2010 Ekim Anneleri

selam hanımlar, herşey yolunda mı? , nurtopundan başka doğuran var mı ben biraz geri kaldım bu aralar

cok geride kalmısın yaaa sen

sende sezaryen olmucakmıydın? yanlıs mı hatırlıom naptn?

e-pack , yarican, pike, goncak, bocukk, esra61 dogurdular baskada aklıma gelmio suan

nur topudan sonra baya geri kalmisin
61 esra, yarican,,e _pack yeni dogu myapanlar

E_pack ne zaman doğum yaptıııı??? :) iyi mi bari?

sagol canım hosbulduk. netım yoktu ya gıremıyodum hıc.ıyıyım cok sukur. oglumda ıyı ama gelmedı henuz:) sen nasılsın?

evet canım seni bir ara çok merak ettim sonra mesajını alınca anladım iyi olduğunu giremediğini, ben de iyiyim :) bekliyoruz işte 37 yi buldum ya çokk mutluyum, yarın dr var, bakalın sezeryan tarihi belli olacak sanırım :asigim:

apermil dün sezeryan olcakti vaz gecti:))
normal dogumu bekleme karari almis:lepi:

varya bende milletin diline düşcem bu gidişle doktor doguramayan hastam dio bana zatiiiiii DDDD
ay evde de rahat yok dün 7 kişi aradı doguramadın mı daha diye ayyyyy yok doguramadım dedim sinirim bozulyor yavas yavas

evet ozel msj atmıstın.hadı hayırlısı canım ya.

canım benim daha vakti var çocuğun.nie takıyosun kafana.demekki yavrucak zamanını doldurmak istiyo

öle ya vakti var ama böle millet sordukca canım sıkılır oldu heralde diom bi terslik var ne biliim yaaaa hiç agrı sancıda olmayınca e kanalada girmeyinceeeee evde de boş boş yalnız durunca ne düşüniiim burdada tapır tapır millet dogurunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…