2010 Ekim Anneleri

yaa kesmiyo işte bu ara beni

açıkçası ben emzirirken misafirin odamdan çıkmasını nasıl rica edebilirm diye düşünüyorum:) başkasının yanında emzirmek istemiyorum yavrumu. hele ki hastane de o ilk emzirmede eşimden başkası yanımda olmasın istiyorum.

sizler picamalarınızı nasıl aldınız?

yaa kesmiyo işte bu ara beni

canım çok geçmiş olsun bana gaviscın kar etmemişti hatta içtigim gece bile sanki midemde yanma degilde zehirlenmeyi hssediyodum dr um bana PANREF verdi günde bi tane ve aç karnına hap bence o işe yarar çünkü onu tok karnına bile atsam diger güne kadar midem de yanma asla olmuyo :) çok iyi geldi bana ki aglayacak gibi oluyom ben mide yanmasından

canım ben gitgidiyordan aldım bebek şekerimi çok güzel ve1*1 liraya..pijamada rahat olmazsa alttan açıp emzirisin bisey olmaz....

herkez öyle yapıyor ama ne bileyim ya acaba değiştirsem mi? çeyizimde sabahlıklı penye picama takımım vardı onu da çantaya koydum ama o da düğmesiz:))))

perşembe dr a gitcem canım bi sorayım bari.sağolll

hoşgeldin gökçe
ben iyiyim hamdolsun ama çok yorgunum ya :) biraz yürüyeyim diye çıkmıştım eve geldim yemek yapmam lazım ama hiç halim kalmadı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…