2010 Ekim Anneleri

maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza:Saruboceq:

saol canim benimm.. merak etme.. ben ve kizim cok tehlikeli seyler atlattik.. allahimiza bin sukur simdi ikimizde cok iyiyizz... sadece dua edin.. cunku gercekden hamilelik allahin en buyuk sinavii..

ayy doktora anneanne ve babaanneyle birlikte gittik.. anneanne cocugu kucaga alma pesinde babaaanne resim cekme pesinde.. hala guluyorummm aglancak halime.. cocugum icemis islak islak buz gibi.. milletin derdi baska.. ben zaten dikisliyimmm.. aaahhh aaaaahhhh analik zor iss :))

puffff bu ağda yapmaktan fenalık geldi içime. doğursam da bitse bu stres...her an tetikte olayım derken haftada bir ağda yapıyorum...

Konuyu Toplam 27 Kullanıcı okuyor. (23 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
BalSurat, azizan, bebis, burcixx, caglaaa, cannsett, elay13, ELVNCTNBS, fabuloso, gonulcelen10, gozgoz_, ironic34, kanyat, kelebek_1974, melisesra, mercankn, pperisi, siir, slcn+, Tuba373, tubayok, witch26, zehsel şutarafagitti

kızlar şu emziren anneler için çaylar var ya,ben başlıyım diyom içmeye,humananın var,milupanın da varmış,milupa nasıldır ki..

Çevremde doğum yapan herkez humannayı öneriyor. Bu arada bu emzirme sütyenini nasıl almak gerek acaba. Şuanda giydiğim bedenimi yoksa daha büyük mü? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

kuzu ben epilsyon yapıyorum malıum cumaya hazırlık,bi yandan sohbeti takip ediyom yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…