2010 Ekim Anneleri

ben emzirme sütyeni aldim iki tane siyah beyaz bence en iyisi cünkü birde süt akyior kendiliginden pamukda birakiyorsun süt kiyafete gelmesin diye daha kullanisli gelyior bana mantiken

ben emzirme sütyeni aldim iki tane siyah beyaz bence en iyisi cünkü birde süt akyior kendiliginden pamukda birakiyorsun süt kiyafete gelmesin diye daha kullanisli gelyior bana mantiken

bende iki tane aldım siyah ve ten rengi bulamadım beyaz aldım bende kullanıslı olursam alırım gene :)

ah kıyamam ben ona sen lansınoh almamışmıydın tatlım o iyi gelio diyoalr ama

bende biberonlu yaptırdım 1,20 kr tanesini ama bi tanıdık yaptı ucuza

bende iki tane aldım siyah ve ten rengi bulamadım beyaz aldım bende kullanıslı olursam alırım gene :)

bende iki tane beyaz aldım çok renkli iç çamaşırını sevmem ben.

kızlar hastaneden geldim ama dinlendim biraz. sancılarım çıktı ama henüz bir açıklık yok dedi dr. çatı muayenemide yaptı çok değil ama acıdı biraz normal doğumu beklicez kısmetse. bol bol yürü dedi ama ağrım oluyo nasıl yürücem bilmiyom. bilmiyorumkismile

valla ben tacın aldım saten pamuk nevresim takımı kırmızılı grili çok güzel onu sercem.

baharçelik, beraysim, cannsett, ez1002, gozgoz_, jelly1, lara62, mcd, sadumans, samimikız, siir, slcn+, Tuba373

selamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…