vay haylaz,nasıl becermiş o işi,hayırlısı neyse o olsun canım,her şer diye düşündüğümüz şeyde bi hayır vardır..
simdi doktordan geldik kizlarr.. bebisimin ilk doktor ziyareti.. 55 bucuk boy 4600 gr :)) hersey normal dedi doktor allahima binlerce sukur ki..
ay bide oralarda icediii cocugummm.. yanimada yedek kiyafet felan almamistimm.. batti heryerimizz:)) ayy yeni anne olmak zormuss :))
simdi doktordan geldik kizlarr.. bebisimin ilk doktor ziyareti.. 55 bucuk boy 4600 gr :)) hersey normal dedi doktor allahima binlerce sukur ki..
ay bide oralarda icediii cocugummm.. yanimada yedek kiyafet felan almamistimm.. batti heryerimizz:)) ayy yeni anne olmak zormuss :))
selam burcixx maşallah kuzuna, tabi ben bir an okurken senin de hala kendim gibi yani hamile zannettiğimden 4.600ü görünce bir an gözlerim faltaşı gibi açıldı ama neyseki toparladım durumu :))) ilahi ben :)) doğurmadım ya daha herkesi de hala hamile zannediyorum deli miyim ne :)) :kedi:
burcixx maaşallahh ee ne öğrendiik çantamızda yedek kıyafet taşınacakk
:)) fal tasi gibi acilmasina gerek yok cunku karnimdan 4910 gr olarak cikti 20 gun once :))) en son ultrasonda 4300 grdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?