2010 Ekim Anneleri

boswer kız alma mademm alttan kaldırır emzırırsınn sendee benımde ole dugmesızz napalım hep pıjama gıyecek halımız yok ya..

1 hafta sonra normal kıyafetlere gerı doncezz nasıpse

evet ama ben oglumda emzırme sutyenı kullandım cok rahat ettım tavsıye ederım gogsunun hepsını acmıyosun daha duzgun oluyooetrafada oyleee kapagını acıyon sadece ucu gorunuyo valla rahat bısey bence alıstırın kendınızı

selam kızlar nasılsınız? gecmişi okuyamadım varmı yenı doğumlar yada doğum yapanlardan haberler?

bende yenı bi haber görmedim ama ara ara baktım sayfalara artık hepsıne bakamıyorum sayfalar cok cabuk ilerliyor valla :)

nolcak önemli olan senin beğenmen canım alttan açarsın sende

bende bayramdan snr ki hafta yaparım sanırım bende elbise falan giyerim gecelik falan bana tuhaf geliyor kimsede görmedim bide çevremde

ben akika kurbanını 7. gün kesip hemen 2. haftasında eti kavurup kardeşler arasında kuran ı kerim okutmayı düşünüyorum. çok kalabalığı sevmiyorum:) sadece eşimin ve benim kardeşlerim ,anneler. 15 20 kişi ancak oluruz.

bende elbise giyineceğim canım. bizde de kimse gecelikle karşılamaz misafiri. ilk 1 hafta ziyarete gelenler neyse de sonrasında yataktan kalkarız artık.
kızlar yanlış anlamayın ama mevlütte gecelik hiç hoş bi davranış değil bence

alttan kaldırır emzirirsin,nolcak ki görünmez bence,bi şekilde kapatırsın sen,benimkilerde önden 3 er düğmeli,beceremezsem alttan açıp emzircem,bebek battaniyesi falan kapatır zaten

bencede kocana gıydıgın gecelıgı mılelte gıyoyusun bıde mevlut okunuyo yanı benım kayananmalrda oel yapıyolarr bebk 1 aylık oluyoo anne sankı hasta gıbıı gecelık gıyıyoo yataga gırıyoo gelen gıdenı orda karsılıyo ay cok sacma gelıyo banadaa gıyın guzel guzeel karsıla mısafırlerını bencem ama herkesın bı adetı var tabi

selam kizlar yemegimi yaptim dusumu aldim kocacimi beklyiorum söyle bir gözden gecirdim yazilanlari ben hastaneden cikista ne giycem diye düsünüyorum bencede mevlütte gecelik güzel degil

selam kizlar yemegimi yaptim dusumu aldim kocacimi beklyiorum söyle bir gözden gecirdim yazilanlari ben hastaneden cikista ne giycem diye düsünüyorum bencede mevlütte gecelik güzel degil

yani hem güzel değil bence hemde uygun değil.zaten başımızı falan bağlıcaz gecelik biraz tuhaf olurr gb geliyo bana.şık bi elbise alırız olur biter

emzirme atleti nasıl olur acaba,kullanışlı olursa o daha rahat sanki benim için,benimkiler çok büyük değildi zaten,büyümediler çok,iki büklüm emzircem bu gidişle

ben mewlutte pıjama gıycemm nasıpse lızozlu takımlar oluo cokk ssıkk hemde...herkesınn zewk meselesıı :)

emzirme atleti nasıl olur acaba,kullanışlı olursa o daha rahat sanki benim için,benimkiler çok büyük değildi zaten,büyümediler çok,iki büklüm emzircem bu gidişle

canım bana söylenen atletin gerekli olmadığı.ama annem dio ki ya sedece emzirme atleti giy yada emzirme sütyeninin üstüne normal etlet giy dio.ben emzirme sütyeni aldım.

bende kaçtım.be akşam öyle bir geçer zaman ki var.ona bakcam.çok sevdim o diziyi.ama adamı öldürmek geçiyo içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…