pazar gecesi sacılarım başladı kızlar
yani başlamış :)) acemilik işte ben ishal oldum zannediyordum
saat 5 e doğru 10 dk da 1 e düşünce sancılar ve kasıklarla beldede hissetmeye başlayınca hastaneye gittik hemen
alttan muayene oldum
1cm açılık vardı nstye bağlandım ve sancılar kaçmıştı korkudan
bebeğimin kalp atışlarıda 200 dü
snra eve geldik sancı çıkmayınca
ben 27 eylül sabahı ağdacıda buldum kendimi :)))))))
snra öğlen doktora gittik nstye girdim tekrrar sancılar düzenliydi
ama bebek kal atışları taşıkartiktiyani çok yüksekti
snra bida girdim gene aynı sonuç vee acilen yatışım yapıldı sezeryana girdim
epidural oldu
saat 16:45 de girdim 16:59 meleğim kucağımdaydı
çok gzl bi duygu kızlar
rabbim sizede yaşatsın
şuanda tek sorun sütüm gelmedi
meleğim emiyo ama boş emiyo dua edinde gelsin sütüm kızlar
gnderdgın yazı ck gsl ya nsl alabılırımkı ben onu gecende alamamıstım ya
bende benim adama diyorum dogurmakdan vaz gectim 5 ekimin randevusunu iptal edelim diyebiz kızımla karar verdik içimde girecek yaşına
yorgunluk böle bişi olsa gerek ara ara yazıyom canım,acayip belimi de agrıttım zaten,iyi bi duş alır yatarım bu gece erkendenironic napan kıs bugece ses seda yok senden
biz kızımla karar verdik içimde girecek yaşına
kıslar size bişey sormak istiorum. bu ay ben 2. aşılamamı olucam ve moralim sıfır. bu aşılama hiç içe yaramayan bir uygulama gibi gelmeye başladı bana. lütfen ALLAH rızası için aşılama ile hamiş olan varmı aranızda cvp yazsın bana:sinifsinif:
bades niye öyle düşünüyorsun ki bu yolla hamile kalan birçok kişi var. bence psikolojik olarak önce senin buna inanman lazım... o zaman herşey yoluna daha kolay girecektir. stres yaparsan da hamile kalamazsın hiçbir sorun olmasa bile...
cvp verdiğin için çok teşekkürler gonulcelen. ben aşılama topiklerini gezdim sırayla. her topikten 100 kişiden 1 kişi çıkıo. oda aşılamadanmı deneme sırasında mı oldu belli diil. çok fazla insan hamile kalamadı aşılamadan. sizlerden güzel hbr duyarım aşılama ile hamiş olan duyarım belki die düşündüm ama yok sanırımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yok mu arkadaşlar:uhm:
cvp verdiğin için çok teşekkürler gonulcelen. ben aşılama topiklerini gezdim sırayla. her topikten 100 kişiden 1 kişi çıkıo. oda aşılamadanmı deneme sırasında mı oldu belli diil. çok fazla insan hamile kalamadı aşılamadan. sizlerden güzel hbr duyarım aşılama ile hamiş olan duyarım belki die düşündüm ama yok sanırımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yok mu arkadaşlar:uhm:
canim benim benim kuzinem de 1 bucuk yil bebek istedi olmadi doktorlar olur dedi oda baya piskolojisini bozdu sonra vaz gecti olursa olsun dedi bir ay sonra hamile kaldi cok kötü bir duygudur eminim ama moralini yüksek tutmaya calis
teşekkürederim sizi de rahatsız ettim kızlar. sizlere sağlıklı mutlu doğumlar diliorum:CüvCüv:a.s.
ancak aranızda aşılama ile hamiş kalıp yazımı okuyan olursa lütfen rica ediyorum bana özelden msj atsın ve moral buluum. boşuna uğraşımıyoşum gibi gelior. sizleri öpüorum. doğururken badese dua etmeyi unutmayına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?