2010 Ekim Anneleri

hadi ya bende yaptırmadım diye pişman oldum...:))kızlar korkmasın diye anlatmıyorum ama suni sancıdan çok çektim pike...benim 4cm den hemen 9cm çıktı..yoksa epidural vereceklerdi...

benim bebiş de kilolu sanki biraz ama hayırlısı ptesi günü 3490dı kilosu ehh 3600 doğar herhal son haftalarda çok almaz diyorlar ama

ben epidural yapmayı düşünmüyordum ama bu hafta epidural normale karar verdim bilimin nimetlerinden faydalanmak lazım di mi ama kaydirigubbakcemile3

evet dayanabildiğin yere kadar epiduralsiz gidersin, zaten en erken 4 cm falanken takıyorlar.

bazılarının ilk doğumu 10-12 saat sürüyor, benimki öyle olcak sandım o yüzden istedim, kolay değil o kadar beklemek. sonra ıkınmaya gücü kalmaz insanın :)

ama baktın dayanıyon, açıklığın da ilerliyor o zaman almaya da bilirsin :)

bak şimdiiii:) tam karar verdim :))))neden pişman oldun pike belin mi ağrıyor
bişi mi olduuu

ha hemen onu da yazayım.

bi kere takarlarken zırnık acı hissetmedim çünkü zaten sancılarım vardı, onların acısı yeterdi.

beldeki ağrıyı da şöyle düşünün: (benimki bu şekildeydi yani)

tam katateri taktıkları yerde bir morluk olduğunu varsayın, sadece o noktada, oraya uzun süre yaslandıktan sonra kalkarken morluk acıyor gibi bi acı vardı. hani bacağınız morarınca bastırırsanız acır ya, aynen öyle. onu da kalkarken hissettim, yaslanırken falan farketmiyordum.

sonrasında, başım da ağrımadı hiç. ama bu baş ağrısı büyük ihtimalle alınan ilaç dozuyla alakalıdır, ben tek doz aldığım için olmamış olabilir. bende his kaybı olmadı hiç, yani dikişlerim atılırken falan sonuna doğru acı bile oldu, az tabii. ilacı az da vermiş olabilirler, kestiremiyorum tam. ama herkesin başı ağrımıyormuş zaten.

selam kızlar nasılsınız ben şimdi doktordan geldim ve biraz üzgünüm bebeğim baş aşağı pozisyondan dönmüş ayaklar aşağıda şimdi ve bu haftadan sonra dönmesi zor ihtimalmiş .Allahım hayırlısını versin :Saruboceq:

vay haylaz,nasıl becermiş o işi,hayırlısı neyse o olsun canım,her şer diye düşündüğümüz şeyde bi hayır vardır..

kızlar şu emziren anneler için çaylar var ya,ben başlıyım diyom içmeye,humananın var,milupanın da varmış,milupa nasıldır ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…