2010 Ekim Anneleri

bende doğuramadım giitti diyenlerdenim.. herkes arıyo hala doğurmadınmı diye bende artık yok benim hiç doğurasım yok galiba diyorum. gayet iyiyim.... ama öyle... bende eylül sonunda doğar diye düşünürken şimdi vazgeçtim. cuma günü doktor ilk defa alttan bakıcak. ona göre konuşacaz. doktorum ben günün dolduktan sonra eğer gelmezse ben en fazla 1 hafta beklerim diyor. sonra suni sancıyla doğumu başlatırız dedi. bakalım ne olucak. benimkide mutlu galiba içerde beni bırakası yok. ama benim bacaklar ve kasık kemiklerim fena kasılıyo yürürken evin içinde ayaklarıma çembe takıyolarda beni düşürmeye çalışıyolar gibi oluyo. birden bi kramp giriyo yani

selam canım doğum yaptın galiba gözün aydın aramıza hoşgeldin bu arada biz eylül annesi oldukohaoldumsmile

sende gene baya belirti var ben kendimi öyle iyi hisediyorumki artik gercekten doguramayacam diye korkmaya basladim

geldiiiiiim dün gece normal doğum fotolarına bakıodum rüyama girmiş kendim doğuruodum elimde ebeiş bembeyaz yüzünü siliodum çok tatlıdı öle iğrenç iğrenç kucama bastım :S sona yıkandı falan emzirdim. ay çok güzeldi :F

hayırlara gelsin canm,bende görmüştüm benimkide etkiden görüldü muhtemelen ama insan hamile olunca bide kendi bebeğini görünce öyle tuhaf ve mutlu oluyor ki....2-3 gün etkisinden kurtulamamıştım ben rüyamın:)

doğuranlar

Emine_Kaya
kontes
gulsen_arda
burcix
selmas88
lavinya
rita
bat
demet_yaren
fragola
nurtopu
sadumans
bocuuk
pike
61esra
e-pack
yarican

evet yaa düşündüğüm için gördümü bile bile hoşuma gidio

kızlar dogumdan sonra bebeği yıkıyolarmı yada siliyolarmı vermeden önce biliyomusunuz.o kanlı haliyle giydirmiyolardır heralde demi

kasık ve bacak kemiklerim benimde çok ağrıyo yürürken sanki tutmuyo bacaklarım yıkılıverecem gibi oluyo.özellikle sabah yataktan çıktığımda çok fazla oluyogece sağdan sola dönerken falan kasık kemiklerimin ağrıyla dönüyorum.kasık derken normal doğum yapılan bölge :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…