2010 Ekim Anneleri

olmamıstı canımopuyorumnanaktan

tüh yaaa ohaoldumsmile bende heveslenmiştim kaydirigubbakcemile3 biz de sen gibi sesi duyamadık sadece pır pır yanıp sönen o canı gördük balum o yüzden sesini acayip merak ediyorum. sadece 10 gün kaldı :ecrin_bebek: sabır sabırr..

10 gun bısey degıl ya benım 17 gunum var. bakalım bana baglı gıtmem bırazda. bıde ıstanbul bıletımı bı alsam ona da baglı.

nesemese gözün aydın canım..

Canım çok teşekkürler, Rabbim dileyen herkese nasip etsin...

nesemese sevındım canım gözunaydın:))

Mezimecim çok teşekkürler tatlım, inşalalh hayırlısıyla hepimizinkini Rabbim tamamına erdirir.

gözün aydın canım
bende kalp atışlarını gördüm ama ses felan duymadım sesdemi duyuluyorduya

Canım çok cılız bir sesti, dr bişileri ayarlayıp volümü yükseltti, duyduk çok şükür belki daha erken bakılmıştır sana ben 9. haftanın içindeymişim, geç çağırmıştı beni..

gozunaydın tatlım. 2 lı testı dıyon yaptırmıycam. senın yaptırdıgın testlerı ben yaptırdım canım. merak etme bısey cıkmaz inş.

Saoalsın bitanem, Hatırlıyorum senin sorduğun 2li 3lüydü, onalr ne zaman yapılıyor ki? Sen benden öndeydin ama dimi? Benimkiler rutin testler yine de inşallah bişi çıkmaz.

İnşallah canım Rabbim dileyen herkese tattırsın bu mutluluğu...

10 gun bısey degıl ya benım 17 gunum var. bakalım bana baglı gıtmem bırazda. bıde ıstanbul bıletımı bı alsam ona da baglı.
eveett nisanda anneanneye gidiyoruz değil mii? o da nasıl heyecanlıdır şimdik. nasıl tatlı bi şi bu bebekler yaa. herkese mutluluk saçıyo opuyorumnanaktan

ahaaa benden biri daha kızlar bebekelrin kalp durması 12 haftaya kadar olabiliyormuşş beni bir endişe aldıı 12 haftada çağardı dr çatlarım ben ya bir yolu varmı acaba duymanın

Tabııkı hersey Rabbıme emanet kızlar ama ne bıleyım bugun oyle bı duygu sardı benı ınsallah hersey yolundadır

balum ben evdeyım ya sımdı annemlerde aramıs ucak bıletı al hemen gel 1 hafta ben bakarım sana dıo yaa kıyamam nasıolda dusunuo::)) bende bıraz daha durayımda gelırım dedımbilmiyorumkismile

balum ben evdeyım ya sımdı annemlerde aramıs ucak bıletı al hemen gel 1 hafta ben bakarım sana dıo yaa kıyamam nasıolda dusunuo::)) bende bıraz daha durayımda gelırım dedımbilmiyorumkismile

neydeydı annenler? ben de gıdıcem bılet alıp ama yoldaş arıyorum ya. gorumcem gelcektı vazgectı kocası hasta bıraz. babam geldı gecen gun ama ne zmaan doner bellı degıl 12 haftam dolmadan gıdemem ben. yalnız da esım korkuyo yollamaya bakalım.

antalyadalr canım...bişey olmaz inşallah aklına kötü şeyler getirme zaten bende gideyım diyene kadar 12-13 haftalık olur

ben evimi kocami birakip gidemedim vala kizlar.. cesaret edemedim.. bu duygusal karmasada kocamsiz bide kendimi daha yaklniz hissederim diyee jaldim evimde ac susuz.. dort gozle annemi bekliyorum

antalyadalr canım...bişey olmaz inşallah aklına kötü şeyler getirme zaten bende gideyım diyene kadar 12-13 haftalık olur

ben getırmıyom da esım ucakta bısey olursa yanında kımse olmıycak mı dıyo. bakalım napcaz.

ayy varya öle son ayına doğru ucaga bınıp doguranlar ve tasaduf doktorda olur o ucaktaaa heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…