ben emzirme sütyeni aldim iki tane siyah beyaz bence en iyisi cünkü birde süt akyior kendiliginden pamukda birakiyorsun süt kiyafete gelmesin diye daha kullanisli gelyior bana mantiken
süt yapsın diye çay iç anne sütü arttırıcı çay doguma az kala belki yardımcı olur
slm kızlar nasılsınız doguran varmı nevyas dogurdumu acaba ??kızlar hıc fırsat olmuyo nete gırmeye buglem oyle bırseykı emme zorlugu yasıyoruz cok sukurn bugun bıraz dhaa ıyıyız meme ucu kullanıyorum goguslerı parcalandı ....herkes ıyıdır ınsallah
bugün picama takımı aldım ama önden düğmeliler çok klasikti bende düğmesiz aldım. emzirirken çok mu zor olacak(
bebek şekeri de baktım biberonlular çok güzeldi tanesi 1, 60 dı. acaba eminönünde ne kadar bilen var mı
bende iki tane aldım siyah ve ten rengi bulamadım beyaz aldım bende kullanıslı olursam alırım gene :)
geçen kayınvalidem aradı,lohusa yatağı için nevresim takımı alıyım mı,dantelli falan dedi,siz hallettiniz mi o işi..
evet normal olacak cesaret yok bana kalsa genel anestezi istiyorum da ama dr önermiyor spinal daha ii dedi eğer aksi bişey olursa ozaman uyuturuz seni dedieyvahedigeldismile
baharçelik, beraysim, cannsett, ez1002, gozgoz_, jelly1, lara62, mcd, sadumans, samimikız, siir, slcn+, Tuba373
selamlar kızlar
selam hoşgeldin sinop_e nasılsın :)
hoşgeldin sinop-e..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?