öle ya vakti var ama böle millet sordukca canım sıkılır oldu heralde diom bi terslik var ne biliim yaaaa hiç agrı sancıda olmayınca e kanalada girmeyinceeeee evde de boş boş yalnız durunca ne düşüniiim burdada tapır tapır millet dogurunca
öle ya vakti var ama böle millet sordukca canım sıkılır oldu heralde diom bi terslik var ne biliim yaaaa hiç agrı sancıda olmayınca e kanalada girmeyinceeeee evde de boş boş yalnız durunca ne düşüniiim burdada tapır tapır millet dogurunca
cok geride kalmısın yaaa sen
sende sezaryen olmucakmıydın? yanlıs mı hatırlıom naptn?
e-pack , yarican, pike, goncak, bocukk, esra61 dogurdular baskada aklıma gelmio suan
ben hiçnstye girmedim bu arada haaaa
sancım varsa da bilmiyom yaniii
off ya baya geri kalmışım, hepsi iyidir inşallah, ben normal doğumu bekliyorum, şimdilik herşey uygun gibi çatıda yumuşama var demişti doktor cumartesi günü, p.tesi tekrar kontrol var o zamana kadar doğurmazsam tabii, ama alt kemiklerimde sızlama hissediyorum resmen zaman zaman çok tuhaf bir ağrı yada acı, yada sızı her neyse :)))
canım 37. haftadan sonra girmen gerekiyo.istersen bi druna sor
sakinleştirici yapıyolar cnm orda yoksa duramazsın sanırım :)) ameliythane ortamından ürktüm ama sakinleştirdi doktorum ve ekibi süperlerdiiimaasalllal yarım saattte ne gsl ya.amelıyat hane ortamından urkmedın mı onunıcınde bı ılac ıgne yapıyolarmı sakınlesmen ıcına.s.
süt geç geldi de ağız diye bişe akıyo benden cnm onu bile emse doyarmış bebiişpekı sutun gec gelınce bebısı neyle besledınz canım
resimleri daha eklemedim tatlım ekleyince eklerim gelen giden malume-pack gitttimi resim yokmu resim
tşkler cnm darısı sana inş a.s.epack tamı doğurduuu
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün
cnm bnm sağolasn darısı sana opuyorumnanaktanay canım benimmmmm şok oldum kız görünce :)))
hayırlı olsunnnnn cok sevindimmmm.. allah analı babalı büyütsün inşalah sana da gecmiş olsun darısı basımıza!
cnmmmmmmmmmmm kıyamam sana ya ağlama üzme bebişinikızlarrr selamm nasılsınız bugünün en güsel haberini okudum epack doğum yapmış hemde ne güsel yapmış maaşallah ama sütü gelmemiş öle çok üzüldümkiii anlatamam hatta ağladım burdaneden bilmiorum bana çok dokundu ondan alıntı yapmadım ama okur herhalde bol bol yeşillik bide sıvı alsın çok önemliymiş sizler nasılsınız kızlar başka doğum ypan varmı
yumuşama ne anlama geliyomuş.ilk defa duydum
ya bu arada benim bebiş artık çok hareketli değil.hareketli olmamasının normal olduğunu biliyorum ama yine de içime bi sıkıntı geliyo.aslında oynuyo amaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?