2010 Ekim Anneleri

ay canım benimmmmm şok oldum kız görünce :)))
hayırlı olsunnnnn cok sevindimmmm.. allah analı babalı büyütsün inşalah sana da gecmiş olsun darısı basımıza!

kız 2 dk dizi seyredelim dedik biri daha dogurmus pesssss

E-pack hayırlı ugurlu bir evlat olsun inş. gecmiş olsun darısı basımızaaaaa

kıslar size bişey sormak istiorum. bu ay ben 2. aşılamamı olucam ve moralim sıfır. bu aşılama hiç içe yaramayan bir uygulama gibi gelmeye başladı bana. lütfen ALLAH rızası için aşılama ile hamiş olan varmı aranızda cvp yazsın bana:sinifsinif:

bades niye öyle düşünüyorsun ki bu yolla hamile kalan birçok kişi var. bence psikolojik olarak önce senin buna inanman lazım... o zaman herşey yoluna daha kolay girecektir. stres yaparsan da hamile kalamazsın hiçbir sorun olmasa bile...

cvp verdiğin için çok teşekkürler gonulcelen. ben aşılama topiklerini gezdim sırayla. her topikten 100 kişiden 1 kişi çıkıo. oda aşılamadanmı deneme sırasında mı oldu belli diil. çok fazla insan hamile kalamadı aşılamadan. sizlerden güzel hbr duyarım aşılama ile hamiş olan duyarım belki die düşündüm ama yok sanırımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yok mu arkadaşlar:uhm:

canim benim benim kuzinem de 1 bucuk yil bebek istedi olmadi doktorlar olur dedi oda baya piskolojisini bozdu sonra vaz gecti olursa olsun dedi bir ay sonra hamile kaldi cok kötü bir duygudur eminim ama moralini yüksek tutmaya calis

benim hiç bi bilgim yok cnm. o yuzden sesim çıkmıy:)

canim benim benim kuzinem de 1 bucuk yil bebek istedi olmadi doktorlar olur dedi oda baya piskolojisini bozdu sonra vaz gecti olursa olsun dedi bir ay sonra hamile kaldi cok kötü bir duygudur eminim ama moralini yüksek tutmaya calis

teşekkürederim sizi de rahatsız ettim kızlar. sizlere sağlıklı mutlu doğumlar diliorum:CüvCüv:a.s.
ancak aranızda aşılama ile hamiş kalıp yazımı okuyan olursa lütfen rica ediyorum bana özelden msj atsın ve moral buluum. boşuna uğraşımıyoşum gibi gelior. sizleri öpüorum. doğururken badese dua etmeyi unutmayına.s.

badescim canım bu topictede var asılama yapan daha önce muhabbeti gecmişti ama kimler hatırlamıoyorum cogu dogurdu zaten sen kasım annelerine bir sor Allahtan umut kesilmez kısmetinde olursa 7 sene sonrada olur halama öle olmustuuu dua et

cnm üzülme Allah sana da bi bebiş hatta istediğin kadar verir inş. hamişlerin de duası kabul olurmuş. aşılama ile hamile kalan birçok kişi var. ankarada nerde yaptırıyorsun aşılamayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…