2010 Ekim Anneleri

kızlar merhaba herkese, yaa benim dr kontrolüm vardı bugün haftaya çarşamba sezeryan olucam spinal çoookkkk korkuyorum yaaaa(((gitme:

hoşbulduk kızlarrr
duducum sor canım inş işe yarar dedigim gibi ben onu kullandıgımdan beri mide yanması yaşamıyorum çok şükür
kızlar bende yeemge davetliyim kaçayım en iyisi hazırlanmam gerek kib öptm

hg dılserr

hadı gozun aydınn canımm bebeıne kavusmana bıse kalmamısss...korkma kızz bıse olmasss allah yardımcımızz olurrr..sen mı sezeryan ıstedın canımm

hg dılserr

hadı gozun aydınn canımm bebeıne kavusmana bıse kalmamısss...korkma kızz bıse olmasss allah yardımcımızz olurrr..sen mı sezeryan ıstedın canımm

evet normal olacak cesaret yok bana kalsa genel anestezi istiyorum da ama dr önermiyor spinal daha ii dedi eğer aksi bişey olursa ozaman uyuturuz seni dedieyvahedigeldismile

çok güzel duducuğum.
benim picama takımlarıda çok güzel ama düğmesiz:)))) ama çok hoşuma gitti ya:) değiştirmek istemiyorum. ee başka da almak istemiyorum malum masraflar çok oluyor hazırlıklar vs. ne yapayım ben şimdi ya:)))

teşekkürler canım.çok da tatlı bi sabahlığı var.kırmızı lohusa tacım bi de gri çoraplarım var.kırmızıda ruj alayım diyorum yanımabayanssulusmile

evet süslü gidelim doğuma falan kızlar bana kalsa makyaj yapıp sezeryana gircem valla :) hahhaha :roflol:
yaparım belkide soluk soluk girmimmm :)

rahat edemezsen alırsın canım.madem çok beğendin kalsın.bu arada mevlütte normal elbise gb bişey giycem ben.öyle gecelikle falan çıkmak istemiyom.gerçi onun içinde çok şık inci düğmeli falan bi gecelik takımı aldım ama elbiseyle daha rahat olurum sanırım.

boswer kız alma mademm alttan kaldırır emzırırsınn sendee benımde ole dugmesızz napalım hep pıjama gıyecek halımız yok ya..

1 hafta sonra normal kıyafetlere gerı doncezz nasıpse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…