yok canım neden kalacaksın,bunları düşünüp neden zehir ediyosun bu güzel zamanlarını..ben de 1 gün sonra sezeryana giricem,sönmüş balon gibi oluyomus ilk zamanlar,ama zamanla kenndini toparlıyo karın,bi günde olmaz ki
bende de var cnm o dogumdan sonra kayboluyo merak etme
sen uyma o hormonlara boşver,güzel seyler düşün.mesela bebeginle ilk karsılacagın anı düşün,ben herseyi o anın hayaliyle unutuyorum :))inş canım.kafam bozuk valla.sinir tepemde.hormonların oyunu olmalı
kızlar bişi sorcam size bu karnımızdaki siyah çizgi doğumdan sonra eski haline dönecekmi benim ki çok çirkin görünyo karnımın eski halini unuttum nerdeyse
sen uyma o hormonlara boşver,güzel seyler düşün.mesela bebeginle ilk karsılacagın anı düşün,ben herseyi o anın hayaliyle unutuyorum :))
kızlar bişi sorcam size bu karnımızdaki siyah çizgi doğumdan sonra eski haline dönecekmi benim ki çok çirkin görünyo karnımın eski halini unuttum nerdeyse
işte o daha iyi ya ne zaman olucagını bilmiyosun belki sen yarın bile dogurursun belli olmuyo ki zamanı..bak bocuk 8 ayının içindeydi dogurdu bile fotolarına baktım maşallah,darısı bize...tabii az kaldı dimii.:) ama ben daha ne zaman doğcağını bile bilmiyorummm
selam şeker,nabersin bakıyım?herkeste cıkmıyomus,boşver cıkmasın daha iyi cpk da güzel görünmüyo zaten :))bende cıkmadı o çizgi
işte o daha iyi ya ne zaman olucagını bilmiyosun belki sen yarın bile dogurursun belli olmuyo ki zamanı..bak bocuk 8 ayının içindeydi dogurdu bile fotolarına baktım maşallah,darısı bize...
en azından işlerini halleden birileri var cnm ne güzel annen yardım ediyo,bak dün deli gibi temizlik yaptım akşam ve bugün belimin agrısından duramıyorum,ya işler sana baksaydı bu halinle o kadar zor ki 5 dakkada yapılcak seyi yarım saatte yapıyon o da sekilden sekle giriyonaminn canım.sanırım bu belirsizlik yordu beni.bi de annem dolanıyo kadına yardım edemiyorum canım sıkılıyo.
bizim dualarımız da sizinle kötü düşünme canım,2 saat içinde hiç mi hareket hissetmiyosun?
hareket hissetmeyince 1 bardak meyve suyu bende çok işe yarıyor. soluma yatıyorum içtikten sonra hemen kıpraşmaya başlıyor...
en azından işlerini halleden birileri var cnm ne güzel annen yardım ediyo,bak dün deli gibi temizlik yaptım akşam ve bugün belimin agrısından duramıyorum,ya işler sana baksaydı bu halinle o kadar zor ki 5 dakkada yapılcak seyi yarım saatte yapıyon o da sekilden sekle giriyon
selam şeker,nabersin bakıyım?herkeste cıkmıyomus,boşver cıkmasın daha iyi cpk da güzel görünmüyo zaten :))
benim de var karnımda o çizgi,bıyıklarım varmıs gibi gebelik lekelenmesi var,göbek deliğim dışarı fırladı,ama takmıyorum cnm elbet düzelcekler umuduyla...inşallah kızlar geçer yoksa çok çirkin benim sadece altta değil boydan boya göğüs altıma kadar ve koyu renkli göbek deliğimde kara inşallah doğumdan sonraşu hallerime gülebilirim
dudu canım sen gerçekten çok stres yaşıyosun sanırım nezaman görsem hep bişeyler için endişelisin özellikle kilo konusunda kendini yıpratma bence olacaksa olur sen bu dönemde boşuna kendini üzme bebeğe de yazık annesi sakin ol geçer bak arkadaşım doğum yaptı hemde sezeryan 9 ay geçti şimdi fıstık gibi
tatlı bişiler ya ve soluna uzan,en cok o zaman hareket ediyolar
az önce cok azda olsun etti.. uyandığımdan beri ilk 2 saat oldu uyanalı
sut içtim sonrasında oldu
yok cnm annem doguma giderken gelicek ancacanım benim haklısın senin ki daha zor ama anneme kıyamıyom ben.off ya sana yardım eden kimse yok mu?
iyiyim canım benim evet cuma günü geliyo benim ogluş :))sen nasılsınironic nezamandır konuşamıyorum senle nasılsın canım çok çok az kalmış senin bebişe
iyililik tatlım gün sayıyorum.sen bu ara dr a gitmedin mi hiç,noldu senin durumlar?iyiyim canım çok sukur sen nasılsın
benim de var karnımda o çizgi,bıyıklarım varmıs gibi gebelik lekelenmesi var,göbek deliğim dışarı fırladı,ama takmıyorum cnm elbet düzelcekler umuduyla...
tatlı bişiler ya ve soluna uzan,en cok o zaman hareket ediyolar
yok cnm annem doguma giderken gelicek anca
iyiyim canım benim evet cuma günü geliyo benim ogluş :))sen nasılsın
iyililik tatlım gün sayıyorum.sen bu ara dr a gitmedin mi hiç,noldu senin durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?