2010 Ekim Anneleri

vay haylaz,nasıl becermiş o işi,hayırlısı neyse o olsun canım,her şer diye düşündüğümüz şeyde bi hayır vardır..

valla kızım nazlı olacak herhalde son dakika golü attı sıkıntıya gelemem dedi herhalde.Allahım hayırlısını versin canım sağlıklı olsunda önemli olan o ve normal doğuma okadar hazırlamıştımki kendimi şimdi ister istemez üzülüyorum biraz

kizlar sutu aerttirmak icin en guzel yol sut sagma makinasi.. benimkini hastanede oyle yaptilarr..

ayrica pudung yiyin bol bol.. sut icin.. ve elma suyu...

simdi doktordan geldik kizlarr.. bebisimin ilk doktor ziyareti.. 55 bucuk boy 4600 gr :)) hersey normal dedi doktor allahima binlerce sukur ki..

ay bide oralarda icediii cocugummm.. yanimada yedek kiyafet felan almamistimm.. batti heryerimizz:)) ayy yeni anne olmak zormuss :))

ben makinayı aldım zaten hastaneye de götürücem çantama koydum acaba hangisinin tadı daha iyii humana mı milupa mıı

maşallah cnaım kuzuna hehehe yaramaz:roflol:

selam burcixx maşallah kuzuna, tabi ben bir an okurken senin de hala kendim gibi yani hamile zannettiğimden 4.600ü görünce bir an gözlerim faltaşı gibi açıldı ama neyseki toparladım durumu :))) ilahi ben :)) doğurmadım ya daha herkesi de hala hamile zannediyorum deli miyim ne :)) :kedi:

:)) fal tasi gibi acilmasina gerek yok cunku karnimdan 4910 gr olarak cikti 20 gun once :))) en son ultrasonda 4300 grdi :))

aaayyy bu şirin şey mi yaptı o yayamazlığı,maşallah ana kız güzel bi foto olmuş,demek ki napcaz,döğumdan sonra her yere yedek giysi taşıycaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…