boswer kız alma mademm alttan kaldırır emzırırsınn sendee benımde ole dugmesızz napalım hep pıjama gıyecek halımız yok ya..
1 hafta sonra normal kıyafetlere gerı doncezz nasıpse
selam kızlar nasılsınız? gecmişi okuyamadım varmı yenı doğumlar yada doğum yapanlardan haberler?
çok güzel duducuğum.
benim picama takımlarıda çok güzel ama düğmesiz:)))) ama çok hoşuma gitti ya:) değiştirmek istemiyorum. ee başka da almak istemiyorum malum masraflar çok oluyor hazırlıklar vs. ne yapayım ben şimdi ya:)))
bende bayramdan snr ki hafta yaparım sanırım bende elbise falan giyerim gecelik falan bana tuhaf geliyor kimsede görmedim bide çevremde
çok güzel duducuğum.
benim picama takımlarıda çok güzel ama düğmesiz:)))) ama çok hoşuma gitti ya:) değiştirmek istemiyorum. ee başka da almak istemiyorum malum masraflar çok oluyor hazırlıklar vs. ne yapayım ben şimdi ya:)))
bende yenı bi haber görmedim ama ara ara baktım sayfalara artık hepsıne bakamıyorum sayfalar cok cabuk ilerliyor valla :)
nolcak önemli olan senin beğenmen canım alttan açarsın sende
ben akika kurbanını 7. gün kesip hemen 2. haftasında eti kavurup kardeşler arasında kuran ı kerim okutmayı düşünüyorum. çok kalabalığı sevmiyorum:) sadece eşimin ve benim kardeşlerim ,anneler. 15 20 kişi ancak oluruz.
bende elbise giyineceğim canım. bizde de kimse gecelikle karşılamaz misafiri. ilk 1 hafta ziyarete gelenler neyse de sonrasında yataktan kalkarız artık.
kızlar yanlış anlamayın ama mevlütte gecelik hiç hoş bi davranış değil bence
selam kizlar yemegimi yaptim dusumu aldim kocacimi beklyiorum söyle bir gözden gecirdim yazilanlari ben hastaneden cikista ne giycem diye düsünüyorum bencede mevlütte gecelik güzel degil
emzirme atleti nasıl olur acaba,kullanışlı olursa o daha rahat sanki benim için,benimkiler çok büyük değildi zaten,büyümediler çok,iki büklüm emzircem bu gidişle
emzirme atleti nasıl olur acaba,kullanışlı olursa o daha rahat sanki benim için,benimkiler çok büyük değildi zaten,büyümediler çok,iki büklüm emzircem bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?