benimki bazen böyle titriyo gibi bişi yapıyo neyse artık o :)
bende port bebe almadım ana kucagını da hastaneye götürmeyi düsünmüyorum şimdilik.battaniyeye sarıp çıkarırız bebişi diye düşünüyorum.
iyi geceler kızlaropuyorumnanaktan
kız asıl babyslingle kışın daha iyi taşınıyor...benim oğlum ocakta doğdu...eşim taşıdı gerçi ben sezeryanlı olunca taşıyamadım onunla ama...koydu içine astı önüne...karda tipide bile dışarda yürüdük biz...10 günlükten sonra gezmeye başladık...biraz çatlak anne babayız kabul ama...onun içinde sizede yapışıyo sıcacık geziyo vallahi...
işin kötüsü ben anakucağını ev tipi olanlardan aldım fisherprice. araba koltuğu gibi kullanılanları da direk koltuğa monte olanından aldık. offff en iyisi bi portbebe almak hastaneden çıkarken falan iyi olur...
ben de almadım canım. ana kucağında taşıyamazmıyız ilk doğdugunda acaba ?
biz oğlumu anakucağında çıkardık hasthaneden çıkarken...astronot montlardan giydirmiştik ama ocakta doğdu oğlum ve çok kar yağıyodu o sene...anakucağında daha rahat ediyolar kucakta olduğundan...
ya bu ana kucagı nsl bısı port bebe nsl bısı karstryom ya
biz oğlumu anakucağında çıkardık hasthaneden çıkarken...astronot montlardan giydirmiştik ama ocakta doğdu oğlum ve çok kar yağıyodu o sene...anakucağında daha rahat ediyolar kucakta olduğundan...
yaaa sanki karnımdan pıt pıt ses geliyor bazen. sizde de oluyor mu. doktoruma söylemiştim bebekten gelmez öyle ses demişti. paranoyak mı oldum neeee
eveeeeeeeeeeeeeeetttttttttttt eeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvt gecen bende burda yazcaktım sonra kafayı yemıs bu kadın derler dıye yazmadım evet ya bendede olyo cok degsık bı ses ama degıl mı
bende hastane cantamı hazrladım kocsle 10 dakıkada cok abartmadım 1 gece ıcın abartmaya gerek yok kıslar foto mak unutmayın sakın sımdıden pılını mılını fılan hazrlayın cantayı hazrladıktan sonra ıs daha bı cıddıye bındı sankı ya
ana kucagını arabaya koysakmı o zaman doguma giderken yada eşim getirir o zaman hastaneye çıkacagımız zaman.battaniye ye sarıp ana kucagına konurmu peki.
ama doktor bana olmaz öyle şey dedi ama geliyor işte......
ama doktor bana olmaz öyle şey dedi ama geliyor işte......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?