
süpris edeceklermişde heyecanlanırım diye dayanamamışlar aradılar delikafadulden yazları çok gıcık oluyo bi gidiyolar kaç ay yoklar neyse ki geliyorlar. allah'ın izniyle akşama burdalar.
selam kızlar ben perşembe günü saat 8.30 da kızımı kollarıma alacagım allah nasıp ederse...haber vermek istedim bir gün önceye alındı dogum tarihi....hakkımızdan hayırlısı dua edın bıze...bizde sizin duacınız olacagız:))
slmm kızlarrr
newyas dogurdumu kızzz
güçten geçtim midem felaket.sizin mideniz nasıl kızlar?
bugün picama takımı aldım ama önden düğmeliler çok klasikti bende düğmesiz aldım. emzirirken çok mu zor olacak(
bebek şekeri de baktım biberonlular çok güzeldi tanesi 1, 60 dı. acaba eminönünde ne kadar bilen var mı
:)))) inşallahh vakti zamanında gelirlerhaber yok canım daha,doğum tarihleri süper balsuratla senin bebişlerinizin..kaydirigubbakcemile5 :lepi:
Allah yardımcımız olsun cnm -tatlicadiarzu-ayy o ates basması bendede war yaaa
şimdilik sorun yok cnm..allah yardımcımız olsngüçten geçtim midem felaket.sizin mideniz nasıl kızlar?
benim 1 aydır eskisine nazaran daha fazla yanıyordu. ağzıma ağzıma geliyordu. 3-4 gün önce dr a gittiğimde söyledim ilaç verdi günde 4-5 kez içebilirsin dedi hatta 6-7 kere bile içebilirsin zararı yok dedi.
hamdolsun çok rahatladım. hemde günde 2-3 ölçek yeterli geliyor
önerisi olan yok muuuuu:kedi:
alkisalkisalkis yewet,bizimde ne çıkarsa bahtımıza artık,ama hedefim 10.10.10hihoyyyt
hangi ilaç canım.ben gaviscon içiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?