2010 Ekim Anneleri

kızlarrrrr nasılsınız ben çok kötüyümmm hem çok yorgunum hemde kocişşş istanbula gitti mecburen toplantıya ((

he herkes gecmısı okuyı heraal melısara oglum kılosu 2070 gr dıyosun ne mzan oleydı canım doktor ne dıyo bu konuda

wah kuzummm bendede bi mayışıklık var. bu doğum enerjisi ne zaman gelcek bana :CüvCüv::CüvCüv:

valaa bende bekliorum öle böle bi yorgunluk da değil oturudğum yerde uyucak gibiyimmm bide kasılmalaımda var bayaa hayır olsun inşallah

ay hiç gelemem valla benimki üstte oturuo zırt pırt iner artık :S ama ben yüz vermicem

Ben kaç aydır yüz vermiyorum canım hiç konuşmak istemiyor kayın valdemle en son eşim ile kavga ettik onun yüzünden köye gidelim diye tutturdu ben gelemem dedim eşime söyledi. Eşime gitmiyecem dedim olaylar büyüdü tartıştık. Bende ogünden sonra kayın valdemle pek konuşmuyorum. Bu son yaptığı olaydı öncesinde çok sorunlar oldu.

benimki sessizde istemiom ya ben hiçkimseyi. hala sorup duruolar kim gelcek hastaneye senle die. istemiom diodum şimdi kapıları çamıom. eşime soruyolarmış tek başına olmaz biri gitsin die. annesi gelsin falan diolarmış. ya bişey bi kere söylenir demi. kendi annemde dedi istemiom dedim. oymuş bidaha sormadı.

merhaba kızlar hepinizi merak ediyorum genel olarak keyifler ve bebişler iyidir inşallah..

bizim izmitlilerin bebişlerinden gelen varmı hiç haberiniz varmı?

kanyat, crazyperi, jonyy bravo, selcan...

eğer bebişler geidyse hastaneye ziyarete gidicemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…