korse giydin mi pikeciim bu arada fotolarına baktım m süpersiiniz canım ya maaşallah allah nazardan saklasınn
canım tuvalete gitmene gerek yok ki, kanaman olduğu için zaten hep ıslak orası. ama bana baticonla pansuman yapacaksın dedi doktorum. aldım gazlı bezleri baticonu, tuvaletten sonra siliyorum, pansuman yapıyorum. sonuçta iyileşiyor yine de.
ha bi de sezaryendeki kesik kat kat, daha zor, burada sadece bir deri parçasında dikiş olacak. ben üstüne oturuyorum işte.
ama doğumun için hayırlısı neyse o olsun, inş kolay bi normal doğum yaparsın :)
ben geldim...gelen giden eksik olmuyor maşallah...yorgunluk olmasa çok güzel de anneme kıyamıyorum...
gelen giden de ayrı di miii olsun ya o da güzelllaayy biz de görelim artık o günleri ama daha çok var
ama insan şaşırıyor nası tutum bu kadar çişi içimde diye:)))hoşgeldiiin :)
geçen yazmışsın ya, bir lt işiyom diye, aynısı bende de olduuu
gelen giden olmasa sıkılıyorum zaten...ama annecim çok yoruluyor...darısı size en kısa zamanda...gelen giden de ayrı di miii olsun ya o da güzelllaayy biz de görelim artık o günleri ama daha çok var
korkma esracım..yaparsın..ama bak ben epidural yapmadım...pikenin daha rahat olmuş...siz epidurali düşünün bence...ben boşyere çekmiş olabilirm acıları:))bende normal dogumu cok ıstıyorum ama acayıp tırsıyorum doktorumda daha bırsey demıyor dogum hakkında
bende normal dogumu cok ıstıyorum ama acayıp tırsıyorum doktorumda daha bırsey demıyor dogum hakkında
bende normal dogumu cok ıstıyorum ama acayıp tırsıyorum doktorumda daha bırsey demıyor dogum hakkında
ama insan şaşırıyor nası tutum bu kadar çişi içimde diye:)))
gelen giden olmasa sıkılıyorum zaten...ama annecim çok yoruluyor...darısı size en kısa zamanda...
korkma esracım..yaparsın..ama bak ben epidural yapmadım...pikenin daha rahat olmuş...siz epidurali düşünün bence...ben boşyere çekmiş olabilirm acıları:))
ama insan şaşırıyor nası tutum bu kadar çişi içimde diye:)))
gelen giden olmasa sıkılıyorum zaten...ama annecim çok yoruluyor...darısı size en kısa zamanda...
korkma esracım..yaparsın..ama bak ben epidural yapmadım...pikenin daha rahat olmuş...siz epidurali düşünün bence...ben boşyere çekmiş olabilirm acıları:))
ya canım, normal doğum yapabilsen keşke, daha iyi olur.
ben epiduralin etkisini gördüm mü bilemiyorum çünkü doğumdan 10 dk önce verdiler ilacı etki etti mi etmedi mi anlamadım. ama epiduralle normal doğum yapan çok kişi var? kesinlikle bi araştır çünkü ağrı hissetmiyorsan normalin korkulacak bi yanı kalmıyor.
4 cm açıklığa kadar olan ağrıyı da çekebilirsin bana kalırsa.
kızlar eğer korkuyorsanız epiduralle normali düşünün derim ben.
bizim gibi günün gelincede konuşsakmı iyi konuşmasak mı karar veremezsin doktorun gözünün içine bakıodum sezeryan demesin diye ama son hafta bombayı patlattı :bbo:
dua edin kızlar bu çarşambaya kadar sancılarım başlarda aşağı inerse normal olabilir doktor çatın müsait dedi dua edin oldumu lütfennnnn eyvahedigeldismile
iyi haberlerle gel inşallah...sezeryan ya da normal hiç farketmez sen stres yapma yeter....ınsallah canım ama sankı ben sezeryan olıcagım gıbı bı hıs var ıcımde
bebegım kıloyu az alıyor cunku bakalım yarın kontrol var ne dıcek doktorum
ınsallah canım ama sankı ben sezeryan olıcagım gıbı bı hıs var ıcımde
bebegım kıloyu az alıyor cunku bakalım yarın kontrol var ne dıcek doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?