slm kızlar...ya sanki uykumu alamadım ne...uyudum ama malum gece 3 kere yada fazla cişe kalkınca...
bizim de az kaldi saliya sezeryan olcam.39 haftalik olmus olcak.benim oglan 41+2 de geldi canim
selam hanımlar, herşey yolunda mı? , nurtopundan başka doğuran var mı ben biraz geri kaldım bu aralar
slm hosgeldın.
evet lıstede adını gordum. oglun normal dogum muydu. ay ben o kadar bekleyemem ya:):)
Balummmmm a.s. nerelerdesin ayol?? hoşgeldin, nasılsın? oğluşun iyi mi???
doktor bana pazartesı gunu tamamen almıs dogum pozısyonunu dedı. sancıları beklıyo:):)
doğuranımız bayağı arttı aperpil doğurmadı mı daha günü geldi galiba
normal dogum olcak diye beklediler ya o kadar
oda bosa beklemis oldum normal dogum olmadi oda sezeryan oldu
selam hanımlar, herşey yolunda mı? , nurtopundan başka doğuran var mı ben biraz geri kaldım bu aralar
nur topudan sonra baya geri kalmisin
61 esra, yarican,,e _pack yeni dogu myapanlar
sagol canım hosbulduk. netım yoktu ya gıremıyodum hıc.ıyıyım cok sukur. oglumda ıyı ama gelmedı henuz:) sen nasılsın?
apermil dün sezeryan olcakti vaz gecti:))
normal dogumu bekleme karari almis:lepi:
sanırım sen benı gecıcen:) ben de sancı fılan yok:) yanı 40 larda cıkıyo.
sende bişi farkettimi yani anladınmı sen kanala girdini? agırlasma yada oraya baskı oldumu canım?
sadece baskı yaptıgını anladım. rahatsız ettı baya. oturamıyodum.
E_pack ne zaman doğum yaptıııı??? :) iyi mi bari?
evet canım seni bir ara çok merak ettim sonra mesajını alınca anladım iyi olduğunu giremediğini, ben de iyiyim :) bekliyoruz işte 37 yi buldum ya çokk mutluyum, yarın dr var, bakalın sezeryan tarihi belli olacak sanırım :asigim:
yok anam yok ben dogurma belirtisi yok ne bel ne kasık ne asagı ne yukarı bu cocuk benle cok mutluuuuuuu
benimde 40 la 60 arası çıkıyo.sancı dedikleri o zaten canım benim.öyle şiddetli bişi değil.
yok anam yok ben dogurma belirtisi yok ne bel ne kasık ne asagı ne yukarı bu cocuk benle cok mutluuuuuuu
canım benim daha vakti var çocuğun.nie takıyosun kafana.demekki yavrucak zamanını doldurmak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?