2010 Ekim Anneleri

ay benım cok kasılmam var uzanıyım azcık. kaan da cok hareketlı. uzanayım gecer. sonra yıne gorusuruz kızlar.

şöyle düşün tatlım bu devirde 40 haftasını dolduran yani vaktini bekleyen bebek az.senin bebişin vaktini doldurup gelişimini tam olarak tamamlamış olacak.yani normal olanı yapıyo yavru.opuyorumnanaktan

canım sıkma canını yaaa dha vakti varrrr bebişin napsın sen istiyon die annesi erkenden mi kanala girsinn :)

cok geride kalmısın yaaa sen

sende sezaryen olmucakmıydın? yanlıs mı hatırlıom naptn?

e-pack , yarican, pike, goncak, bocukk, esra61 dogurdular baskada aklıma gelmio suan

off ya baya geri kalmışım, hepsi iyidir inşallah, ben normal doğumu bekliyorum, şimdilik herşey uygun gibi çatıda yumuşama var demişti doktor cumartesi günü, p.tesi tekrar kontrol var o zamana kadar doğurmazsam tabii, ama alt kemiklerimde sızlama hissediyorum resmen zaman zaman çok tuhaf bir ağrı yada acı, yada sızı her neyse :)))

ya bu arada benim bebiş artık çok hareketli değil.hareketli olmamasının normal olduğunu biliyorum ama yine de içime bi sıkıntı geliyo.aslında oynuyo amaaaaaa

yumuşama ne anlama geliyomuş.ilk defa duydum

öncelikle herkese günaydin kizlar bu yazinda aparpil sana katiliyorum yeni yasini karnimda kutlayacaz kizimin anasini cok seviyor herhalde cikasi yok bende artik disari cikmak istemiyorum kizlar erken gelir diyorlardi bizimkisi de hic niyeti yoktu bende erken gelir diye bu ayin sonu diyordum soranlara artik rezil oldum simdi diyorum ayin 8 de dogacam diye

maasalllal yarım saattte ne gsl ya.amelıyat hane ortamından urkmedın mı onunıcınde bı ılac ıgne yapıyolarmı sakınlesmen ıcına.s.
sakinleştirici yapıyolar cnm orda yoksa duramazsın sanırım :)) ameliythane ortamından ürktüm ama sakinleştirdi doktorum ve ekibi süperlerdiii
başımdaki anestezi uzmanım melekti resmen opuyorumnanaktan

pekı sutun gec gelınce bebısı neyle besledınz canım
süt geç geldi de ağız diye bişe akıyo benden cnm onu bile emse doyarmış bebiiş
ama hemşireler genede gece mama verdiiler sarılık olmasın diye
bende şimdi veriyorum 1 kere

e-pack gitttimi resim yokmu resim
resimleri daha eklemedim tatlım ekleyince eklerim gelen giden malum
epack tamı doğurduuu
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün
tşkler cnm darısı sana inş a.s.
ay canım benimmmmm şok oldum kız görünce :)))
hayırlı olsunnnnn cok sevindimmmm.. allah analı babalı büyütsün inşalah sana da gecmiş olsun darısı basımıza!
cnm bnm sağolasn darısı sana opuyorumnanaktan cnmmmmmmmmmmm kıyamam sana ya ağlama üzme bebişini
sütüm yok ama ağız denen bişe var ya bebk ondan 2 dmla bile alsa yetermiş
oo var çok şükür
ben o beyaz renkli sütü göremedim daha
sarısı sana cnm opuyorumnanaktan

kızlar tek tek alıntı yapmakla olmuyo okuyamadım gemişi kızım uyanır şimdi ıh ıh diyo
herkese tşkler
dün acele çıktım bebk uyanınca
nasılsınız ???

ya bu arada benim bebiş artık çok hareketli değil.hareketli olmamasının normal olduğunu biliyorum ama yine de içime bi sıkıntı geliyo.aslında oynuyo amaaaaaa

bende sabahtan beri cok az hissettim kafam ona takıldı şimdi.normal belki ama insan panik oluyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…