2010 Ekim Anneleri

kızlar bende yemek yapıyordum bi yandan
şimdi hazırlanayım eşi gelecek süsleneyim biraz dimi:) süslenecek fizik kaldı da sanki:)))göbek bi tarafta popo bi tarafta

selam kızlar 3 gündür giremiyorum doğum yapan varmı bilmiyorum varsa rabbim analı babalı büyütsün eğer benim gibi son günlerinizse de rabbm bi avazda hepimizi kurtarsın (

kızlar bilenler bilir doktor bana 1 ekim dedi ama normal doğum olcağı için +-3 gün falan oynuyomuş ama bende daha tık yok sancı falan ayyy yoksa benim oğluşum çıkmıycak galiba

kızlar ya tv calısmıyo netten ask ve cezayı nsl ızleyebılırım sınırlerım tepemde fıyonk oldu sabahtan berı offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

aperpil biliyormuydun bebegin karinda bir kenara toplanip karini sertlestirmesi kasilma oldugunu ben de hep oluyordu bende diyordum bizim kiz sol tarafi cok seviyor diye

anam 2 ye kadar cekmiş kuzuuuu
nese sonuc guzel olmus

ecrin ben sezeryan olsaydım bugundu normal için beklemeye karar verdik haftaya artıkın
listeden siliver sana zahmet

nevyasta anasına gitmiştir ya gelir
nese dizim baslamıs kacar

aperpil biliyormuydun bebegin karinda bir kenara toplanip karini sertlestirmesi kasilma oldugunu ben de hep oluyordu bende diyordum bizim kiz sol tarafi cok seviyor diye

biliodum canım kasılma oldunu bebegi kanala yerleşt,rmek için ama bizimki yamuluo yamuluo sonuc sıfır :) bu cocuk iyi yumurtayı delmiş valla nasıl olmussa :)

adesle simgedende haber yok :)

biliodum canım kasılma oldunu bebegi kanala yerleşt,rmek için ama bizimki yamuluo yamuluo sonuc sıfır :) bu cocuk iyi yumurtayı delmiş valla nasıl olmussa :)

bende bugun ögrendim kanala girmek icin onuda simdi ögrendim artik hay gayret kizim diye diye birlikte kasiliriz:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…