sakinleştirici yapıyolar cnm orda yoksa duramazsın sanırım :)) ameliythane ortamından ürktüm ama sakinleştirdi doktorum ve ekibi süperlerdiii
başımdaki anestezi uzmanım melekti resmen opuyorumnanaktan
süt geç geldi de ağız diye bişe akıyo benden cnm onu bile emse doyarmış bebiiş
ama hemşireler genede gece mama verdiiler sarılık olmasın diye
bende şimdi veriyorum 1 kere
resimleri daha eklemedim tatlım ekleyince eklerim gelen giden malum
tşkler cnm darısı sana inş a.s.
cnm bnm sağolasn darısı sana opuyorumnanaktan
cnmmmmmmmmmmm kıyamam sana ya ağlama üzme bebişini
sütüm yok ama ağız denen bişe var ya bebk ondan 2 dmla bile alsa yetermiş
oo var çok şükür
ben o beyaz renkli sütü göremedim daha
sarısı sana cnm opuyorumnanaktan
kızlar tek tek alıntı yapmakla olmuyo okuyamadım gemişi kızım uyanır şimdi ıh ıh diyo
herkese tşkler
dün acele çıktım bebk uyanınca
nasılsınız ???
hoşgeldin hllb cim:)
bende doğuramadım giitti diyenlerdenim.. herkes arıyo hala doğurmadınmı diye bende artık yok benim hiç doğurasım yok galiba diyorum. gayet iyiyim.... ama öyle... bende eylül sonunda doğar diye düşünürken şimdi vazgeçtim. cuma günü doktor ilk defa alttan bakıcak. ona göre konuşacaz. doktorum ben günün dolduktan sonra eğer gelmezse ben en fazla 1 hafta beklerim diyor. sonra suni sancıyla doğumu başlatırız dedi. bakalım ne olucak. benimkide mutlu galiba içerde beni bırakası yok. ama benim bacaklar ve kasık kemiklerim fena kasılıyo yürürken evin içinde ayaklarıma çembe takıyolarda beni düşürmeye çalışıyolar gibi oluyo. birden bi kramp giriyo yani
nevyas galiba doğurdu...hiç sesi sedası çıkmıyor...haberi olan varmı...?
nevyas galiba doğurdu...hiç sesi sedası çıkmıyor...haberi olan varmı...?
benimde aklıma geldi ciddi ben sık sık giremiyorum ama baya kişi doğurdu darısı doğurmayanlara bizim kuzular bayaa aceleci helede benimki
geldiiiiiimdün gece normal doğum fotolarına bakıodum rüyama girmiş kendim doğuruodum elimde ebeiş bembeyaz yüzünü siliodum çok tatlıdı öle iğrenç iğrenç kucama bastım :S sona yıkandı falan emzirdim. ay çok güzeldi :F
hoşgeldin fadimsa. sen normal dogumm u yapıcaktın=??[/QUO
hoşbulduk canım...evet ormal düşünüyorum..Allah nasip ederse şimdilik bi terslik yok...daha çatı muaynesi olmadım ama orhan beye söyledim normal istym diye
hayırlara gelsin canm,bende görmüştüm benimkide etkiden görüldü muhtemelen ama insan hamile olunca bide kendi bebeğini görünce öyle tuhaf ve mutlu oluyor ki....2-3 gün etkisinden kurtulamamıştım ben rüyamın:)
geldiiiiiimdün gece normal doğum fotolarına bakıodum rüyama girmiş kendim doğuruodum elimde ebeiş bembeyaz yüzünü siliodum çok tatlıdı öle iğrenç iğrenç kucama bastım :S sona yıkandı falan emzirdim. ay çok güzeldi :F
doğuranlar
Emine_Kaya
kontes
gulsen_arda
burcix
selmas88
lavinya
rita
bat
demet_yaren
fragola
nurtopu
sadumans
bocuuk
pike
61esra
e-pack
yarican
bende doğuramadım giitti diyenlerdenim.. herkes arıyo hala doğurmadınmı diye bende artık yok benim hiç doğurasım yok galiba diyorum. gayet iyiyim.... ama öyle... bende eylül sonunda doğar diye düşünürken şimdi vazgeçtim. cuma günü doktor ilk defa alttan bakıcak. ona göre konuşacaz. doktorum ben günün dolduktan sonra eğer gelmezse ben en fazla 1 hafta beklerim diyor. sonra suni sancıyla doğumu başlatırız dedi. bakalım ne olucak. benimkide mutlu galiba içerde beni bırakası yok. ama benim bacaklar ve kasık kemiklerim fena kasılıyo yürürken evin içinde ayaklarıma çembe takıyolarda beni düşürmeye çalışıyolar gibi oluyo. birden bi kramp giriyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?