gözüm aydın kızlar benim davetsiz misafirler gelmişeşimin yanındalarmış akşama beraber gelcez dedi eşim onlar gelmeden sinirlerim horona başladı:dilcikar:
ayyyyyyyyyyy benımde yarın 37. haftam bıtıyor ya
tamam cnm rütbende yazan adresti di mi?tabıkı alıcam ama suan ıcın ınternet sıtem ıcın bıkac dataya daha ıhtıyacım var o yuzden dogumu yaklasan anne adaylarından bıkacını ucretsız cekıcem ayrıca dugunde cekıyorum ınternet sıtesınden ınceleyebılırsın
gözüm aydın kızlar benim davetsiz misafirler gelmişeşimin yanındalarmış akşama beraber gelcez dedi eşim onlar gelmeden sinirlerim horona başladı:dilcikar:
aynen canım sevgili kaynımla amcası gelmişler eşime süpriz yapmışlar yola çıktık diye bile haber etmeden geldiler adamlar sanki baskına geliyolar ya bakalım ne yapcaz eşime benle kontrole gel diyodum bana işi bırakamam diyodu bakalım abisigil için işi bırakırsa gör sen kıyamet nasıl kopacak
aynen yaama benm 10 gün daha doğurmamam lazım. doktorum yurtdışına seminere gitti eyvahedigeldismile
aynen canım sevgili kaynımla amcası gelmişler eşime süpriz yapmışlar yola çıktık diye bile haber etmeden geldiler adamlar sanki baskına geliyolar ya bakalım ne yapcaz eşime benle kontrole gel diyodum bana işi bırakamam diyodu bakalım abisigil için işi bırakırsa gör sen kıyamet nasıl kopacak
valla sıkcan o zaman dgrmaycan canım hhhhhh
anaaammm çok sıkarsam ya sonra hiç gelmezse :roflol: sonra bide gelsin die yolunu gözlemeyelim:1shok:
hdilekh tsk yazi icin okumustum cok hosuma gitmisti yine okudum.anne olmak cok güzel bir duygu rabbim olmayanlarada versin insallahhh.dogumda onlar icinde dua edelim insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?