2010 Ekim Anneleri

korse giydin mi pikeciim bu arada fotolarına baktım m süpersiiniz canım ya maaşallah allah nazardan saklasınn

yok korse morse giymedim canım ya, bişey de bağlamadım.

aslına bakarsanız üstüm çıplak duruyorum direk, çünkü göğüsler acıyor zaten, sütyen takmak istemiyorum, sütyensiz bişey giyince de çok sürtünüyor. zaten sıcak basıyor habire :)

teşekkürler bu arada

sağol canım ya inş şimdi normal görüünüyor her şşey bakalım kısmet tabii sağol cevapların içinn darısı başımıza diyelim :içelim:a.s.

Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin norml yada sezeryan sağlıklı gelsinlerde gerisini çekeriz ne yapalım ( Kendimi Teselli Ediyorum )

gelen giden de ayrı di miii olsun ya o da güzelll aayy biz de görelim artık o günleri ama daha çok var

zeynep tuğçe herşeyin hayırlısı olur tabi ki zor ama ne yapalım beleyelim de gerisi takdri ilahi benim dr diyor ki szeryan da olsa son ana kadar bekleyelim tabi çeken bizi o ayrı ama en azından bekledik deriz di mii

hoşgeldiiin :)

geçen yazmışsın ya, bir lt işiyom diye, aynısı bende de olduuu
ama insan şaşırıyor nası tutum bu kadar çişi içimde diye:)))

gelen giden de ayrı di miii olsun ya o da güzelll aayy biz de görelim artık o günleri ama daha çok var
gelen giden olmasa sıkılıyorum zaten...ama annecim çok yoruluyor...darısı size en kısa zamanda...
bende normal dogumu cok ıstıyorum ama acayıp tırsıyorum doktorumda daha bırsey demıyor dogum hakkında
korkma esracım..yaparsın..ama bak ben epidural yapmadım...pikenin daha rahat olmuş...siz epidurali düşünün bence...ben boşyere çekmiş olabilirm acıları:))

bende normal dogumu cok ıstıyorum ama acayıp tırsıyorum doktorumda daha bırsey demıyor dogum hakkında

ya canım, normal doğum yapabilsen keşke, daha iyi olur.

ben epiduralin etkisini gördüm mü bilemiyorum çünkü doğumdan 10 dk önce verdiler ilacı etki etti mi etmedi mi anlamadım. ama epiduralle normal doğum yapan çok kişi var? kesinlikle bi araştır çünkü ağrı hissetmiyorsan normalin korkulacak bi yanı kalmıyor.

4 cm açıklığa kadar olan ağrıyı da çekebilirsin bana kalırsa.

kızlar eğer korkuyorsanız epiduralle normali düşünün derim ben.

bizim gibi günün gelincede konuşsakmı iyi konuşmasak mı karar veremezsin doktorun gözünün içine bakıodum sezeryan demesin diye ama son hafta bombayı patlattı :bbo:

dua edin kızlar bu çarşambaya kadar sancılarım başlarda aşağı inerse normal olabilir doktor çatın müsait dedi dua edin oldumu lütfennnnn eyvahedigeldismile

ınsallah canım ama sankı ben sezeryan olıcagım gıbı bı hıs var ıcımde
bebegım kıloyu az alıyor cunku bakalım yarın kontrol var ne dıcek doktorum

mesanemiz genişledi herhalde, nasıl olduysa :)

bu arada ben epidurali yaptırdığıma çok pişman oldum, boşuna yapıldı. bir iki saate doğar deselerdi dayanırdım vala. sen iyi ki yapmamışsın, boşver. atlattın bak çok şükür.

bı bellı olsa nasıl yapıcagım bızım doktor hıc bahsetmıyor

ben epidural yapmayı düşünmüyordum ama bu hafta epidural normale karar verdim bilimin nimetlerinden faydalanmak lazım di mi ama kaydirigubbakcemile3

canım bence bebegını rıske atma normal yapmak ıcın ALLAH korusun kakasını felan yer cok cıddı seyler olur bence 40.haftadaysan hemen aldır

iyi haberlerle gel inşallah...sezeryan ya da normal hiç farketmez sen stres yapma yeter....
Ona bebeğin karar verecek tatlım...korkma sakın...

hayırlısı tabii, bazıları da sezaryeni çok kolay atlatıyor, maşallah e-pack kolay atlatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…