bu arada pembedanaydı değil mi streteskopla karnını dinlemeye çalışan.. acaba başarılı olmuş muydu kızlaaarr...
olmamıstı canımopuyorumnanaktan
tüh yaaa ohaoldumsmile bende heveslenmiştim kaydirigubbakcemile3 biz de sen gibi sesi duyamadık sadece pır pır yanıp sönen o canı gördük balum o yüzden sesini acayip merak ediyorum. sadece 10 gün kaldı :ecrin_bebek: sabır sabırr..
nesemese gözün aydın canım..
nesemese sevındım canım gözunaydın:))
gözün aydın canım
bende kalp atışlarını gördüm ama ses felan duymadım sesdemi duyuluyorduya
gozunaydın tatlım. 2 lı testı dıyon yaptırmıycam. senın yaptırdıgın testlerı ben yaptırdım canım. merak etme bısey cıkmaz inş.
tatlm geçmiş olsun..haberim olmadı hiç..ben tüm haftasonunu kuzucuğuma ayırdığım için fırsatım olmuyor tabi..kıyamam nasıl üzüldüm sana..rabbim şifalar versin bitnm..
darısı başımıza tatlm..ne mutlu sana..
bana da bi tabak gönderimisn:kedi:
lütfen telkin edin kendinizi arkadaşlarım..bu karamsarlıktan vazgeçin..hem kendinize hem kuzucuğa zarar veriyorsunuz böyle..hadi bakalım..atın şu hormonların yaptığını üzerinizden..sakinleşin..neticede rabbim neyi nasip ederse onu yaşayacağız hepimiz..elimizden geldiğince temkinli olalım..koruyalım kendimizi..sonrası içinde rabbimize dayayalım sırtımızı huzurla..rabbime emanetsiniz..:Saruboceq:
eveett nisanda anneanneye gidiyoruz değil mii? o da nasıl heyecanlıdır şimdik. nasıl tatlı bi şi bu bebekler yaa. herkese mutluluk saçıyo opuyorumnanaktan10 gun bısey degıl ya benım 17 gunum var. bakalım bana baglı gıtmem bırazda. bıde ıstanbul bıletımı bı alsam ona da baglı.
eveett nisanda anneanneye gidiyoruz değil mii? o da nasıl heyecanlıdır şimdik. nasıl tatlı bi şi bu bebekler yaa. herkese mutluluk saçıyo opuyorumnanaktan
canım kendine boşuna endişe yapma bazılarımız normal halimizden farklı değiliz gebelik sırasında. yani niye şuram ağrımıyo niye sancım yok diye düşünmeyelim bence.. olanlar da bu hallerinden yakınıyorlar çünkü.. kaydirigubbakcemile3 kalp atışlarını duyduktan sonra hepimize yaklaşık 1 ay sonrasına gün verildi. bu arada huzurlu olup kendimize dikkat etmekten başka yapacak bi şey yok sanırım.. yerimseniben
tatlm geçmiş olsun..haberim olmadı hiç..ben tüm haftasonunu kuzucuğuma ayırdığım için fırsatım olmuyor tabi..kıyamam nasıl üzüldüm sana..rabbim şifalar versin bitnm..
darısı başımıza tatlm..ne mutlu sana..
bana da bi tabak gönderimisn:kedi:
lütfen telkin edin kendinizi arkadaşlarım..bu karamsarlıktan vazgeçin..hem kendinize hem kuzucuğa zarar veriyorsunuz böyle..hadi bakalım..atın şu hormonların yaptığını üzerinizden..sakinleşin..neticede rabbim neyi nasip ederse onu yaşayacağız hepimiz..elimizden geldiğince temkinli olalım..koruyalım kendimizi..sonrası içinde rabbimize dayayalım sırtımızı huzurla..rabbime emanetsiniz..:Saruboceq:
ahaaa benden biri daha kızlar bebekelrin kalp durması 12 haftaya kadar olabiliyormuşş beni bir endişe aldıı 12 haftada çağardı dr çatlarım ben ya bir yolu varmı acaba duymanın
balum ben evdeyım ya sımdı annemlerde aramıs ucak bıletı al hemen gel 1 hafta ben bakarım sana dıo yaa kıyamam nasıolda dusunuo::)) bende bıraz daha durayımda gelırım dedımbilmiyorumkismile
belkı bakarsın bende nısanda bı antalya yaparım:))
neydeydı annenler? ben de gıdıcem bılet alıp ama yoldaş arıyorum ya. gorumcem gelcektı vazgectı kocası hasta bıraz. babam geldı gecen gun ama ne zmaan doner bellı degıl 12 haftam dolmadan gıdemem ben. yalnız da esım korkuyo yollamaya bakalım.
antalyadalr canım...bişey olmaz inşallah aklına kötü şeyler getirme zaten bende gideyım diyene kadar 12-13 haftalık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?