2010 Ekim Anneleri

bende port bebe almadım ana kucagını da hastaneye götürmeyi düsünmüyorum şimdilik.battaniyeye sarıp çıkarırız bebişi diye düşünüyorum.

işin kötüsü ben anakucağını ev tipi olanlardan aldım fisherprice. araba koltuğu gibi kullanılanları da direk koltuğa monte olanından aldık. offff en iyisi bi portbebe almak hastaneden çıkarken falan iyi olur...

ne bileyim açıkta kalıyor ya bebiş öyle dediler nasıl da özeniyordum anlatamam.

bende hastane cantamı hazrladım kocsle 10 dakıkada cok abartmadım 1 gece ıcın abartmaya gerek yok kıslar foto mak unutmayın sakın sımdıden pılını mılını fılan hazrlayın cantayı hazrladıktan sonra ıs daha bı cıddıye bındı sankı ya

ben de arababa koltugu gibi kullanınlardan aldım hemde bebek arabasına oturuyo.ev tipi ana kucagı almadım bile ben.ama port bebe cok kullanıslı ve gerekli bişey gibi gelmiyo bana ya.

ben de almadım canım. ana kucağında taşıyamazmıyız ilk doğdugunda acaba ?

biz oğlumu anakucağında çıkardık hasthaneden çıkarken...astronot montlardan giydirmiştik ama ocakta doğdu oğlum ve çok kar yağıyodu o sene...anakucağında daha rahat ediyolar kucakta olduğundan...

biz oğlumu anakucağında çıkardık hasthaneden çıkarken...astronot montlardan giydirmiştik ama ocakta doğdu oğlum ve çok kar yağıyodu o sene...anakucağında daha rahat ediyolar kucakta olduğundan...

ana kucagını arabaya koysakmı o zaman doguma giderken yada eşim getirir o zaman hastaneye çıkacagımız zaman.battaniye ye sarıp ana kucagına konurmu peki.

yaaa sanki karnımdan pıt pıt ses geliyor bazen. sizde de oluyor mu. doktoruma söylemiştim bebekten gelmez öyle ses demişti. paranoyak mı oldum neeee

eveeeeeeeeeeeeeeetttttttttttt eeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvt gecen bende burda yazcaktım sonra kafayı yemıs bu kadın derler dıye yazmadım evet ya bendede olyo cok degsık bı ses ama degıl mı

hayırlı olsun cantan :)) bende gecen hafta hazırladım cantamı ama iş bana da daha bi ciddiye bindi gibi geldi.sanki hemen doguracakmısım gibi geliyo gördükce kaydirigubbakcemile3

ana kucagını arabaya koysakmı o zaman doguma giderken yada eşim getirir o zaman hastaneye çıkacagımız zaman.battaniye ye sarıp ana kucagına konurmu peki.

battaniyeye koyup sarma ama... önce battaniyeyi koy anakucağına, emniyet kemerlerinin altından geçir...sonra bebeği koy kemerleri bağla,battaniyeyi öyle bebeğe sar...daha küçük diye kemerleri bağlamamazlık yapmayın sakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…