2010 Ekim Anneleri

bu arada facede kim onay yapıyor bende katılma isteği gönderdim ama kime bilgi vermeliyim

insalah allah bizede bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alamyi nasip eder listeyi görünce tuaf oldum kiskandim

bocukk un fotolarını gördünüz mü facebooka eklem,iş dogums ertifikası vermişler birde :) bebeişi cok seker masallah

ay tamam bocuktu işte aman be ya ekledimki ben onu :):) aslında yanlarına bebek arabası yerine bebişleirn kendi fotolarını koysam güzel olur

kızlar nevyasa mesaj yazmıştım cevap gelmiş...

daha doğum yapmamış...1 hafta daha bekliyceklermiş bebek gelmezse sezeryan olacakmış...annesinde olduğu için nete giremiyormuş...haberiniz olaaaa....

kızlar nevyasa mesaj yazmıştım cevap gelmiş...

daha doğum yapmamış...1 hafta daha bekliyceklermiş bebek gelmezse sezeryan olacakmış...annesinde olduğu için nete giremiyormuş...haberiniz olaaaa....

off yaaa buda zor son ana kdr bekle sezeryan ol. inşllh bebişi kendiliğinden gelir

kızlar bebegın hastane cıkısına nelr koydunuz bugun hazırladım ama cantaya koymadım besıgın ıcınde duruyolar :)annem kuduuruyor tlf fazla bısı götürme diye..
hastane cıkısı
tulum
yıne baska takım 3 takım yeter artarda bile
2 çorap.penye patık .mendil.eldiven.yedek penye battaniye.kadife battaniye.cıtcıt badı.ıc dıs zıbın.alt pıjama önlük.bez ıslk mendıl..... sanki ustunumu pislicek bebe hemen.. anneme kusarsa diyom benim ailede kusan yok kusmaz dio :)))))

selam kızlar..oğlumu uyuttum bi bakim dedim....balsurat 2 takım yetiyor da artıyor bile...kendine alt fazla koy...eğer normal olacaksan çok kanama oluyor....

kızlar bebişlerinizi Allah bağışlasın size rita canım sen normal doğummu yaptın anlatırmısın biraz anlattıysan ben kaçırdım giremiyorum nezamandır da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…